Povezane vesti
"Mislila je da na kraju sveta ima nešto bolje" Haris opleo po bivšoj ženi bez dlake na jeziku: Dama ne može biti...
Kurir pre 4 sati
Razvod Harisa Džinovića i Meline Galić privukao je veliku pažnju javnosti, a pevač je u tom periodu otvoreno govorio o svemu što mu se dogodilo. Tom prilikom izrekao je svoju sada već čuvenu izjavu „Ja sam kriv što sam davao“, koja je ubrzo postala… »
"Mislila da na kraju sveta ima nešto bolje": Haris otkrio detalje propalog braka, rekao da Melina nije dama
Mondo pre 8 sati
Pevač Haris Džinović nije silazio s naslovnica portala nakon što je otkriveno da se razvodi od Meline Džinović s kojom je proveo 20 godina i s kojom je dobio dvoje dece. Mediji su tada pisali o intervenciji policije u vili na Senjaku, eskpresnom razvodu… »
„Mislila je da na kraju sveta ima nešto bolje“: Haris Džinović oštro komentarisao Melininu novu ljubav – „Dama ne može biti“…
Nova pre 8 sati
Naš pevač je nakon razvoda izjavio da je "kriv samo zato što je davao", a to je brzo postalo viralno. Odnos između Meline i Harisa Džinovića i dalje se ne smiruje, a pevač je nedavno obrazložio ovu svoju izjavu, objasnivši da nije mislio na materijalne… »
Haris Džinović priznao: Voleo sam je, tu se ništa nije promenilo
Story pre 9 sati
Haris Džinović okončao je brak sa svojom suprugom Melinom, sa kojom je u zajednici proveo dve decenije. Pevač koji je postao čuven po svojoj izjavi "ja sam kriv što sam davao", osvrnuo se na svoju popularnu frazu i ponovo objasnio šta je pod tim mislio… »
"Mislila je da na kraju sveta ima nešto bolje": Haris Džinović o Melini nakon što se verila: "Ona nije dama"
Blic pre 9 sati
Melina Džinović se verila za bogatog Engleza i planira venčanje na luksuznom brodu u Monaku. Pevač je istakao da nije zainteresovan za detalje iz Melininog novog života. Pevač Haris Džinović progovorio je o svojoj bivšoj supruzi Melini Džinović koja se… »
Haris Džinović: Volim Melinu, tu se ništa nije promenilo, osim što smo razdvojeni
Hello pre 9 sati
Haris Džinović o Melini govorio je nebrojano puta nakon što su pre godinu i po dana objavili da su stavili tačku na deset godina dug brak i dvadeset godina zajedničkog života. Odmah je postala viralna izjava „Ja sam kriv što sam davao“, koja je ubrzo… »
"Melina ne može da bude dama" Haris Džinović opleo po bivšoj supruzi, pa se dotakao izjave "Ja sam kriv što sam davao"
Alo pre 10 sati
Sada je Džinović konačno objasnio šta je zapravo hteo time da kaže. Razvod Harisa Džinovića i Meline Galić izazvao je veliku pažnju javnti, a pevač je tada često govorio o onome što ga je zadesilo. Tada je rekao svoju čuvenu izjavu "Ja sam kriv što sam… »
Vesti dana »
Milomir Jaćimović prekida štrajk glađu, ali nastavlja borbu za svoje autobuse
Vreme pre 7 minutajoš 21 povezana