Povezane vesti
„Znala sam da ćemo da se razvedemo, poročni smo oboje“: Ana Nikolić iskreno o braku sa Rastom i ćerki Tari
Nova pre 1 sat
Naša popularna pevačica iza sebe ima turbulentnu ljubavnu priču sa kolegom sa kojim je dobila ćerku. Ana Nikolić nikad nije krila da ne može da održi mirnu vezu, što se vidi sa njenim današnjim partnerom Goranom Ratkovićem Raletom, ali i prethodnim… »
"Rasta i ja smo poročni" Ana Nikolić ispričala sve javno, evo ko se brine o ćerki Tari: "Posrnuo je, to i dete..."
Alo pre 4 sati
Ističe da joj se nije dopao zajednički život i od početka je znala da će doći do razvoda. Pevačica Ana Nikolić osvrnula se na kratak brak sa kolegom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku. Iako priznaje da bila velika ljubav između njih dvoje, brak… »
"Rasta je šarmantan, to je bila velika ljubav" Ana priznala zašto je pukao brak sa reperom, a evo šta kaže o njegovoj porodici…
Kurir pre 6 sati
Ana Nikolić prisetila se ljubavi sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom sa kojim je dobila ćerkicu Taru. Pevačica je bez dlake na jeziku priznala da su se mnogo voleli, ali da je od početka znala da će se verovatno rastati. Ana je u Bcast-u kod… »
"Rasta i ja smo poročni": Ana Nikolić o razvodu i ćerki: "Tara ide autobusom u Sopot u školu", evo šta kaže o porodici bivšeg…
Blic pre 7 sati
Pevačica navodi da zajednički brinu o ćerki Tari. Priznala je da joj se zajednički život sa Rastom nije dopao. Pevačica Ana Nikolić osvrnula se na kratak brak sa kolegom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku. Ana je priznala da je sa Rastom bila… »
Vesti dana »
Akademski plenum: Policija sprovodi sistemsko nasilje nad studentima
Novi magazin pre 3 minutajoš 48 povezanih
Meteorolog otkrio koliko će trajati zahlađenje i kada da očekujemo prvi sneg u Beogradu
Pravda pre 43 minutajoš 59 povezanih
Simbol Zagreba nestao pred očima građana: Pogledajte šta je ostalo od čuvenog nebodera FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 60 povezanih
ABA liga: Sudije donele ispravnu odluku, šut Mekintajera bio za dva poena
Politika pre 8 minutajoš 34 povezane