Povezane vesti
Peja se predomislio: Rekao da ga je Zlata varala u braku, a sada sve porekao i promenio ploču: "Saznao sam da ima nekoga…
Blic pre 1 sat
On se javno izvinio bivšoj ženi U emisiji je rekao da se nadao da će njihov brak optati Zoran Pejić Peja u emisiji "Na terapijom sa Slavicom Đukić Dejanović" govorio je o odnosu sa bivšom ženom Zlatom Petrović i rekao da ga je prevarila. Međutim, sada se… »
"Varao sam ženu sa Zlatom Petrović, postale su prijateljice": Peja se razveo od pevačice zbog prevare, a ona imala aferu sa…
Blic pre 2 sata
Zlata Petrović je priznala više afera sa oženjim muškarcima Mirko Kodić je otkrio sve o njegovom ljubavnom izletu sa Zlatom Petrović Zoran Pejić Peja, popularni voditelj u iskrenoj ispovesti u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" na Blic… »
"Pitala sam Peju da kaže kad sam ga varala": Zlata Petrović reagovala nakon izjave bivšeg muža
Mondo pre 2 sata
Nakon što je voditelj Zoran Pejić Peja otkrio da ga je pevačica Zlata Petrović prevarila dok su bili u braku, podigla se velika prašina. Ubrzo za Pejom oglasio i Zlatin prvi muž Hasan Dudić i rekao da je sumnjao da je bila neverna, "ali je nikad nije… »
Peja se razveo od pevačice zbog prevare, a ona imala aferu sa ovim poznatim muškarcem! Sve priznao: Varao sam ženu sa Zlatom…
Kurir pre 2 sata
Zoran Pejić Peja, popularni voditelj, priznao je da je njegov brak sa pevačicom Zlatom Petrović pukao zbog njene prevare. Kako je rekao Peja, kada je saznao za drugog muškarca, odmah je spakovao svoja osećanja i krenuo dalje. Inače, Zlata Petrović i sama… »
"Peja je tu noć počeo da pije" Hasan Dudić o izjavi voditelja da ga je Zlata varala "Mnogi su merkali Zlatu"
Telegraf pre 3 sata
Nakon što je voditelj Zoran Pejić Peja otkrio da ga je pevačica Zlata Petrović prevarila dok su bili u braku, podigla se velika prašina, a sada se oglasio i Hasan Dudić. Naime, kako je pevačica bila i sa Hasanom u braku, on je otkrio kako je video Peju… »
Peja otkrio da ga je Zlata varala, ona u šoku: Radila sam tezge sama... Ovako je reagovala nakon izjave bivšeg muža
Kurir pre 5 sati
Nakon što je voditelj Zoran Pejić Peja otkrio da ga je pevačica Zlata Petrović prevarila dok su bili u braku, podigla se velika prašina. Ubrzo posle njega se oglasio i Hasan Dudić sa pričom o tome da li je i sam sumnjao da je Zlata neverna, te je rekao… »
"Peja je tu noć počeo da pije" Hasan Dudić iskreno o Pejinoj izjavi da ga je Zlata varala: Mnogi muškarci su merkali Zlatu...…
Kurir pre 5 sati
Nakon što je voditelj Zoran Pejić Peja otkrio da ga je pevačica Zlata Petrović prevarila dok su bili u braku, podigla se velika prašina, a sada se oglasio i Hasan Dudić. Naime, kako je pevačica bila i sa Hasanom u braku, on je otkrio kako je video Peju… »
"Odlučili smo da se raziđemo" Zlata Petrović se oglasila usred skandala sa Pejom, o prevari je rekla samo jedno
Alo pre 6 sati
Sada se oglasila i pevačica, te stavila tačku na spekulacije. Nakon što je Zoran Pejić Peja otkrio da ga je Zlata Petrović prevarila dok su bili u braku podigla se velika prašina. Ubrzo posle njega se oglasio i Hasan Dudić sa pričom o tome da li je i sam… »
Oglasila se Zlata Petrović Nakon pejinog priznanja da ga je varala: Odmah ga pozvala: "Svako je krenuo na svoju stranu, ljubav…
Blic pre 6 sati
Hasan Dudić priznao da je sumnjao da ga je Zlata varala, ali tvrdi da nema dokaze Zlata kaže da je žena koja puno voli da priča, ali nikad ona koja vara svoje partnere Nakon što je voditelj Zoran Pejić Peja otkrio da ga je pevačica Zlata Petrović… »
"Peja je tu noć počeo da pije": Hasan Dudić o Zlatinoj prevari, rešio da sve otkrije: "Sumnjao sam, mnogo je volela da šara"…
Blic pre 7 sati
Voditelj Zoran Pejić Peja tvrdi da nikad više posle toga Zlatu nije gledao istim očima Hasan Dudić, bivši muž Zlate Petrović, komentarisao je situaciju, te je i sam 50 puta posumnjao da ga ona vara Nakon što je voditelj Zoran Pejić Peja otkrio da ga je… »
"Peja je tu noć počeo da pije": Hasan otkrio istinu o Zlatinoj prevari: "Svaki muškarac bi je otkačio"
Telegraf pre 7 sati
Vesti dana »
Direktor NIS obratio se zaposlenima: Otkrio u internom pismu šta se trenutno dešava sa kompanijom
Telegraf pre 45 minutajoš 30 povezanih
Sin Milomira Jaćimovića pušten posle saslušanja, Hrka i dalje kod Skupštine
NIN pre 3 satajoš 49 povezanih