Povezane vesti
Naša pevačica operisala karcinom kože Sve je počelo od jedne "bubuljice" na nosu, a onda je usledio šok
Alo pre 2 sata
Otkrila je da joj je dijagnostikovan rak kože, a sve je počelo toliko bezazleno. Andrijana Anči Dabetić progovorila je prvi put o karcinomu kože koji je operisala, a sada je otkrila kako je izgledala njena borba. Otkrila je da joj je dijagnostikovan rak… »
Anči Dabetić operisala karcinom kože Pevačica prvi put o prvim simptomima i teškoj borbi: Svet je počeo da mi se ruši...
Kurir pre 3 sata
Andrijana Anči Dabetić progovorila je prvi put o karcinomu kože koji je operisala, a sada je otkrila kako je izgledala njena borba. Otkrila je da joj je dijagnostikovan rak kože, a sve je počelo toliko bezazleno, od jedne "bubuljice" na nosu. - Na nosu… »
"Svet je počeo da mi se ruši": Naša pevačica operisala rak kože: Otkrila prvi put kroz kakvu je agoniju prošla
Telegraf pre 3 sata
Poznata pevačica Anči Dabetić po prvi put je progovorila o tome da je imala karcinom kože koji je operisala a skoro je i progovorila o svojoj borbi za zdravlje. Pevačica je otkrila da joj je rak dijagnostikovan a sve je počelo od jedne bubuljice na licu… »
Anči Dabetić operisala rak kože: Pevačica prvi put o teškoj borbi: "Svet je počeo da mi se ruši kad sam dobila dijagnozu"…
Blic pre 4 sati
Anči je dobila dijagnozu bazocelularnog karcinoma koji se manifestovao kao promena na nosu. Rezultat biopsije nakon operacije bio je pozitivan, a oporavak je zahtevao vreme Poznata pevačica Anči Dabetić po prvi put je progovorila o tome da je imala… »
Vesti dana »
Đedović: Analiziramo mogućnosti za dodatni uvoz naftnih derivata
Politika pre 6 minutajoš 33 povezane
Meteorolog otkrio koliko će trajati zahlađenje i kada da očekujemo prvi sneg u Beogradu
Pravda pre 51 minutajoš 59 povezanih
Oglasila se ABA liga: Evo šta su rekli o trojci Kodi Miler-Mekintajera!
Hot sport pre 1 satjoš 36 povezanih