Povezane vesti

City&Me – Beograd od danas u novoj fazi urbane transformacije

City&Me – Beograd od danas u novoj fazi urbane transformacije

Nova pre 22 dana
Beograd od danas ulazi u novu fazu urbane transformacije zahvaljujući inovativnoj digitalnoj platformi City&Me, koja povezuje tehnologiju, održivost i građanski angažman u jedan funkcionalan sistem, saopštili su iz kompanije. Umesto da gradske procese… »
Aplikacija pametnih gradova – ,,City and me''

Aplikacija pametnih gradova – ,,City and me''

RTS pre 22 dana
U Beogradu je pokrenuta digitalna aplikacija ,,City and me'' , koja građanima omogućava da prijave komunalne probleme ili kvarove sa samo nekoliko klikova. Takođe, aplikacija nagrađuje one koji svojim aktivnostima, poput vožnje bicikla ili reciklažom… »
City&Me - Beograd od danas u novoj fazi urbane transformacije

City&Me - Beograd od danas u novoj fazi urbane transformacije

N1 Info pre 22 dana
Beograd od danas ulazi u novu fazu urbane transformacije zahvaljujući inovativnoj digitalnoj platformi City&Me, koja povezuje tehnologiju, održivost i građanski angažman u jedan funkcionalan sistem, saopštili su iz kompanije. Umesto da gradske procese… »
Pokrenuta aplikacija „City and me“, cilj razvoj zelenijih gradova

Pokrenuta aplikacija „City and me“, cilj razvoj zelenijih gradova

Nova ekonomija pre 22 dana
Digitalna aplikacija „City and me“, koja nagrađuje građane za održive akcije koje doprinose razvoju pametnijih, zelenijih i inkluzivnijih gradova, pokrenuta je juče u Beogradu. Kako je navedeno u saopštenju, umesto da gradske procese posmatra kao… »

Vesti dana »