Povezane vesti

City&Me – Beograd od danas u novoj fazi urbane transformacije

City&Me – Beograd od danas u novoj fazi urbane transformacije

Nova pre 1 sat
Beograd od danas ulazi u novu fazu urbane transformacije zahvaljujući inovativnoj digitalnoj platformi City&Me, koja povezuje tehnologiju, održivost i građanski angažman u jedan funkcionalan sistem, saopštili su iz kompanije. Umesto da gradske procese… »
Aplikacija pametnih gradova – ,,City and me''

Aplikacija pametnih gradova – ,,City and me''

RTS pre 1 sat
U Beogradu je pokrenuta digitalna aplikacija ,,City and me'' , koja građanima omogućava da prijave komunalne probleme ili kvarove sa samo nekoliko klikova. Takođe, aplikacija nagrađuje one koji svojim aktivnostima, poput vožnje bicikla ili reciklažom… »
City&Me - Beograd od danas u novoj fazi urbane transformacije

City&Me - Beograd od danas u novoj fazi urbane transformacije

N1 Info pre 4 sati
Beograd od danas ulazi u novu fazu urbane transformacije zahvaljujući inovativnoj digitalnoj platformi City&Me, koja povezuje tehnologiju, održivost i građanski angažman u jedan funkcionalan sistem, saopštili su iz kompanije. Umesto da gradske procese… »
Pokrenuta aplikacija „City and me“, cilj razvoj zelenijih gradova

Pokrenuta aplikacija „City and me“, cilj razvoj zelenijih gradova

Nova ekonomija pre 5 sati
Digitalna aplikacija „City and me“, koja nagrađuje građane za održive akcije koje doprinose razvoju pametnijih, zelenijih i inkluzivnijih gradova, pokrenuta je juče u Beogradu. Kako je navedeno u saopštenju, umesto da gradske procese posmatra kao… »

Vesti dana »