Povezane vesti
Tramp priznao: Putin me malo iznenadio...
Sputnik pre 7 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je „iznenađen“ nastavkom sukoba u Ukrajini, ali je potvrdio nameru da se postigne rešenje konflikta. Ranije je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov naglasio da je Rusija spremna da razgovara o… »
Tramp priznao: Putin me malo iznenadio…
Vesti online pre 7 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je “iznenađen” nastavkom sukoba u Ukrajini, ali je potvrdio nameru da se postigne rešenje konflikta. – Zapravo sam već zaustavio osam ratova. Ostao mi je još jedan (koji treba da rešim sa ruskim… »
Tramp priznao: Putin me malo iznenadio...
Politika pre 6 sati
„Zapravo sam već zaustavio osam ratova, ostao mi je još jedan, koji treba da rešim sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom”, rekao je predsednik Amerike. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je „iznenađen“ nastavkom sukoba u Ukrajini, ali je… »
Vesti dana »
Niš pod vodom! Kiša pretvorila ulice u reke i jezera, a neće stati do subote: Evo kada se očekuje pravi potop (foto/video)
Blic pre 32 minutajoš 1 povezana
Počinje suđenje za tragediju u diskoteci u Kočanima: Među optuženima za stradanje 63 osobe - vlasnik objekta, gradonačelnik, nekoliko ministara...
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Čeka se Trampov potpis: I Senat SAD usvojio zakon o objavljivanju Epstajnovih dosijea
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane
Tramp srdačno primio u Vašingtonu saudijskog predstolonaslednika Mohameda bin Salmana
Danas pre 6 satijoš 1 povezana