Povezane vesti
"Osam godina sam uzimao kokain" Šok ispovest folk pevača, zarađivao 150.000 evra i bio nezasit: Ne kajem se što sam se…
Kurir 17.11.2025
Folk pevač Acko Nezirović ispričao je jednom prilikom da je bio navučen na kokain i da je prestao da ga konzumira kada je shvatio da ga vuče sve dublje u ponor. Acko je rekao da je pored ovog opasnog poroka, dosta pio, a rešio je da se otarasi svih… »
"Uzimao sam kokain, video sam da propadam": Ispovest pevača o paklu droge, zarađivao 150.000 evra i bio nezasit: Otac mu se…
Blic 17.11.2025
Acko Nezirović iskreno o porocima na estradi Acko zbog čega je prestao da konzumira kokain Folk pevač Acko Nezirović ispričao je jednom prilikom da je bio navučen na kokain i da je prestao da ga konzumira kada je shvatio da ga vuče sve dublje u ponor… »
Vesti dana »
Imamo pravo na sećanje, suzu i počast za junake: Autorski tekst lidera naprednjaka Miloša Vučevića povodom 27 godina od početka agresije NATO-a na SRJ
Dnevnik pre 35 minutajoš 26 povezanih
U Srbiji smena oblaka i sunca, ponegde sa slabom kišom: Najviša temperatura do 19 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 18 povezanih
Liban u opasnosti – Izrael razmatra pomeranje granice do reke Litani, Hercog najavljuje "stratešku dubinu"
RTS pre 35 minutajoš 13 povezanih
Užas u Kolumbiji: Najmanje 66 poginulih u padu vojnog aviona u Amazonu VIDEO
Nova pre 40 minutajoš 10 povezanih