Повезане вести

"Индира га је везивала за радијатор, зато 10 година нико није знао за њих" Певачица изустила изненађујуће тврдње на рачун…

"Индира га је везивала за радијатор, зато 10 година нико није знао за њих" Певачица изустила изненађујуће тврдње на рачун…

Ало пре 21 дана
Ана Николић о бившој партнерки Горана Ратковића Ралета има шта да каже. Након бурног повратка из Дубаија, где ју је партнер Горан Ратковић Рале оставио без пребијене паре, Ана Николић је открила да је званично ставила тачку на… »
Жестоки обрачун Ане и Ралета уживо! Открила да га је гађала пикслама, тврди да ју је тукао! Он на то реаговао

Жестоки обрачун Ане и Ралета уживо! Открила да га је гађала пикслама, тврди да ју је тукао! Он на то реаговао

Телеграф пре 22 дана
У емисији код Бокија 13, која се емитовала синоћ, уживо у програму суочили су се Ана Николић и њен бивши партнер, музички продуцент Горан Ратковић Рале. Боки га је укључио уживо преко видео позива и одмах на почетку га питао да… »
Жестоки обрачун ане и ралета у програму уживо! Она открила да га је гађала пикслама па признала да ју је тукао: Он остао…

Жестоки обрачун ане и ралета у програму уживо! Она открила да га је гађала пикслама па признала да ју је тукао: Он остао…

Курир пре 22 дана
Током емисије код Бокија 13 уживо у програму суочили су се Ана Николић и њен бивши партнер Горан Ратковић Рале. Боки га је укључио преко видео позива и одмах на почетку питао да ли се каје што је Ану оставио саму у Дубаију. "То… »
"Што си био са мном, питам?!": Ана Николић се посвађала с Ралетом у емисији, није знао шта га је снашло (Видео)

"Што си био са мном, питам?!": Ана Николић се посвађала с Ралетом у емисији, није знао шта га је снашло (Видео)

Мондо пре 22 дана
Певачица Ана Николић, која последњих месеци изазива пажњу јавности турбулентном везом с композитором Гораном Ратковићем Ралетом, гостовала је у емисији македонског шоумена Бојана Јовановског, познатијег као Боки 13. Ана је први… »
Ана похвалила Ралета за способности у кревету, па шокирала: "Кувам да одморим од интимних односа"

Ана похвалила Ралета за способности у кревету, па шокирала: "Кувам да одморим од интимних односа"

Мондо пре 22 дана
Ана Николић и Горан Ратковић Рале ставили су тачку на свој и више него турбулентан однос. Она је сада проговорила о свему што су прошли у љубавној причи у подкасту код Бокија 13. Ана је гостовала у подкасту код Бокија 13, а на… »
"Рале је бољи у кревету од млађих" Ана похвалила бившег па шокирала "Кувам, да одморим од интимних односа"

"Рале је бољи у кревету од млађих" Ана похвалила бившег па шокирала "Кувам, да одморим од интимних односа"

Телеграф пре 22 дана
Ана Николић и Горан Ратковић Рале дефинитивно су ставили тачку на свој и више него турбулентан однос. Она је сада проговорила о свему што су прошли у љубавној причи. Ана је гостовала у подкасту код Бокија 13, а на његово… »
"Рале је активнији у кревету од свих мојих млађих фрајера" Ана Николић похвалила Ратковића као љубавника: Почела сам да кувам…

"Рале је активнији у кревету од свих мојих млађих фрајера" Ана Николић похвалила Ратковића као љубавника: Почела сам да кувам…

Курир пре 22 дана
Певачица Ана Николић проговорила је први пут за јавност након неколико месеци током којих је низала скандале са сада већ бившим партнером Гораном Ратковићем Ралетом. У поткасту код Бокија 13 она је изнела своју верзију приче о… »
"Рале је бољи у кравету од млађих": Ана Николић похвалила бившег: "Почела сам да кувам, да одморим од интимних односа"

"Рале је бољи у кравету од млађих": Ана Николић похвалила бившег: "Почела сам да кувам, да одморим од интимних односа"

Блиц пре 22 дана
Ана Николић прошла је праву драму са 10 година старијим Гораном Ратковићем Ралетом Иако су бивши љубавници и бурно се разишли, она је имала потребу да га похвали Ана Николић и Горан Ратковић Рале дефинитивно су ставили тачну на… »
„Нисам никада била на психијатрији, а можда је требало – можда ми сада луфтирају собу баш тамо“: Ана Николић о својим…

„Нисам никада била на психијатрији, а можда је требало – можда ми сада луфтирају собу баш тамо“: Ана Николић о својим…

Нова пре 22 дана
Наша популарна певачица недавно је отворено говорила о приватним проблемима и алкохолизму. Ана Николић није била расположена много да говори о партнеру Горану Ратковићу Ралету, са којим је непосредно пре тога поново раскинула… »
"Рале је ретард" Ана Николић признала све о забрани, шокирала нацију: "Луфтирају ми собу у Лази"

"Рале је ретард" Ана Николић признала све о забрани, шокирала нацију: "Луфтирају ми собу у Лази"

Ало пре 22 дана
Певачица се недавно нашла у центру скандала због свађе са композитором и тадашњим партнером. Певачица Ана Николић отворено је причала о свим скандалозним дешавањима у свом живоу, а у једном моменту је проговорила о борби са… »
"Ја сам искусни алкохоличар, после два пића не знам где сам": Ана Николић о борби са пороком: "Требала сам да будем лекар, а…

"Ја сам искусни алкохоличар, после два пића не знам где сам": Ана Николић о борби са пороком: "Требала сам да будем лекар, а…

Блиц пре 22 дана
Певачица истакла притисак естраде као фактор њеног лошег односа са изазовима. Истакла је и породичне повезаности које су утицале на њен животни стил. Певачица Ана Николић у последње време била је у центру скандала због… »
"Рале је бивши, можда ми луфтирају собу у психијатрији": Ана Николић не престаје да шокира: "Забранио ми је да га спомињем…

"Рале је бивши, можда ми луфтирају собу у психијатрији": Ана Николић не престаје да шокира: "Забранио ми је да га спомињем…

Блиц пре 22 дана
Поделила је своје тренутне односе са Ралетом Ратковићем. Разговарала је о притиску каријере и јавног живота. Певачица Ана Николић вечерас гостује у емисији код Бокија 13, где је потпуно отворено говорила о турбулентним догађајима… »

Вести дана »