Povezane vesti

Predsednica Meksika odgovorila Trampu: “To se neće desiti”

Predsednica Meksika odgovorila Trampu: “To se neće desiti”

Vesti online 18.11.2025
Predsednica Meksika Klaudija Šejnbaum isključila je danas mogućnost američke vojne intervencije u toj latinoameričkoj zemlji, navodeći da Meksiko ne želi takvu intervenciju na svojoj teritoriji. – To se neće desiti – rekla je Šejnbaum na konferenciji… »
„To se neće desiti”: Predsednica Meksika odgovorila Trampu

„To se neće desiti”: Predsednica Meksika odgovorila Trampu

Sputnik 18.11.2025
Predsednica Meksika Klaudija Šejnbaum isključila je danas mogućnost američke vojne intervencije u toj latinoameričkoj zemlji, navodeći da Meksiko ne želi takvu intervenciju na svojoj teritoriji. "To se neće desiti", rekla je Šejnbaum na konferenciji… »
Tramp kreće na Meksiko? Američki lider spreman na obračun sa narko-kartelima! "Znamo njihove adrese, ubijaju naše ljude, to je…

Tramp kreće na Meksiko? Američki lider spreman na obračun sa narko-kartelima! "Znamo njihove adrese, ubijaju naše ljude, to je…

Kurir 18.11.2025
Predsednik SAD Donald Tramp je u ponedeljak otvorio vrata pokretanju američkih udara u Meksiku, potezu koji bi predstavljao dramatičnu eskalaciju borbe njegove administracije protiv narko-kartela. Obraćajući se novinarima u Ovalnom kabinetu, Tramp je… »
"Ovo je rat"; Tramp spreman za udar na Meksiko i Kolumbiju

"Ovo je rat"; Tramp spreman za udar na Meksiko i Kolumbiju

B92 18.11.2025
Predsednik SAD Donald Tramp u ponedeljak je otvorio vrata pokretanju američkih udara u Meksiku, potezu koji bi predstavljao dramatičnu eskalaciju borbe njegove administracije protiv narko-kartela. Obraćajući se novinarima u Ovalnom kabinetu, Tramp je… »
Šejnbaum isključila mogućnost američke vojne intervencije u Meksiku

Šejnbaum isključila mogućnost američke vojne intervencije u Meksiku

Politika 18.11.2025
Nisam zadovoljan Meksikom, kazao je Tramp. MEKSIKO SITI - Predsednica Meksika Klaudija Šejnbaum isključila je danas mogućnost američke vojne intervencije u toj latinoameričkoj zemlji, navodeći da Meksiko ne želi takvu intervenciju na svojoj teritoriji… »
''Napašću ih iznutra i tražiti odobrenje kongresa''! Tramp pobesneo, kreće udar na Meksiko?

''Napašću ih iznutra i tražiti odobrenje kongresa''! Tramp pobesneo, kreće udar na Meksiko?

Alo 18.11.2025
Predsednik SAD je nagovestio da će se obratiti Kongresu i zatražiti dozvolu za napade. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje… »
Tramp: Spreman sam da napadnem Meksiko

Tramp: Spreman sam da napadnem Meksiko

Vesti online 18.11.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika u SAD. – Da li bih naredio napade na Meksiko da zaustavimo drogu? Meni je… »
Tramp udara na meksiko? "Spreman sam da izvedem napade unutar zemlje, tražiću dozvolu od Kongresa"

Tramp udara na meksiko? "Spreman sam da izvedem napade unutar zemlje, tražiću dozvolu od Kongresa"

Blic 18.11.2025
Predsednik SAD je nagovestio da će se obratiti Kongresu i zatražiti dozvolu za napade Stejt department je u februaru označio šest meksičkih narko-kartela, zajedno sa venecuelanskom bandom Tren de Aragva i MS-13, kao strane terorističke organizacije… »
Tramp: Spreman sam da izvedem napade unutar Meksika da zaustavimo krijumčarenje droge

Tramp: Spreman sam da izvedem napade unutar Meksika da zaustavimo krijumčarenje droge

Euronews 18.11.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika u SAD. "Da li bih naredio napade na Meksiko da zaustavimo drogu? Meni je… »
Tramp: Spreman sam da izvedem napade unutar Meksika

Tramp: Spreman sam da izvedem napade unutar Meksika

RTV 18.11.2025
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika u SAD. "Da li bih naredio napade na Meksiko da zaustavimo… »
Posle venecuele, Tramp zapretio i komšijama: Spreman da izvede napade unutar Meksika da zaustavi krijumčarenje droge

Posle venecuele, Tramp zapretio i komšijama: Spreman da izvede napade unutar Meksika da zaustavi krijumčarenje droge

Dnevnik 18.11.2025
VAŠINGTON: Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika u SAD. "Da li bih naredio napade na Meksiko da zaustavimo… »
Tramp otvara vrata vojnim akcijama u Meksiku u borbi protiv kartela

Tramp otvara vrata vojnim akcijama u Meksiku u borbi protiv kartela

Politika 18.11.2025
Nagovestio i da bi bio otvoren za uništavanje fabrika kokaina u Kolumbiji. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika… »
"Meni je to u redu" Tramp: Spreman sam da izvedem napade unutar Meksika

"Meni je to u redu" Tramp: Spreman sam da izvedem napade unutar Meksika

Večernje novosti 18.11.2025
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da izvede napade unutar Meksika ako bude potrebno da bi se sprečilo krijumčarenje ilegalnih narkotika u SAD. Foto: Tanjug - Da li bih naredio napade na Meksiko da zaustavimo… »

Vesti dana »