Povezane vesti

Prvo oglašavanje oca sudije koji je svirepo ubio Aldinu u Mostaru! Spomenuo pomahnitalog sina Anisa, pa se obratio njenoj…

Prvo oglašavanje oca sudije koji je svirepo ubio Aldinu u Mostaru! Spomenuo pomahnitalog sina Anisa, pa se obratio njenoj…

Kurir pre 4 sati
Fudbalska legenda Avdo Kalajdžić, otac Anisa Kalajdžića (33), ubice iz Mostara i fudbalskog sudije koji je u nedelju ubio hicem iz pištolja bivšu devojku Aldinu Jahić (32), oglasio se nakon svirepog zločina. - Moja porodica i ja smo skrhani bolom u srcu… »
Oglasio se otac ubice iz Mostara: Fudbalska legenda skrhana bolom: "Voleo je tu devojku, nešto se strašno prelomilo u njegovoj…

Oglasio se otac ubice iz Mostara: Fudbalska legenda skrhana bolom: "Voleo je tu devojku, nešto se strašno prelomilo u njegovoj…

Blic pre 5 sati
Imao je velike planove za budućnost koje su prekinute tragičnim događajem Iskazano najdublje saučešće porodici ubijene Aldine Jahić Fudbalska legenda Avdo Kalajdžić, otac Anisa Kalajdžića (33) osumnjičenog za ubistvo bivše devojke Aldine Jahić (32)… »
Prvo oglašavanje oca sudije koji je svirepo ubio Aldinu u Mostaru: Spomenuo sina Anisa, pa se obratio njenoj porodici

Prvo oglašavanje oca sudije koji je svirepo ubio Aldinu u Mostaru: Spomenuo sina Anisa, pa se obratio njenoj porodici

Večernje novosti pre 6 sati
FUDBALSKA legenda Avdo Kalajdžić, otac Anisa Kalajdžića (33), fudbalskog sudije koji je ubio hicem iz pištolja bivšu devojku Aldinu Jahić (32), oglasio se nakon svirepog zločina. Foto: Društvene mreže - Moja porodica i ja smo skrhani bolom u srcu i duši… »
"Voleo bih da se meni desilo": Prvo oglašavanje oca fudbalskog sudije koji je u Mostaru svirepo ubio bivšu devojku

"Voleo bih da se meni desilo": Prvo oglašavanje oca fudbalskog sudije koji je u Mostaru svirepo ubio bivšu devojku

Mondo pre 8 sati
Fudbalska legenda Avdo Kalajdžić, otac Anisa Kalajdžića (33), ubice iz Mostara i fudbalskog sudije koji je u nedelju ubio hicem iz pištolja bivšu devojku Aldinu Jahić (32), oglasio se nakon svirepog zločina. "Moja porodica i ja smo skrhani bolom u srcu i… »

Vesti dana »