Povezane vesti
"Viknula je - 'Udarila sam Igora nožem'": Oglasio se brat muškarca kojeg je žena pokušala da ubije u Obrenovcu
Mondo pre 1 sat
Brat Igora M., kojeg je supruga Manuela M. ubola nožem u stomak, opisao krvavu dramu koja se u subotu dogodila u Obrenovcu. "Oni su pre toga sedeli kod nas. Nedugo pošto su otišli kući začuli smo svađu i Manuelu da viče: 'Udarila sam Igora nožem'. Ubrzo… »
"Udarila sam Igora nožem" Ovo je Manuela iz Obrenovca koja je pokušala da ubije muža, progovorio brat žrtve (foto)
Kurir pre 1 sat
"Oni su pre toga sedeli kod nas. Nedugo pošto su otišli kući začuli smo svađu i Manuelu da viče: "Udarila sam Igora nožem". Ubrzo sam video brata i veliku lokvu krvi...", ovako priča rođeni brat Igora M. (29) kojeg je nožem u stomak ubola supruga Manuela… »
(Video) "Udarila sam Igora: Nožem!" Brat muškarca kojeg je izbola žena u Obrenovcu otkrio jezive detalje iz kobne noći: "Bio…
Blic pre 5 sati
Manuela M. je uhapšena i nalazi se u policijskom pritvoru na 48 sati Par je bio u braku 11 godina i nedavno su se vratili iz inostranstva "Oni su pre toga sedeli kod nas. Nedugo pošto su otišli kući začuli smo svađu i Manuelu da viče: "Udarila sam Igora… »
Vesti dana »
Potpuno izgoreo soliter nekadašnjeg zagrebačkog lista Vjesnik
BBC News pre 26 minutajoš 56 povezanih
Akademski plenum pita – Do kada će policija da bije studente po nalogu nenadležnog Aleksandra Vučića?
Glas Šumadije pre 15 minutajoš 40 povezanih
Za dva dana pašće mesečna količina padavina: Meteorolog otkriva koliko će trajati zahlađenje i kada sneg stiže u Beograd
Blic pre 41 minutajoš 52 povezane
Deep Purple objavio nove datume MAD IN EUROPE turneje – U Beogradskoj areni 10. oktobra 2026.
Balkan Rock pre 1 satjoš 19 povezanih
Đedović Handanović: Radimo na dopremanju 38.000 tona benzina, 66.000 tona dizela i 86.000 tona sirove nafte za potrebe državnih rezervi
Ekapija pre 20 minutajoš 15 povezanih