Povezane vesti
Lepa Brena: Moje haljine i cipele nosile su žene u Grandu, sad imam problem
Hello pre 7 sati
Lepa Brena na muzičkoj sceni je duže od četiri decenije, a za to vreme stekla je status najveće folk zvezde, ne samo u Srbiji, već i u regionu. Iako je prošlog leta zvanično otišla u penziju, pevačica i dalje vredno radi – nastupa širom sveta,a bavi se i… »
„Imam ceo jedan sprat svoje profesionalne garderobe“: Lepa Brena otkrila šta radi sa stvarima koje joj više ne trebaju
Nova pre 10 sati
Lepa Brena je otkrila šta radi sa garderobom koja joj više nije potrebna. Lepa Brena ističe da ima dosta garderobe koja joj više nije potrebna, između ostalog i kostime koje je koristila za koncerte i nastupe. „Za sada imam ideju o svim tim mojim… »
Vesti dana »
"Ahmići su zli, hrane se zlobom": Neriova verenica ušla u Elitu, odmah raskrinkala Situ i iznela šok detalje
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih
MUP o dešavanjima u Novom Sadu: Policija postupa isključivo u skladu sa zakonom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Foto, video) od zaglavljenog štapića u uhu do uboda eksera: Počela sa radom noćna smena u domovima zdravlja u Srbiji: Evo zbog čega su se sve građani večeras javili
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(Video): "Nisam mogao da oprostim prevaru! Svi su mi govorili: Beži od nje, pogubna je za muškarce": Peja otkrio detalje prevare Zlate Petrović
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Šta kažu iz KFOR-a za Danas povodom navodnog oružanog napada na Vojsku Srbije u kopnenoj zoni bezbednosti?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana