Povezane vesti
Macut s Jurićem o problemima vršnjačkog i digitalnog nasilja i o sistemu "Pronađi me"
RTV 18.11.2025
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je danas sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me"… »
Macut s Jurićem o problemima vršnjačkog i digitalnog nasilja i o sistemu "Pronađi me"
Euronews 18.11.2025
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je danas sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me". Macut je… »
Važan razgovor Macuta i Jurića: Pozvali Sektor za vanredne situacije da podrže novi sistem za nestalu decu
Telegraf 18.11.2025
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je danas sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me". Macut je… »
Vesti dana »
Još jedan vreli septembarski dan: U Nišu danas 33 stepena, stiže i do 36 – od četvrtka promena vremena
Glas juga pre 2 satajoš 8 povezanih
Napad na Kijev – dve osobe poginule, sedam povređeno; pogođena civilna infrastruktura u Saratovu
RTS pre 39 minutajoš 2 povezane
Napadi Huta na Saudijsku Arabiju, povređene 73 osobe; Tramp: Cene nafte će naglo pasti kada pobedimo
RTS pre 9 minutajoš 1 povezana