Povezane vesti
"Prekini!" Katarina Živković sasekla voditeljku usred rečenice: "Treba sad da mi navučeš i one druge budale na vrat"
Alo pre 2 sata
Katarina navodi da joj je posebno važno kako je publika doživljava. Katarina Živković je tokom jednog gostovanja ućutkala voditeljku nakon što je otkrila detalje iz njenog privatnog života. Kako se ovih dana nalazi u žiži javnosti zbog otvorenog sukoba… »
"Isfrustrirane osobe plasiraju laži o meni": Katarina Živković u jeku skandala sa Kijom otkrila šta je nervira
Telegraf pre 3 sata
Katarina Živković ovih dana je u jeku svađe sa bivšom drugaricom Kijom Kockar a prepucavanje između njih dve ne prestaje te svakodnevno iznose prljav veš u javnost jedna o drugoj. I dok svakodnevno u javnost procuri neka intriga iz njihovog nekadašnjeg… »
"Uvek sam se plašila jedne stvari" Katarina Živković usred skandala sa Kijom otvorila dušu!
Alo pre 3 sata
Kako je Živkovićeva istakla, vremenom je prestala da obraća pažnju na spekulacije i neistine. Rat bivših dugarica Katarine Živković i Kije Kockar ne jenjava, a pevačica je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila kako se bori sa negativnim komentarima i… »
"Ljubomorni i isfrustrirani ljudi plasiraju laži o meni" Katarina Živković usred skandala sa Kijom otvorila dušu: Uvek sam se…
Kurir pre 5 sati
Rat bivših dugarica Katarine Živković i Kije Kockar ne jenjava, a pevačica je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila kako se bori sa komentarima i pričama koje nisu ni blizu istini. Živkovićeva je priznala da je vremenom prestala da obraća pažnju na… »
"Isfrustrirane osobe plasiraju laži o meni": Katarina Živković u jeku skandala sa Kijom otkrila čega se plaši i šta je nervira…
Blic pre 6 sati
Katarina Živković i Kija Kockar ne prestaju javno da se prozivaju Pevačica je sada izjavila da se trudi da ignoriše komentare pune neistina o njoj Katarina Živković ovih dana je u jeku svađe sa bivšom drugaricom Kijom Kockar o kojoj javno piše, a ona joj… »
Vesti dana »
(Video) U jednom danu kiša će „prepljuštati“ mesečni prosek! Sivo, oblačno i hladno, a onda potop Delovi Srbije se već dobro zabeleli temperatura pala ispod 0
Dnevnik pre 2 satajoš 64 povezane
Gledali su svojim očima kako gori simbol Zagreba! Očevidac ispričao horor scenu: Čuo sam udar groma i video da gori sve
Alo pre 4 satijoš 60 povezanih