Povezane vesti
Tramp priznao: Putin me malo iznenadio...
Sputnik 18.11.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je „iznenađen“ nastavkom sukoba u Ukrajini, ali je potvrdio nameru da se postigne rešenje konflikta. Ranije je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov naglasio da je Rusija spremna da razgovara o… »
Tramp priznao: Putin me malo iznenadio…
Vesti online 18.11.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je “iznenađen” nastavkom sukoba u Ukrajini, ali je potvrdio nameru da se postigne rešenje konflikta. – Zapravo sam već zaustavio osam ratova. Ostao mi je još jedan (koji treba da rešim sa ruskim… »
Tramp priznao: Putin me malo iznenadio...
Politika 18.11.2025
„Zapravo sam već zaustavio osam ratova, ostao mi je još jedan, koji treba da rešim sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom”, rekao je predsednik Amerike. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je „iznenađen“ nastavkom sukoba u Ukrajini, ali je… »
Vesti dana »
N1 sama određuje goste i teme, neprihvatljivo međusobno pozivanje Gocija i Vučića
Cenzolovka pre 1 satjoš 29 povezanih
Druga pucnjava u školi u Turskoj za dva dana, devetoro mrtvih i 13 ranjenih
Beta pre 1 satjoš 46 povezanih
Selaković izneo odbranu u slučaju "Generalštab": Cilj optužnog predloga protiv mene diskreditacija organa vlasti
Newsmax Balkans pre 50 minutajoš 89 povezanih
Rat sa Iranom, pregovori Izraela i Libana, umešanost Kine i otklon EU: Da li je ovo početak kraja sukoba?
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih