Повезане вести
Младеновић: Уговор са Алстомом за метро вредан милијарду евра биће потписан до 15. децембра
РТВ 18.11.2025
БЕОГРАД - Директор ЈКП ''Београдски метро и воз'' Андреја Младеновић изјавио је данас да ће уговор са француском компанијом Алстом за изградњу прве линије метроа, вредан око милијарду евра, бити потписан до 15. децембра и… »
Уговор са Алстомом за метро вредан милијарду евра биће потписан до 15. децембра: Београд добија 32 композиције возова
Еуроневс 18.11.2025
Директор ЈКП ''Београдски метро и воз'' Андреја Младеновић изјавио је данас да ће уговор са француском компанијом Алстом за изградњу прве линије метроа, вредан око милијарду евра, бити потписан до 15. децембра и истакао да је у… »
Младеновић: Уговор са „Алстомом” за метро вредан милијарду евра биће потписан до 15. децембра
Политика 18.11.2025
Аутоматизован метро сам по себи представља већу безбедност. – Фактор људске грешке је сведен готово на минимум. Директор ЈКП „Београдски метро и воз'' Андреја Младеновић изјавио је данас да ће уговор са француском компанијом… »
Вести дана »
Полицијски мајор Катарина Петровић: Не желим да живим уплашена као миш, нећу одустати од свог посла
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
(Фото) Стјуардеса чудом преживела несрећу у авиону смрти! Одлетела заједно са седиштем 100 метара: "Имала је анђела чувара!"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(Видео) "Видела сам белу светлост која ме је будила" Оља Карлеуша о борби за живот и тешкој дијагнози: "Победила сам болест и наставила да уживам у животу са својом породицом"
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане
(ВИДЕО) Мајами: Звереву маратон против Чилића, Синер експресан
Спорт клуб пре 29 минутајош 2 повезане