Povezane vesti

"Bila sam nafurana" Goga zbog jedne reči odbila pesmu koja je kasnije postala veliki hit - i danas žali za tim

"Bila sam nafurana" Goga zbog jedne reči odbila pesmu koja je kasnije postala veliki hit - i danas žali za tim

Telegraf 18.11.2025
Pevačica Goga Sekulić ima uspešnu karijeru dugu više od dve decenije a nedavno je progovorila o pesmi koju je odbila. Pevačica je naime samo zbog jedne reči odbila da snimi pesmu koja je kasnije postala veliki hit. Naime, pesma "Hej da sam muško" koju je… »
"Ta pesma je totalno u mom fazonu" Goga Sekulić otkrila da joj je žao zbog pesme koja je završila kod Seke Aleksić: Ustvari…

"Ta pesma je totalno u mom fazonu" Goga Sekulić otkrila da joj je žao zbog pesme koja je završila kod Seke Aleksić: Ustvari…

Kurir 18.11.2025
Pevačica Goga Sekulić govorila je o svojoj karijeri i otkrila da je zbog samo jedne reči odbila da snimi pesmu „Da sam muško“, koja je potom završila u rukama Seke Aleksić. Goga priznaje da joj je danas žao zbog te odluke. U emisiji „Ceca Show“ na Blic… »
"Bilo me sramota da je pevam": Goga Sekulić zbog jedne reči odbila pesmu, sad je veliki hit Seke Aleksić

"Bilo me sramota da je pevam": Goga Sekulić zbog jedne reči odbila pesmu, sad je veliki hit Seke Aleksić

Blic 18.11.2025
Goga Sekulić ne zna da odgovori sebi zašto je odbila pesmu koja skroz nju oslikava Tada je razlog odbijanja bila reč 'kafana', koja joj nije bila u skladu sa njenim stilom. Pevačica Goga Sekulić govorila je o svojoj karijeri, a onda je priznala da je… »

Vesti dana »