Повезане вести

„Ја сам искусни алкохоличар… Омашила сам цео живот“: Ана Николић открила због чега пије

„Ја сам искусни алкохоличар… Омашила сам цео живот“: Ана Николић открила због чега пије

Нова пре 13 сати
Ана Николић признала да је алкохоличарка и да не може да поднесе притисак. Певачица Ана Николић отворено је проговорила о борби са зависношћу од алкохола. Гостујући у подкасту Бојана Јовановског, познатијег као Боки 13, певачицу… »
"Ја сам алкохоличарка, не могу да се носим са притиском" Ана Николић улетела у емисију код Бокија 13 са све слушалицама и…

"Ја сам алкохоличарка, не могу да се носим са притиском" Ана Николић улетела у емисију код Бокија 13 са све слушалицама и…

Курир пре 13 сати
Певачица Ана Николић отворено је проговорила о борби са зависношћу од алкохола. Гостујући у подкасту Бојана Јовановског, познатијег као Боки 13, певачицу је домаћин понудио чашом шампањца уз шалу "да се не уроља", што је био… »
Драма, Ана Николић се у емисији појавила без Ралета! Уследило шок признање о алкохолизму: "Омашила сам живот"

Драма, Ана Николић се у емисији појавила без Ралета! Уследило шок признање о алкохолизму: "Омашила сам живот"

Телеграф пре 13 сати
Певачица Ана Николић гост је у подкасту код Бокија 13. Иначе, са њом је у студију требало да се појави и њен партнер Рале, али се то ипак није догодило. Ана је каснила, а када се појавила, решила је да отворено говори о свему… »

Вести дана »