Povezane vesti
''Napašću ih iznutra i tražiti odobrenje kongresa''! Tramp pobesneo, kreće udar na Meksiko?
Alo pre 2 sata
Predsednik SAD je nagovestio da će se obratiti Kongresu i zatražiti dozvolu za napade. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje… »
Tramp: Spreman sam da napadnem Meksiko
Vesti online pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika u SAD. – Da li bih naredio napade na Meksiko da zaustavimo drogu? Meni je… »
Tramp udara na meksiko? "Spreman sam da izvedem napade unutar zemlje, tražiću dozvolu od Kongresa"
Blic pre 4 sati
Predsednik SAD je nagovestio da će se obratiti Kongresu i zatražiti dozvolu za napade Stejt department je u februaru označio šest meksičkih narko-kartela, zajedno sa venecuelanskom bandom Tren de Aragva i MS-13, kao strane terorističke organizacije… »
Tramp: Spreman sam da izvedem napade unutar Meksika da zaustavimo krijumčarenje droge
Euronews pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika u SAD. "Da li bih naredio napade na Meksiko da zaustavimo drogu? Meni je… »
Tramp: Spreman sam da izvedem napade unutar Meksika
RTV pre 5 sati
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika u SAD. "Da li bih naredio napade na Meksiko da zaustavimo… »
Posle venecuele, Tramp zapretio i komšijama: Spreman da izvede napade unutar Meksika da zaustavi krijumčarenje droge
Dnevnik pre 5 sati
VAŠINGTON: Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika u SAD. "Da li bih naredio napade na Meksiko da zaustavimo… »
Tramp otvara vrata vojnim akcijama u Meksiku u borbi protiv kartela
Politika pre 5 sati
Nagovestio i da bi bio otvoren za uništavanje fabrika kokaina u Kolumbiji. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika… »
"Meni je to u redu" Tramp: Spreman sam da izvedem napade unutar Meksika
Večernje novosti pre 5 sati
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika u SAD. Foto: Tanjug - Da li bih naredio napade na Meksiko da zaustavimo… »
Vesti dana »
Zahlađenje donelo sneg: Pahulje zabeležene u okolini Čačka (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 59 povezanih
Oglasila se ABA posle Zvezdine žalbe: "Imao je pokušaj za tri poena..." VIDEO
B92 pre 1 satjoš 36 povezanih