Povezane vesti

Antoni umalo završio u Bajernu

Antoni umalo završio u Bajernu

B92 pre 4 sati
Želeo je Antoni da se vrati u Betis posle odlične pozajmice i uspeo je u tome u letnjem prelaznom roku, ali je moglo sve da bude drugačije. Naime, njega je poslednjeg dana zvao minhenski Bajern i umalo pokvario ceo posao. To je otkrio brazilski ofanzivac… »
Ništa Bajern, samo Betis! Bivši igrač Mančester junajteda odbio "Bavarce" zbog sreće u Sevilji

Ništa Bajern, samo Betis! Bivši igrač Mančester junajteda odbio "Bavarce" zbog sreće u Sevilji

Večernje novosti pre 4 sati
Jedan od najboljih fudbalera Betisa, Brazilac Antoni, mogao je vrlo lako prošlog leta da se nađe u Minhenu i obuče dres Bajerna, ali izabrao je tamo gde je najsrećniji a to je tim iz Sevilje. Foto: Profimedia "Bajern je pokušao da me dovede u poslednja… »
Antoni odbio Bajern zbog Betisa

Antoni odbio Bajern zbog Betisa

Sport klub pre 4 sati
Fudbaler Betisa Antoni Mateus otkrio je da je poslednjeg dana ovog prelaznog roka odbio ponudu Bajerna iz Minhena. „Bajern je pokušao da me dovede u poslednja 24 časa u letnjem prelaznom roku. Kompani me je lično zvao, pričali smo i rekao mi je da je moj… »
Antoni zbog Betisa, odbio - Bajern Minhen?

Antoni zbog Betisa, odbio - Bajern Minhen?

Sportske.net pre 6 sati
Antoni je izabrao Betis, pre Bajern Minhena! Brazilac je za brazilski Globo otkrio da je u smiraj prelaznog roka imao ponudu Bajern Minhena, ali da ju je odbio zbog obećanja - Betisu. "Bajern je pokušao da me dovede u poslednja 24 časa u letnjem… »

Vesti dana »