Povezane vesti
Pešić o neuspehu Srbije na Evrobasketu: "Ko ste vi da kažem da sam krivac? Nisam!"
Sportske.net pre 2 sata
Bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić gostovao je na podkastu “X&O’s Chat” koji priređuje sportski novinar Edin Avdić. Trofejni stručnjak govorio je o brojnim temama iz sveta košarke, a u jednom trenutku dotakao se i nastupa… »
"On mora da kaže da je kriv - kome? Ko ste vi?!" Pešić govorio o neuspehu na Eurobasketu, pa zagrmeo kao nikad do sad: Naravno…
Kurir pre 2 sata
Doskorašnji selektor naše košarkaške reprezentacije, iskusni stručnjak Svetislav Pešić, u popularnom košarkaškom podkastu "X&O's Chat" osvrnuo se na brojne kritike sa kojima se suočio nakon šokantne eliminacije u osmini finala Eurobasketa. Ispraćeni su… »
Pešić o neuspehu: Čuj ja sam krivac, naravno da nisam! Kome ja to moram da kažem da sam ja krivac?
Dnevnik pre 2 sata
Svetislav Pešić, doskorašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije, još jednom je govorio o neuspehu našeg tima na Evropskom prvenstvu. Bivši selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić govorio je o neuspehu našeg tima na ovogodišnjem Evropskom… »
Niko neće, evo ja ću da kažem: Pešić o Nikoli Jokiću nikad iskrenije
Hello pre 3 sata
Mnogo toga je ostalo nedorečeno nakon ovogodišnjeg Svetskog prvenstva u košarci kada je najveće neprijatno iznenenađenje bila naša reprezentacija koja je ispala u osmini finala izgubivši od Finske. Nakon toga spekulisalo se šta je uzrok loše igre momaka… »
Pešiću i dalje teško pada debakl: "Čuj ja krivac? Ko ste vi?! Ne dozvoljavam da me šamaraju" VIDEO
B92 pre 3 sata
Svetislav Pešić, doskorašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije, još jednom je govorio o neuspehu našeg tima na Evropskom prvenstvu. Iako su "orlovi" bili favoriti za najsjajnije odličje, neslavno su takmičenje završili već u osmini finala protiv… »
Vesti dana »
Sutra oblačno, ali suvo u većini krajeva, kiša samo na jugu i jugoistoku
Serbian News Media pre 1 satjoš 53 povezane
Jaćimovićev sin: Povređen sam u intervenciji policije u Novom Sadu, udarili me štitom
N1 Info pre 2 minutajoš 43 povezane
Gledali su svojim očima kako gori simbol Zagreba! Očevidac ispričao horor scenu: Čuo sam udar groma i video da gori sve
Alo pre 2 minutajoš 59 povezanih
Vlada Srbije: Snabdevanje energentima i dalje stabilno, radi se na uvećanju državnih rezervi
Beta pre 32 minutajoš 20 povezanih
Deep Purple objavio nove datume mad in europe turneje - u Beogradskoj areni 10. oktobra 2026.
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana