Povezane vesti

"Viknula je - 'Udarila sam Igora nožem'": Oglasio se brat muškarca kojeg je žena pokušala da ubije u Obrenovcu

"Viknula je - 'Udarila sam Igora nožem'": Oglasio se brat muškarca kojeg je žena pokušala da ubije u Obrenovcu

Mondo pre 1 sat
Brat Igora M., kojeg je supruga Manuela M. ubola nožem u stomak, opisao krvavu dramu koja se u subotu dogodila u Obrenovcu. "Oni su pre toga sedeli kod nas. Nedugo pošto su otišli kući začuli smo svađu i Manuelu da viče: 'Udarila sam Igora nožem'. Ubrzo… »
"Udarila sam Igora nožem" Ovo je Manuela iz Obrenovca koja je pokušala da ubije muža, progovorio brat žrtve (foto)

"Udarila sam Igora nožem" Ovo je Manuela iz Obrenovca koja je pokušala da ubije muža, progovorio brat žrtve (foto)

Kurir pre 1 sat
"Oni su pre toga sedeli kod nas. Nedugo pošto su otišli kući začuli smo svađu i Manuelu da viče: "Udarila sam Igora nožem". Ubrzo sam video brata i veliku lokvu krvi...", ovako priča rođeni brat Igora M. (29) kojeg je nožem u stomak ubola supruga Manuela… »
(Video) "Udarila sam Igora: Nožem!" Brat muškarca kojeg je izbola žena u Obrenovcu otkrio jezive detalje iz kobne noći: "Bio…

(Video) "Udarila sam Igora: Nožem!" Brat muškarca kojeg je izbola žena u Obrenovcu otkrio jezive detalje iz kobne noći: "Bio…

Blic pre 5 sati
Manuela M. je uhapšena i nalazi se u policijskom pritvoru na 48 sati Par je bio u braku 11 godina i nedavno su se vratili iz inostranstva "Oni su pre toga sedeli kod nas. Nedugo pošto su otišli kući začuli smo svađu i Manuelu da viče: "Udarila sam Igora… »

Vesti dana »