Povezane vesti
Macut s Jurićem o problemima vršnjačkog i digitalnog nasilja i o sistemu "Pronađi me"
RTS pre 3 sata
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me". Premijer Đuro… »
Macut s Jurićem o problemima vršnjačkog i digitalnog nasilja i o sistemu "Pronađi me"
RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je danas sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me"… »
Euronews pre 4 sati
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je danas sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me". Macut je… »
Važan razgovor Macuta i Jurića: Pozvali Sektor za vanredne situacije da podrže novi sistem za nestalu decu
Telegraf pre 5 sati
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je danas sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me". Macut je… »
Vesti dana »
Đedović: Analiziramo mogućnosti za dodatni uvoz naftnih derivata
Politika pre 6 minutajoš 33 povezane
(Foto, video) radarski snimci otkrivaju haos koji stiže: Ekstremno količine kiše, sneg, ali ledena kiša, sve to danas!
Blic pre 2 satajoš 59 povezanih
U Zagrebu gori zgrada Vjesnika; Plenković: Požar pod kontrolom, šteta ogromna
RTV pre 3 satajoš 60 povezanih
Oglasila se ABA posle Zvezdine žalbe: "Imao je pokušaj za tri poena..." VIDEO
B92 pre 1 satjoš 36 povezanih