Повезане вести
"Свађамо се, па ручамо кад се камере угасе": Десингерица открио шта се дешава на снимању "Пинкових Звезда": Поменуо и…
Блиц пре 21 дана
Наводи да несугласице могу ескалирати у свађу, али да то није ништа лично Деспић истиче да се добро слаже са колегама, иако су некад једни другима напорни Репер Драгомир Деспић Десингерица проговорио је за Блиц о томе шта се… »
"Наш однос је болестан" Десингерица проговорио како је у Пинковим Звездама када се камере угасе: Сви се посвађамо, а онда...
Курир пре 21 дана
Репер Драгомир Деспић Десингерица проговорио је о томе шта се дешава иза кулиса на снимању " Пинкових Звезда", те тврди да свађе нису трајне, када су његове колеге у питању. Деспић каже да се испред камера често посвађају, а… »
"Изнервирају ме, пуштам их, али то ће се променити" Огњен Амиџић развезао језик о жирију "Пинкових звдезда", ево каква…
Ало пре 21 дана
Одмах је открио шта му најтеже пада на снимању. На снимање нове еписоде Пинкових звезда у Шимановцима, међу првима је стигао водитељ Огњен Амиџић. Одмах је у старту открио шта му најтеже пада на снимању. - Да вам кажем… »
"Десингерица ме нервира" Огњен Амиџић проговорио о свађама у жирију Пинкових Звезда: Крене све нормално, па ескалира...
Курир пре 21 дана
Огњен Амиџић, проговорио је о члановима жирија и сукобима који се често дешавају током снимања емисије. Такође, открио је да ће популарно такмичење ускоро почети да се приказује у лајву, те да више неће бити снимања. Наиме… »
"Нека се бави музиком и нека се не меша у све": Десингерица брутално одговорио Карлеуши и дао јој савет
Мондо пре 21 дана
Чланови жирија Пинкових звезда окупили су се на снимању новогодишње емисије, а осим лепе атмосфере било је и бројних изјава које би могле да направе пометњу међу сарадницима. Јелена Карлеуша је бурно реаговала након… »
"Сировина и дрвосеча, трајаће док трају Пинкове звезде": Карлеуша брутално о Десингерици након изјаве да их храни хлебом
Мондо пре 21 дана
Јелена Карлеуша се осврнула на недавни инцидент на аеродрому када је Аца Лукас вређао и псовао новинаре. Погледајте фотографије Јелене Карлеуше: "Ја могу да вас замолим само да му опростите. Не узмите му за зло, ионако је у… »
(Видео) "Десингерица ме нервира": Огњен Амиџић проговорио о свађама у жирију: Најавио велику промену у "Пинковим звездама"…
Блиц пре 21 дана
Огњен сматра да ће систем рада у лајв емисијама донети другачију димензију програму. Истакао је да снимања често почињу мирно, али се атмосферски интензитет повец́ава. Водитељ "Пинкових звезда", Огњен Амиџић, проговорио је… »
"Овде увек крене све нормално, па онда само ескалира": Амиџић открио ко га највише нервира из жирија "Пинкових звезда"
Мондо пре 21 дана
Водитељ "Пинкових звезда", Огњен Амиџић прокоментарисао је чланове жирија пред снимање емисије. Он је открио ко га највише нервира, али и како ће изгледати емисија када крене лајв систем. "Овде увек крене све нормално, па… »
"Изнервирају ме кад претерају, Десингерица је број један, па Карлеуша": Амиџић донео суд о жирију
Телеграф пре 21 дана
На снимање нове еписоде Пинкових звезда у Шимановцима, међу првима је стигао Огњен Амиџић. Одмах је у старту открио шта му најтеже пада на снимању. - Да вам кажем, овде све крене нормално, па само ескалира. Како се деси… »
Вести дана »
Американци преко телефона притискају Зеленског. У Кремљу отварају шампањац: ‘Више није питање ‘хоће ли‘, него ‘како и када‘‘
Ало пре 1 сатјош 34 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 1 сатјош 26 повезаних
Од Крушевца до Минхена! Србин постаје први човек БМВ-а! Милан Недељковић генерални директор немачког гиганта
Ало пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 48 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 31 повезана