Повезане вести
Мадуро спреман за сусрет са Трампом: Чврсто одбацујемо претњу или употребу силе ради наметања правила
Курир 18.11.2025
Венецуелански председник Николас Мадуро изјавио је данас да је спреман да разговара "лицем у лице" са представницима администрације америчког председника Доналда Трампа, позивајући на дипломатију уместо конфронтације, док се… »
Мадуро: Спреман сам за разговоре са САД
Еуроневс 18.11.2025
Венецуелански лидер Николас Мадуро изјавио је данас да је спреман да разговара "лицем у лице" са представницима администрације америчког председника Доналда Трампа, позивајући на дипломатију уместо конфронтације, док се носач… »
Мадуро се огласио након што је Трамп рекао да би могли да разговарају: Имао је само једну поруку
Телеграф 18.11.2025
Венецуелански лидер Николас Мадуро изјавио је данас да је спреман да разговара "лицем у лице" са представницима администрације америчког председника Доналда Трампа, позивајући на дипломатију уместо конфронтације, док се носач… »
РТВ 18.11.2025
КАРАКАС - Венецуелански лидер Николас Мадуро изјавио је данас да је спреман да разговара "лицем у лице" са представницима администрације америчког председника Доналда Трампа, позивајући на дипломатију уместо конфронтације, док се… »
Трампе, спреми се; Ово је одговор Венецуеле
Б92 18.11.2025
Венецуелански лидер Николас Мадуро изјавио је данас да је спреман да разговара "лицем у лице" са представницима администрације америчког председника Доналда Трампа, позивајући на дипломатију уместо конфронтације. "Они који желе… »
Политика 18.11.2025
Чврсто одбацујемо претњу или употребу силе ради наметања правила између земаља, рекао је венецуелански лидер. КАРАКАС- Венецуелански лидер Николас Мадуро изјавио је данас да је спреман да разговара „лицем у лице” са… »
„Дијалог, дијалог… Нема рата! Никада рат!“: Мадуро изразио спремност за разговор с Трампом у четири ока
Данас 18.11.2025
Николас Мадуро (Ницолас) изразио је спремност за састанак у четири ока са америчким колегом Доналдом Трампом (Трумп), који је сам поменуо могуц́е разговоре са председником Венецуеле. САД су распоредиле флоту ратних бродова на… »
Мадуро спреман на разговор у четири ока са Трампом
НИН 18.11.2025
Николас Мадуро изразио је спремност за састанак у четири ока са америчким колегом Доналдом Трампом, који је сам поменуо могуц́е разговоре са председником Венецуеле. САД су распоредиле флоту ратних бродова на Карибима, званично… »
Вести дана »
Прва беба у 2026: Дечак рођен у ГАК Вишеградска у првој секунди после поноћи, тежак 3.910 грама
Еуроневс пре 4 сатијош 11 повезаних
РХМЗ издао упозорење: Огласили се први пут у новој години, температура стрмоглаво пада, у ова два дела Србије пашће снег!
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
Дијаспора на дочеку Нове године: Широм Србије свечано обележен почетак 2026. године ФОТО
Б92 пре 3 сатајош 5 повезаних