Povezane vesti

„Ja sam iskusni alkoholičar… Omašila sam ceo život“: Ana Nikolić otkrila zbog čega pije

„Ja sam iskusni alkoholičar… Omašila sam ceo život“: Ana Nikolić otkrila zbog čega pije

Nova 17.11.2025
Ana Nikolić priznala da je alkoholičarka i da ne može da podnese pritisak. Pevačica Ana Nikolić otvoreno je progovorila o borbi sa zavisnošću od alkohola. Gostujući u podkastu Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, pevačicu je domaćin ponudio čašom… »
"Ja sam alkoholičarka, ne mogu da se nosim sa pritiskom" Ana Nikolić uletela u emisiju kod Bokija 13 sa sve slušalicama i…

"Ja sam alkoholičarka, ne mogu da se nosim sa pritiskom" Ana Nikolić uletela u emisiju kod Bokija 13 sa sve slušalicama i…

Kurir 17.11.2025
Pevačica Ana Nikolić otvoreno je progovorila o borbi sa zavisnošću od alkohola. Gostujući u podkastu Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, pevačicu je domaćin ponudio čašom šampanjca uz šalu "da se ne urolja", što je bio povod da Ana otkrije… »
Drama, Ana Nikolić se u emisiji pojavila bez Raleta! Usledilo šok priznanje o alkoholizmu: "Omašila sam život"

Drama, Ana Nikolić se u emisiji pojavila bez Raleta! Usledilo šok priznanje o alkoholizmu: "Omašila sam život"

Telegraf 17.11.2025
Pevačica Ana Nikolić gost je u podkastu kod Bokija 13. Inače, sa njom je u studiju trebalo da se pojavi i njen partner Rale, ali se to ipak nije dogodilo. Ana je kasnila, a kada se pojavila, rešila je da otvoreno govori o svemu sa čime se trenutno nosi… »

Vesti dana »