Povezane vesti
"Bio je u čaši, izvređao me pred ženom na aerodromu": Šokantna ispovest Ane Nikolić o drami u Dubaiju, otkrila detalje
Mondo pre 6 sati
Pevačica Ana Nikolić detaljno je objasila šta se dogodilo u Dubaiju, kada su nju i njenog partnera Gorana Ratkovića Raleta izbacili iz hotela. Tu drami nije bilo kraja, pa je Rale uspeo da doputuje u Beograd, dok je Ana ostala na aerodromu, jer joj nije… »
"Izvređao me je pred ženom na aerodromu" Ana Nikolić otkrila detalje problematičnog odnosa sa Raletom: Svaki kofer je platio…
Kurir pre 7 sati
O turbulentnom odnosu pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta dugo se priča, dok je ona sad otkrila niz detalja o kojima dosad nije pričala javno. Ana se prisetila nedavne neprijatne situacije iz Dubaija, kad su je izbacivali iz… »
"Izvređao me je pred ženom kojoj smo davali dokumenta": Ana Nikolić otkrila detalje problematičnog odnosa sa Raletom: "Bio je…
Blic pre 8 sati
Ana je opisala neprijatnu situaciju sa Bliskog istoka. Detaljno je govorila o sukobu sa Raletom i problemima na aerodromu. O turbulentnom odnosu pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta dugo se priča, dok je ona sad otkrila niz detalja… »
“Bio u čaši, dok su me izbacivali iz hotela”: Ana otkrila detalje haosa u Dubaiju: “Izvredjao me pred ženom”
Telegraf pre 7 sati
O turbulentnom odnosu pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta dugo se priča, dok je ona sad otkrila niz detalja o kojima dosad nije pričala javno. Ana se prisetila nedavne neprijatne situacije sa Bliskog istoka, kad su je izbacivali iz… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje, a radarski snimci otkrivaju šta to danas stiže u Srbiju, koji su krajevi najviše na udaru i kako će se situacija menjati iz sata u sat
Nova pre 27 minutajoš 59 povezanih