Povezane vesti
Antoni zbog Betisa odbio - Bajern Minhen?
Sportske.net 18.11.2025
Antoni je izabrao Betis, pre Bajern Minhena! Brazilac je za brazilski Globo otkrio da je u smiraj prelaznog roka imao ponudu Bajern Minhena, ali da ju je odbio zbog obećanja - Betisu. "Bajern je pokušao da me dovede u poslednja 24 časa u letnjem… »
Antoni umalo završio u Bajernu
B92 18.11.2025
Želeo je Antoni da se vrati u Betis posle odlične pozajmice i uspeo je u tome u letnjem prelaznom roku, ali je moglo sve da bude drugačije. Naime, njega je poslednjeg dana zvao minhenski Bajern i umalo pokvario ceo posao. To je otkrio brazilski ofanzivac… »
Ništa Bajern, samo Betis! Bivši igrač Mančester junajteda odbio "Bavarce" zbog sreće u Sevilji
Večernje novosti 18.11.2025
Jedan od najboljih fudbalera Betisa, Brazilac Antoni, mogao je vrlo lako prošlog leta da se nađe u Minhenu i obuče dres Bajerna, ali izabrao je tamo gde je najsrećniji a to je tim iz Sevilje. Foto: Profimedia "Bajern je pokušao da me dovede u poslednja… »
Antoni odbio Bajern zbog Betisa
Sport klub 18.11.2025
Fudbaler Betisa Antoni Mateus otkrio je da je poslednjeg dana ovog prelaznog roka odbio ponudu Bajerna iz Minhena. „Bajern je pokušao da me dovede u poslednja 24 časa u letnjem prelaznom roku. Kompani me je lično zvao, pričali smo i rekao mi je da je moj… »
Vesti dana »
NBS: Internet kupovine karticama i e-novcem tokom trećeg tromesečja 27,5 % veća
RTV pre 2 satajoš 43 povezane
Šapić o novom mostu na Savi: "Ovo je jedan od najvažnijih projekata u poslednjih nekoliko decenija, do kraja marta 2027. biće otvoren za saobraćaj"
Blic pre 3 satajoš 34 povezane
Zimski talas u Srbiji: Sneg pada u više gradova, RHMZ izdao narandžasto upozorenje
Euronews pre 53 minutajoš 40 povezanih