Povezane vesti

''Napašću ih iznutra i tražiti odobrenje kongresa''! Tramp pobesneo, kreće udar na Meksiko?

''Napašću ih iznutra i tražiti odobrenje kongresa''! Tramp pobesneo, kreće udar na Meksiko?

Alo pre 2 sata
Predsednik SAD je nagovestio da će se obratiti Kongresu i zatražiti dozvolu za napade. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje… »
Tramp: Spreman sam da napadnem Meksiko

Tramp: Spreman sam da napadnem Meksiko

Vesti online pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika u SAD. – Da li bih naredio napade na Meksiko da zaustavimo drogu? Meni je… »
Tramp udara na meksiko? "Spreman sam da izvedem napade unutar zemlje, tražiću dozvolu od Kongresa"

Tramp udara na meksiko? "Spreman sam da izvedem napade unutar zemlje, tražiću dozvolu od Kongresa"

Blic pre 4 sati
Predsednik SAD je nagovestio da će se obratiti Kongresu i zatražiti dozvolu za napade Stejt department je u februaru označio šest meksičkih narko-kartela, zajedno sa venecuelanskom bandom Tren de Aragva i MS-13, kao strane terorističke organizacije… »
Tramp: Spreman sam da izvedem napade unutar Meksika da zaustavimo krijumčarenje droge

Tramp: Spreman sam da izvedem napade unutar Meksika da zaustavimo krijumčarenje droge

Euronews pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika u SAD. "Da li bih naredio napade na Meksiko da zaustavimo drogu? Meni je… »
Tramp: Spreman sam da izvedem napade unutar Meksika

Tramp: Spreman sam da izvedem napade unutar Meksika

RTV pre 5 sati
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika u SAD. "Da li bih naredio napade na Meksiko da zaustavimo… »
Posle venecuele, Tramp zapretio i komšijama: Spreman da izvede napade unutar Meksika da zaustavi krijumčarenje droge

Posle venecuele, Tramp zapretio i komšijama: Spreman da izvede napade unutar Meksika da zaustavi krijumčarenje droge

Dnevnik pre 5 sati
VAŠINGTON: Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika u SAD. "Da li bih naredio napade na Meksiko da zaustavimo… »
Tramp otvara vrata vojnim akcijama u Meksiku u borbi protiv kartela

Tramp otvara vrata vojnim akcijama u Meksiku u borbi protiv kartela

Politika pre 5 sati
Nagovestio i da bi bio otvoren za uništavanje fabrika kokaina u Kolumbiji. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika… »
"Meni je to u redu" Tramp: Spreman sam da izvedem napade unutar Meksika

"Meni je to u redu" Tramp: Spreman sam da izvedem napade unutar Meksika

Večernje novosti pre 5 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika u SAD. Foto: Tanjug - Da li bih naredio napade na Meksiko da zaustavimo… »

Vesti dana »