Povezane vesti

Putin pokrenuo izgradnju nuklearnog ledolomca "Staljingrad": "Rusija će nastaviti da širi svoju flotu"

Putin pokrenuo izgradnju nuklearnog ledolomca "Staljingrad": "Rusija će nastaviti da širi svoju flotu"

Blic pre 3 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin je danas putem video-konferencije pokrenuo izgradnju nuklearnog ledolomca Staljingrad. - Uveren sam da će novi ledolomac Staljingrad dostojanstveno nositi ovo ponosno ime. Radeći u surovim arktičkim uslovima, krčeći put… »
Putin se ponosi ledolomcima

Putin se ponosi ledolomcima

Vesti online pre 4 sati
Rusija aktivno i dosledno razvija jedinstvenu flotu ledolomaca, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin na ceremoniji početka izgradnje univerzalnog nuklearnog ledolomca projekta 22220 „Staljingrad“. – Danas Rusija aktivno i dosledno razvija svoju… »
Komanda je data! Putin pokrenuo izgradnju nuklearnog ledolomca "Staljingrad": Mi smo jedini na svetu koji to mogu!

Komanda je data! Putin pokrenuo izgradnju nuklearnog ledolomca "Staljingrad": Mi smo jedini na svetu koji to mogu!

Kurir pre 5 sati
Rusija je jedina država na svetu koja je sposobna da vodi serijsku proizvodnju nuklearnih ledolomaca, rekao je danas predsednik Rusije Vladimir Putin na ceremoniji polaganja temelja za nuklearni ledolomac "Staljingrad". "Rusija je danas jedina zemlja na… »
Putin pokrenuo izgradnju nuklearnog ledolomca Staljingrad: Rusija će nastaviti da širi svoju flotu

Putin pokrenuo izgradnju nuklearnog ledolomca Staljingrad: Rusija će nastaviti da širi svoju flotu

Večernje novosti pre 5 sati
PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin je danas putem video-konferencije pokrenuo izgradnju nuklearnog ledolomca Staljingrad. Foto: Tanjug - Uveren sam da će novi ledolomac Staljingrad dostojanstveno nositi ovo ponosno ime. Radeći u surovim arktičkim uslovima… »
Putin pokrenuo izgradnju nuklearnog ledolomca Staljingrad

RTV pre 6 sati
MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin je danas putem video-konferencije pokrenuo izgradnju nuklearnog ledolomca Staljingrad. "Uveren sam da će novi ledolomac Staljingrad dostojanstveno nositi ovo ponosno ime. Radeći u surovim arktičkim uslovima… »
Putin: Rusija ─ jedina zemlja na svetu sposobna za serijsku proizvodnju nuklearnih ledolomaca

Putin: Rusija ─ jedina zemlja na svetu sposobna za serijsku proizvodnju nuklearnih ledolomaca

Sputnik pre 6 sati
Rusija aktivno i dosledno razvija jedinstvenu flotu ledolomaca, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin na ceremoniji početka izgradnje univerzalnog nuklearnog ledolomca projekta 22220 „Staljingrad“. „Danas Rusija aktivno i dosledno razvija svoju… »

NIN pre 5 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin je danas putem video-konferencije pokrenuo izgradnju nuklearnog ledolomca Staljingrad. "Uveren sam da će novi ledolomac Staljingrad dostojanstveno nositi ovo ponosno ime. Radeći u surovim arktičkim uslovima, krčeći put… »

Euronews pre 6 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin je danas putem video-konferencije pokrenuo izgradnju nuklearnog ledolomca Staljingrad. "Uveren sam da će novi ledolomac Staljingrad dostojanstveno nositi ovo ponosno ime. Radeći u surovim arktičkim uslovima, krčeći put… »
Putin spreman da satre protivnike! Diže novi ''Staljingrad'', ova sila preti da uništi sve

Putin spreman da satre protivnike! Diže novi ''Staljingrad'', ova sila preti da uništi sve

Alo pre 6 sati
Događaj se poklapa sa 83. godišnjicom početka sovjetske kontraofanzive kod Staljingrada tokom Drugog svetskog rata. Predsednik Rusije Vladimir Putin je danas putem video-konferencije pokrenuo izgradnju nuklearnog ledolomca Staljingrad. "Uveren sam da će… »
Kremlj: Rusija ostaje neprikosnovena ─ jedina zemlja sa nuklearnim ledolomcima

Kremlj: Rusija ostaje neprikosnovena ─ jedina zemlja sa nuklearnim ledolomcima

Sputnik pre 7 sati
Rusija je jedina zemlja, koja poseduje flotu nuklearnih ledolomaca, država nastavlja da poboljšava njen rad, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Prema rečima portparola, predsednik Rusije Vladimir Putin će u utorak putem video-veze učestvovati… »

Vesti dana »