Повезане вести

Отишла у салон због бубуљице, сазнала да има рак коже: Анчи Дабетић оперисала карцином, проговорила о симптомима

Отишла у салон због бубуљице, сазнала да има рак коже: Анчи Дабетић оперисала карцином, проговорила о симптомима

Мондо пре 24 дана
Певачица Андријана Анчи Дабетић открила је да јој је дијагностикован рак коже, а све је почело толико безазлено, од једне "бубуљице" на носу. "На носу ми се последњих пар година појављивало нешто што је личило на бубуљицу… »
Наша певачица оперисала карцином коже Све је почело од једне "бубуљице" на носу, а онда је уследио шок

Наша певачица оперисала карцином коже Све је почело од једне "бубуљице" на носу, а онда је уследио шок

Ало пре 25 дана
Открила је да јој је дијагностикован рак коже, а све је почело толико безазлено. Андријана Анчи Дабетић проговорила је први пут о карциному коже који је оперисала, а сада је открила како је изгледала њена борба. Открила је да… »
Анчи Дабетић оперисала карцином коже Певачица први пут о првим симптомима и тешкој борби: Свет је почео да ми се руши...

Анчи Дабетић оперисала карцином коже Певачица први пут о првим симптомима и тешкој борби: Свет је почео да ми се руши...

Курир пре 25 дана
Андријана Анчи Дабетић проговорила је први пут о карциному коже који је оперисала, а сада је открила како је изгледала њена борба. Открила је да јој је дијагностикован рак коже, а све је почело толико безазлено, од једне… »
"Свет је почео да ми се руши": Наша певачица оперисала рак коже: Открила први пут кроз какву је агонију прошла

"Свет је почео да ми се руши": Наша певачица оперисала рак коже: Открила први пут кроз какву је агонију прошла

Телеграф пре 25 дана
Позната певачица Анчи Дабетић по први пут је проговорила о томе да је имала карцином коже који је оперисала а скоро је и проговорила о својој борби за здравље. Певачица је открила да јој је рак дијагностикован а све је почело од… »
Анчи Дабетић оперисала рак коже: Певачица први пут о тешкој борби: "Свет је почео да ми се руши кад сам добила дијагнозу"…

Анчи Дабетић оперисала рак коже: Певачица први пут о тешкој борби: "Свет је почео да ми се руши кад сам добила дијагнозу"…

Блиц пре 25 дана
Анчи је добила дијагнозу базоцелуларног карцинома који се манифестовао као промена на носу. Резултат биопсије након операције био је позитиван, а опоравак је захтевао време Позната певачица Анчи Дабетић по први пут је проговорила… »

Вести дана »