Povezane vesti
Macut s Jurićem o problemima vršnjačkog i digitalnog nasilja i o sistemu "Pronađi me"
RTV 18.11.2025
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je danas sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me"… »
Macut s Jurićem o problemima vršnjačkog i digitalnog nasilja i o sistemu "Pronađi me"
RTS 18.11.2025
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me". Premijer Đuro… »
Važan razgovor Macuta i Jurića: Pozvali Sektor za vanredne situacije da podrže novi sistem za nestalu decu
Telegraf 18.11.2025
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je danas sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me". Macut je… »
Euronews 18.11.2025
Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut razgovarao je danas sa predsednikom Centra za nestalu decu Igorom Jurićem o problemima vršnjačkog nasilja, porastu seksualnog zlostavljanja dece na internetu i o mogućnostima unapređenja sistema "Pronađi me". Macut je… »
Vesti dana »
Federalni agenti u Mineapolisu ubili još jednu osobu, ovaj put muškarca (37)
Beta pre 8 minutajoš 43 povezane
Oglasio se Trampov izaslanik i ocenio razgovore između SAD, Ukrajine i Rusije: Ovo je napomenuo Zelenski
Telegraf pre 28 minutajoš 40 povezanih
Evroposlanik Prebilič u Novom Sadu tražio da vlast prekine napade na akademsku zajednicu
Beta pre 8 satijoš 31 povezana
Novakov strah od gubitka kontrole: Posle istorijske pobede samo jedna stvar brine
Nova pre 4 satijoš 95 povezanih
Novi detalji prodaje: NIS preuzima zajednička kompanija MOL-a i ADNOC-a
Radio 021 pre 4 satijoš 26 povezanih