Povezane vesti

Maduro spreman za susret sa Trampom: Čvrsto odbacujemo pretnju ili upotrebu sile radi nametanja pravila

Maduro spreman za susret sa Trampom: Čvrsto odbacujemo pretnju ili upotrebu sile radi nametanja pravila

Kurir pre 22 dana
Venecuelanski predsednik Nikolas Maduro izjavio je danas da je spreman da razgovara "licem u lice" sa predstavnicima administracije američkog predsednika Donalda Trampa, pozivajući na diplomatiju umesto konfrontacije, dok se nosač aviona američke… »
Maduro: Spreman sam za razgovore sa SAD

Euronews pre 22 dana
Venecuelanski lider Nikolas Maduro izjavio je danas da je spreman da razgovara "licem u lice" sa predstavnicima administracije američkog predsednika Donalda Trampa, pozivajući na diplomatiju umesto konfrontacije, dok se nosač aviona američke mornarice… »
Maduro se oglasio nakon što je Tramp rekao da bi mogli da razgovaraju: Imao je samo jednu poruku

Maduro se oglasio nakon što je Tramp rekao da bi mogli da razgovaraju: Imao je samo jednu poruku

Telegraf pre 22 dana
Venecuelanski lider Nikolas Maduro izjavio je danas da je spreman da razgovara "licem u lice" sa predstavnicima administracije američkog predsednika Donalda Trampa, pozivajući na diplomatiju umesto konfrontacije, dok se nosač aviona američke mornarice… »

RTV pre 22 dana
KARAKAS - Venecuelanski lider Nikolas Maduro izjavio je danas da je spreman da razgovara "licem u lice" sa predstavnicima administracije američkog predsednika Donalda Trampa, pozivajući na diplomatiju umesto konfrontacije, dok se nosač aviona američke… »
Trampe, spremi se; Ovo je odgovor Venecuele

Trampe, spremi se; Ovo je odgovor Venecuele

B92 pre 22 dana
Venecuelanski lider Nikolas Maduro izjavio je danas da je spreman da razgovara "licem u lice" sa predstavnicima administracije američkog predsednika Donalda Trampa, pozivajući na diplomatiju umesto konfrontacije. "Oni koji žele da razgovaraju sa… »

Politika pre 22 dana
Čvrsto odbacujemo pretnju ili upotrebu sile radi nametanja pravila između zemalja, rekao je venecuelanski lider. KARAKAS- Venecuelanski lider Nikolas Maduro izjavio je danas da je spreman da razgovara „licem u lice” sa predstavnicima administracije… »
„Dijalog, dijalog… Nema rata! Nikada rat!“: Maduro izrazio spremnost za razgovor s Trampom u četiri oka

„Dijalog, dijalog… Nema rata! Nikada rat!“: Maduro izrazio spremnost za razgovor s Trampom u četiri oka

Danas pre 22 dana
Nikolas Maduro (Nicolas) izrazio je spremnost za sastanak u četiri oka sa američkim kolegom Donaldom Trampom (Trump), koji je sam pomenuo moguće razgovore sa predsednikom Venecuele. SAD su rasporedile flotu ratnih brodova na Karibima, zvanično kao deo… »
Maduro spreman na razgovor u četiri oka sa Trampom

Maduro spreman na razgovor u četiri oka sa Trampom

NIN pre 22 dana
Nikolas Maduro izrazio je spremnost za sastanak u četiri oka sa američkim kolegom Donaldom Trampom, koji je sam pomenuo moguće razgovore sa predsednikom Venecuele. SAD su rasporedile flotu ratnih brodova na Karibima, zvanično kao deo operacije protiv… »

Vesti dana »