Povezane vesti
Macut s Jurićem o problemima vršnjačkog i digitalnog nasilja i o sistemu "Pronađi me"
RTS 18.11.2025
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me". Premijer Đuro… »
Macut s Jurićem o problemima vršnjačkog i digitalnog nasilja i o sistemu "Pronađi me"
RTV 18.11.2025
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je danas sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me"… »
Euronews 18.11.2025
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je danas sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me". Macut je… »
Važan razgovor Macuta i Jurića: Pozvali Sektor za vanredne situacije da podrže novi sistem za nestalu decu
Telegraf 18.11.2025
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je danas sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me". Macut je… »
Vesti dana »
"Putin je spreman da upotrebi hemijsko oružje protiv svog naroda" Žestoke optužbe iz Pariza nakon tvrdnji da je Navaljni otrovan: "Uradiće sve da ostane na vlasti"
Blic pre 47 minutajoš 29 povezanih
Birmančević sa klupe gledao trijumf Hetafea: Viljareal se kasno probudio
Kurir pre 12 minutajoš 28 povezanih
Umorni, ali ne odustaju: Mlekari i poljoprivrednici četvrti dan blokiraju Ibarsku magistralu
Nova ekonomija pre 2 satajoš 23 povezane
Fon der Lajen: EU treba da oživi pakt o uzajamnoj odbrani
Serbian News Media pre 2 satajoš 18 povezanih