Povezane vesti
Anči Dabetić operisala karcinom kože Pevačica prvi put o prvim simptomima i teškoj borbi: Svet je počeo da mi se ruši...
Kurir 18.11.2025
Andrijana Anči Dabetić progovorila je prvi put o karcinomu kože koji je operisala, a sada je otkrila kako je izgledala njena borba. Otkrila je da joj je dijagnostikovan rak kože, a sve je počelo toliko bezazleno, od jedne "bubuljice" na nosu. - Na nosu… »
"Svet je počeo da mi se ruši": Naša pevačica operisala rak kože: Otkrila prvi put kroz kakvu je agoniju prošla
Telegraf 18.11.2025
Poznata pevačica Anči Dabetić po prvi put je progovorila o tome da je imala karcinom kože koji je operisala a skoro je i progovorila o svojoj borbi za zdravlje. Pevačica je otkrila da joj je rak dijagnostikovan a sve je počelo od jedne bubuljice na licu… »
Anči Dabetić operisala rak kože: Pevačica prvi put o teškoj borbi: "Svet je počeo da mi se ruši kad sam dobila dijagnozu"…
Blic 18.11.2025
Anči je dobila dijagnozu bazocelularnog karcinoma koji se manifestovao kao promena na nosu. Rezultat biopsije nakon operacije bio je pozitivan, a oporavak je zahtevao vreme Poznata pevačica Anči Dabetić po prvi put je progovorila o tome da je imala… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 29 povezanih
Isplata 6.000 dinara se završava danas, ali novac može da se podigne i kasnije
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 62 povezane
Milivojević o incidentima u Republici Srpskoj: Iza napada na studente stoje kriminalne strukture SNS-a
Serbian News Media pre 1 satjoš 48 povezanih
Spektakularna ceremonija, ali teška pitanja: U "Jutru na Blic" saznajte šta je stvarni cilj susreta Trampa i Si Đinpinga
Blic pre 1 satjoš 59 povezanih