Povezane vesti

Pešiću i dalje teško pada debakl (VIDEO)

Pešiću i dalje teško pada debakl (VIDEO)

Vesti online 18.11.2025
Svetislav Pešić, doskorašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije, još jednom je govorio o neuspehu našeg tima na Evropskom prvenstvu. Iako su “orlovi” bili favoriti za najsjajnije odličje, neslavno su takmičenje završili već u osmini finala protiv… »
Pešić o neuspehu Srbije na Evrobasketu: "Ko ste vi da kažem da sam krivac? Nisam!"

Pešić o neuspehu Srbije na Evrobasketu: "Ko ste vi da kažem da sam krivac? Nisam!"

Sportske.net 18.11.2025
Bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić gostovao je na podkastu “X&O’s Chat” koji priređuje sportski novinar Edin Avdić. Trofejni stručnjak govorio je o brojnim temama iz sveta košarke, a u jednom trenutku dotakao se i nastupa… »
"On mora da kaže da je kriv - kome? Ko ste vi?!" Pešić govorio o neuspehu na Eurobasketu, pa zagrmeo kao nikad do sad: Naravno…

"On mora da kaže da je kriv - kome? Ko ste vi?!" Pešić govorio o neuspehu na Eurobasketu, pa zagrmeo kao nikad do sad: Naravno…

Kurir 18.11.2025
Doskorašnji selektor naše košarkaške reprezentacije, iskusni stručnjak Svetislav Pešić, u popularnom košarkaškom podkastu "X&O's Chat" osvrnuo se na brojne kritike sa kojima se suočio nakon šokantne eliminacije u osmini finala Eurobasketa. Ispraćeni su… »
Pešić o neuspehu: Čuj ja sam krivac, naravno da nisam! Kome ja to moram da kažem da sam ja krivac?

Pešić o neuspehu: Čuj ja sam krivac, naravno da nisam! Kome ja to moram da kažem da sam ja krivac?

Dnevnik 18.11.2025
Svetislav Pešić, doskorašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije, još jednom je govorio o neuspehu našeg tima na Evropskom prvenstvu. Bivši selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić govorio je o neuspehu našeg tima na ovogodišnjem Evropskom… »
Niko neće, evo ja ću da kažem: Pešić o Nikoli Jokiću nikad iskrenije

Niko neće, evo ja ću da kažem: Pešić o Nikoli Jokiću nikad iskrenije

Hello 18.11.2025
Mnogo toga je ostalo nedorečeno nakon ovogodišnjeg Svetskog prvenstva u košarci kada je najveće neprijatno iznenenađenje bila naša reprezentacija koja je ispala u osmini finala izgubivši od Finske. Nakon toga spekulisalo se šta je uzrok loše igre momaka… »
Pešiću i dalje teško pada debakl: "Čuj ja krivac? Ko ste vi?! Ne dozvoljavam da me šamaraju" VIDEO

Pešiću i dalje teško pada debakl: "Čuj ja krivac? Ko ste vi?! Ne dozvoljavam da me šamaraju" VIDEO

B92 18.11.2025
Svetislav Pešić, doskorašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije, još jednom je govorio o neuspehu našeg tima na Evropskom prvenstvu. Iako su "orlovi" bili favoriti za najsjajnije odličje, neslavno su takmičenje završili već u osmini finala protiv… »

Vesti dana »

Preminuo novosadski glumac Radoje Čupić

Preminuo novosadski glumac Radoje Čupić

Serbian News Media pre 19 minutajoš 24 povezane
Tesna pobeda vladajućih liberala

Tesna pobeda vladajućih liberala

Biznis.rs pre 39 minutajoš 18 povezanih
Dolar jača, zlato u padu

Dolar jača, zlato u padu

Politika pre 14 minutajoš 16 povezanih