Povezane vesti
Macut s Jurićem o problemima vršnjačkog i digitalnog nasilja i o sistemu "Pronađi me"
RTS pre 21 dana
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me". Premijer Đuro… »
Macut s Jurićem o problemima vršnjačkog i digitalnog nasilja i o sistemu "Pronađi me"
RTV pre 21 dana
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je danas sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me"… »
Euronews pre 21 dana
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je danas sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me". Macut je… »
Važan razgovor Macuta i Jurića: Pozvali Sektor za vanredne situacije da podrže novi sistem za nestalu decu
Telegraf pre 21 dana
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je danas sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me". Macut je… »
Vesti dana »
Zelenski otvoren za održavanje izbora i tijekom rata ako SAD i saveznici mogu garantirati sigurnost
Slobodna Evropa pre 58 minutajoš 18 povezanih
Vučić poziva zemlje Zapadnog Balkana da zajedno uđu u EU, Crnogorci kažu – čekamo vas tamo
Vreme pre 23 minutajoš 13 povezanih
Pomagala bolesnoj unuci, pa poginula! Rođaka otkrila detalje tragedije u Nišu: "Nije bilo tragova kočenja, cela je bila izlomljena"
Blic pre 39 minutajoš 11 povezanih
Srbija će biti okovana ledom nakon prolećnih +16°C, polarni vrtlog donosi naglo zahlađenje!
Alo pre 1 satjoš 11 povezanih