Povezane vesti
Tramp priznao: Putin me malo iznenadio...
Sputnik 18.11.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je „iznenađen“ nastavkom sukoba u Ukrajini, ali je potvrdio nameru da se postigne rešenje konflikta. Ranije je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov naglasio da je Rusija spremna da razgovara o… »
Tramp priznao: Putin me malo iznenadio…
Vesti online 18.11.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je “iznenađen” nastavkom sukoba u Ukrajini, ali je potvrdio nameru da se postigne rešenje konflikta. – Zapravo sam već zaustavio osam ratova. Ostao mi je još jedan (koji treba da rešim sa ruskim… »
Tramp priznao: Putin me malo iznenadio...
Politika 18.11.2025
„Zapravo sam već zaustavio osam ratova, ostao mi je još jedan, koji treba da rešim sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom”, rekao je predsednik Amerike. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je „iznenađen“ nastavkom sukoba u Ukrajini, ali je… »
Vesti dana »
Britanska vojska: Pogođen tanker dok je prolazio UN odobrenom rutom kroz Ormuz
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih
Zelenski: Napadi duboko u Rusiji, pogođeni naftni objekti; Moskva proteruje rumunskog konzula
RTS pre 45 minutajoš 39 povezanih
Mali: Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 miliona evra
Danas pre 7 satijoš 56 povezanih
Od sutra do ponedeljka zatvaranje ulica i izmene linija gradskog prevoza zbog skupa u centru Beograda
RTS pre 51 minutajoš 19 povezanih