Povezane vesti

"Mrtva usta ne govore, Futa je sve ublažio" Oglasio se Boki 13 nakon izjave Radulovića o bolničkom krevetu: Na ovu priču…

"Mrtva usta ne govore, Futa je sve ublažio" Oglasio se Boki 13 nakon izjave Radulovića o bolničkom krevetu: Na ovu priču…

Kurir pre 4 sati
Boki 13 je nakon Futine izjave da Svetlana Ražnatović Ceca nije tražila bolnički krevet nazad, nakon smrti Marine Tucaković, odlučio da se oglasi i još jednom iznese svoju stranu priče i na to zauvek stavi tačku. Boki je za domaće medije rešio da ne… »
"Mrtva usta ne govore, a on ne demantuje da je to taj krevet": Boki 13 reagovao na izjavu Fute Radulovića

"Mrtva usta ne govore, a on ne demantuje da je to taj krevet": Boki 13 reagovao na izjavu Fute Radulovića

Mondo pre 4 sati
Makedonski šoumen Bojan Jovanoviski, nedavno je u svom podkastu izjavio da je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović obezbedila bolnički krevet za Marinu Tucaković, koji je bio u njenoj kući, i koji je navodno tražila nazad nakon njene smrti. Marinin suprug… »
"To nema veze sa istinom" Futa se oglasio nakon skantaloznih tvrdnji o Marini Tucaković i Ceci!

"To nema veze sa istinom" Futa se oglasio nakon skantaloznih tvrdnji o Marini Tucaković i Ceci!

Alo pre 4 sati
Nakon navoda Bokija 13, oglasio se Marinin muž Futa. Aleksandar Radulović Futa oglasio se i demantovao skandalozne tvrdnje Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13. Kako je istakao, Ceca Ražnatović obezbedila je bolnički krevet za Marinu, koji je bio u… »
"Mrtva usta ne govore" Voditelj se javno obratio Futi, jedno ga je pogodilo: "Sramota za Marinino ime"

"Mrtva usta ne govore" Voditelj se javno obratio Futi, jedno ga je pogodilo: "Sramota za Marinino ime"

Alo pre 4 sati
Boki 13 ne želi da ćuti Futi na izjave. Voditelj i šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, odgovorio je kompozitoru Aleksandru Futi Raduloviću na konstataciju da sve ono što je voditelj tvrdio u vezi sa odnosom Cece Ražnatović i Marine Tucaković… »
"Boki 13 laže, Ceca nije uzela marinin bolnički krevet": Futa se oglasio nakon skandaloznih tvrdnji makedonskog šoumena: "Ja…

"Boki 13 laže, Ceca nije uzela marinin bolnički krevet": Futa se oglasio nakon skandaloznih tvrdnji makedonskog šoumena: "Ja…

Blic pre 7 sati
Naglasio je da su priče o vraćanju kreveta neistinite i neosnovane. Izrazio je nezadovoljstvo zbog i širenja netačnih tvrdnji o situaciji. Aleksandar Radulović Futa se oglasio i demantovao skandalozne tvrdnje Bokija 13 da je Ceca Ražnatović uzela… »
"Ja sam taj bolnički krevet poklonio bolnici": Futa za mondo demantovao skandalozne navode Bokija 13 o Ceci i Marini

"Ja sam taj bolnički krevet poklonio bolnici": Futa za mondo demantovao skandalozne navode Bokija 13 o Ceci i Marini

Mondo pre 7 sati
Aleksandar Radulović Futa oglasio se i otkrio šta se zapravo dešavalo između Svetlane Cece Ražnatović i njegove supruge Marine Tucaković. U emisiji Bokija 13 navedeno je da je Ceca obezbedila bolnički krevet Marini, ali da je nakon njene smrti tražila da… »
Evo šta se desilo sa krevetom u kome je ležala Marina: Ceca ga nabavila, a Futa otkrio šta je uradio sa njim, demantovao…

Evo šta se desilo sa krevetom u kome je ležala Marina: Ceca ga nabavila, a Futa otkrio šta je uradio sa njim, demantovao…

Kurir pre 7 sati
Boki 13 u njegovom podkastu, izjavio je da je Svetlana Ceca Ražnatović obezbedila bolnički krevet za Marinu Tucaković, koji je bio u njenoj kući, ali da je navodno tražila da joj se isti vrati posle njene smrti. Nakon tvrdnji Bokija 13 oglasio se… »
Futa se oglasio za Telegraf: Oštro demantovao laž koju je Bokij 13 izgovorio o Ceci i Marini

Futa se oglasio za Telegraf: Oštro demantovao laž koju je Bokij 13 izgovorio o Ceci i Marini

Telegraf pre 8 sati
Nakon, izgleda lažnih tvrdnji Bojana Jovanovskog poznatijeg kao Boki 13 u njegovom podkastu, a vezanih za Marinu Tucaković i Cecu Ražnatović, oglasio se Aleksandar Futa Radulović. Naša redakcija, kontaktirala je Futu, kako bi proverili istinitost… »

Vesti dana »