Povezane vesti

"Indira ga je vezivala za radijator, zato 10 godina niko nije znao za njih" Pevačica izustila iznenađujuće tvrdnje na račun…

"Indira ga je vezivala za radijator, zato 10 godina niko nije znao za njih" Pevačica izustila iznenađujuće tvrdnje na račun…

Alo pre 37 minuta
Ana Nikolić o bivšoj partnerki Gorana Ratkovića Raleta ima šta da kaže. Nakon burnog povratka iz Dubaija, gde ju je partner Goran Ratković Rale ostavio bez prebijene pare, Ana Nikolić je otkrila da je zvanično stavila tačku na odnos s njim. Imajući u… »
Žestoki obračun Ane i Raleta uživo! Otkrila da ga je gađala pikslama, tvrdi da ju je tukao! On na to reagovao

Žestoki obračun Ane i Raleta uživo! Otkrila da ga je gađala pikslama, tvrdi da ju je tukao! On na to reagovao

Telegraf pre 2 sata
U emisiji kod Bokija 13, koja se emitovala sinoć, uživo u programu suočili su se Ana Nikolić i njen bivši partner, muzički producent Goran Ratković Rale. Boki ga je uključio uživo preko video poziva i odmah na početku ga pitao da li se kaje što je Anu… »
Žestoki obračun ane i raleta u programu uživo! Ona otkrila da ga je gađala pikslama pa priznala da ju je tukao: On ostao…

Žestoki obračun ane i raleta u programu uživo! Ona otkrila da ga je gađala pikslama pa priznala da ju je tukao: On ostao…

Kurir pre 3 sata
Tokom emisije kod Bokija 13 uživo u programu suočili su se Ana Nikolić i njen bivši partner Goran Ratković Rale. Boki ga je uključio preko video poziva i odmah na početku pitao da li se kaje što je Anu ostavio samu u Dubaiju. "To mi je najveća greška u… »
Ana pohvalila Raleta za sposobnosti u krevetu, pa šokirala: "Kuvam da odmorim od intimnih odnosa"

Ana pohvalila Raleta za sposobnosti u krevetu, pa šokirala: "Kuvam da odmorim od intimnih odnosa"

Mondo pre 6 sati
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale stavili su tačku na svoj i više nego turbulentan odnos. Ona je sada progovorila o svemu što su prošli u ljubavnoj priči u podkastu kod Bokija 13. Ana je gostovala u podkastu kod Bokija 13, a na njegovo pitanje: "Šta ćeš… »
"Što si bio sa mnom, pitam?!": Ana Nikolić se posvađala s Raletom u emisiji, nije znao šta ga je snašlo (Video)

"Što si bio sa mnom, pitam?!": Ana Nikolić se posvađala s Raletom u emisiji, nije znao šta ga je snašlo (Video)

Mondo pre 7 sati
Pevačica Ana Nikolić, koja poslednjih meseci izaziva pažnju javnosti turbulentnom vezom s kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, gostovala je u emisiji makedonskog šoumena Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13. Ana je prvi put javno priznala da je… »
"Rale je bolji u krevetu od mlađih" Ana pohvalila bivšeg pa šokirala "Kuvam, da odmorim od intimnih odnosa"

"Rale je bolji u krevetu od mlađih" Ana pohvalila bivšeg pa šokirala "Kuvam, da odmorim od intimnih odnosa"

Telegraf pre 7 sati
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale definitivno su stavili tačku na svoj i više nego turbulentan odnos. Ona je sada progovorila o svemu što su prošli u ljubavnoj priči. Ana je gostovala u podkastu kod Bokija 13, a na njegovo pitanje: "Šta ćeš ti sa 10… »
"Rale je aktivniji u krevetu od svih mojih mlađih frajera" Ana Nikolić pohvalila Ratkovića kao ljubavnika: Počela sam da kuvam…

"Rale je aktivniji u krevetu od svih mojih mlađih frajera" Ana Nikolić pohvalila Ratkovića kao ljubavnika: Počela sam da kuvam…

Kurir pre 8 sati
Pevačica Ana Nikolić progovorila je prvi put za javnost nakon nekoliko meseci tokom kojih je nizala skandale sa sada već bivšim partnerom Goranom Ratkovićem Raletom. U potkastu kod Bokija 13 ona je iznela svoju verziju priče o njihovom turbiulentnom… »
"Rale je bolji u kravetu od mlađih": Ana Nikolić pohvalila bivšeg: "Počela sam da kuvam, da odmorim od intimnih odnosa"

"Rale je bolji u kravetu od mlađih": Ana Nikolić pohvalila bivšeg: "Počela sam da kuvam, da odmorim od intimnih odnosa"

Blic pre 8 sati
Ana Nikolić prošla je pravu dramu sa 10 godina starijim Goranom Ratkovićem Raletom Iako su bivši ljubavnici i burno se razišli, ona je imala potrebu da ga pohvali Ana Nikolić i Goran Ratković Rale definitivno su stavili tačnu na i te kako buran odnos, a… »
„Nisam nikada bila na psihijatriji, a možda je trebalo – možda mi sada luftiraju sobu baš tamo“: Ana Nikolić o svojim…

„Nisam nikada bila na psihijatriji, a možda je trebalo – možda mi sada luftiraju sobu baš tamo“: Ana Nikolić o svojim…

Nova pre 13 sati
Naša popularna pevačica nedavno je otvoreno govorila o privatnim problemima i alkoholizmu. Ana Nikolić nije bila raspoložena mnogo da govori o partneru Goranu Ratkoviću Raletu, sa kojim je neposredno pre toga ponovo raskinula. „On mi je bivši, zabranio… »
"Rale je retard" Ana Nikolić priznala sve o zabrani, šokirala naciju: "Luftiraju mi sobu u Lazi"

"Rale je retard" Ana Nikolić priznala sve o zabrani, šokirala naciju: "Luftiraju mi sobu u Lazi"

Alo pre 15 sati
Pevačica se nedavno našla u centru skandala zbog svađe sa kompozitorom i tadašnjim partnerom. Pevačica Ana Nikolić otvoreno je pričala o svim skandaloznim dešavanjima u svom živou, a u jednom momentu je progovorila o borbi sa zavisnošću od alkohola… »
"Ja sam iskusni alkoholičar, posle dva pića ne znam gde sam": Ana Nikolić o borbi sa porokom: "Trebala sam da budem lekar, a…

"Ja sam iskusni alkoholičar, posle dva pića ne znam gde sam": Ana Nikolić o borbi sa porokom: "Trebala sam da budem lekar, a…

Blic pre 19 sati
Pevačica istakla pritisak estrade kao faktor njenog lošeg odnosa sa izazovima. Istakla je i porodične povezanosti koje su uticale na njen životni stil. Pevačica Ana Nikolić u poslednje vreme bila je u centru skandala zbog turbulentne veze sa kompozitorom… »
"Rale je bivši, možda mi luftiraju sobu u psihijatriji": Ana Nikolić ne prestaje da šokira: "Zabranio mi je da ga spominjem…

"Rale je bivši, možda mi luftiraju sobu u psihijatriji": Ana Nikolić ne prestaje da šokira: "Zabranio mi je da ga spominjem…

Blic pre 24 sata
Podelila je svoje trenutne odnose sa Raletom Ratkovićem. Razgovarala je o pritisku karijere i javnog života. Pevačica Ana Nikolić večeras gostuje u emisiji kod Bokija 13, gde je potpuno otvoreno govorila o turbulentnim događajima iz svog života. U jednom… »

Vesti dana »