Povezane vesti

Pazite šta pričate o porodici DžAKA! Albanka prošla kroz pakao, nakon kritikovanja Granita, pretili joj smrću i proterivanjem…

Pazite šta pričate o porodici DžAKA! Albanka prošla kroz pakao, nakon kritikovanja Granita, pretili joj smrću i proterivanjem…

Dnevnik pre 5 sati
Kapiten fudbalske reprezentacije Švajcarske Granit Džaka nije naišao na lep prijem u Prištini gde je njegova selekcija igrala sa takozvanim Kosovom 1:1 u kvalifikacijama za Mundijal. Navijači su ga izviždali, za šta je nakon duela rekao da ga je zabolelo… »
"Pazite šta pričate o porodici Džaka! Da ne bude kasno..." Albanka prozvala Granita, pa prošla kroz pakao! Pretili joj…

"Pazite šta pričate o porodici Džaka! Da ne bude kasno..." Albanka prozvala Granita, pa prošla kroz pakao! Pretili joj…

Kurir pre 6 sati
Granit Džaka našao se u centru pažnje pre, za vreme i posle utakmice lažne države Kosovo i Švajcarske koja je završena 1:1. Susret u Prištini, navijači lažne države iskoristili su da žestoko izvređaju Džaku, zatim se jedan od njih i sukobio sa Granitom… »
"Ovo da mi uradite u mojoj kući! Boli me..." Granit Džaka se raspao pred kamerama posle poniženja na meču protiv lažne države…

"Ovo da mi uradite u mojoj kući! Boli me..." Granit Džaka se raspao pred kamerama posle poniženja na meču protiv lažne države…

Kurir pre 6 sati
Fudbaleri lažne države Kosovo i Švajcarske odigrali su svoj meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo nerešeno (1:1), a tokom susreta u Prištini u centru pažnje bio je Granit Džaka. Džaka se našao na udaru navijača koji su mu zviždali tokom čitavog meča, a… »
"Džaka je govorio o genocidu koji su počinili Srbi na Kosovu..." Sramotna izjava političarke iz lažne države: Granitov otac je…

"Džaka je govorio o genocidu koji su počinili Srbi na Kosovu..." Sramotna izjava političarke iz lažne države: Granitov otac je…

Kurir pre 6 sati
Džaka je bio na ivici suza nakon što je izviždan u Prištini tokom utakmice lažne države protiv Švajcarske koja je završena rezultatom 1:1. Kapiten Švajcarske je pre meča svojim izjavama izazvao bes navijača u Prištini, a nakon utakmice je gotovo u suzama… »
Šta sam doživeo!? Granit DŽaka se totalno slomio nakon onoga što mu se desilo u Prištini

Šta sam doživeo!? Granit DŽaka se totalno slomio nakon onoga što mu se desilo u Prištini

Večernje novosti pre 7 sati
HAOS među Albancima! Utakmicu u Prištini obeležile su neverovatne scene, domaći navijači su zviždali reprezentativcu gostiju Granitu Džaki. Foto: Profimedia Kapiten Švajcarske izviždan je sa tribina od dela navijača, a umalo je do ozbiljnog incidenta… »
Džaka poludeo na vođu navijača s Kosova: Urlao na njega zbog "dočeka", ovo nikad nije doživeo

Džaka poludeo na vođu navijača s Kosova: Urlao na njega zbog "dočeka", ovo nikad nije doživeo

Mondo pre 8 sati
Reprezentativac Švajcarske Granit Džaka (33) doživeo je neprijatno iskustvo na meču svoje zemlje protiv tzv. Kosova. Fudbaler Sanderlenda dobio je salve zvižduka na svoj račun, pa je posle meča zbog toga bio vidno nezadovoljan. Kapiten Švajcarske je… »
Džaka izviždan u Prištini: "Boli" VIDEO

Džaka izviždan u Prištini: "Boli" VIDEO

B92 pre 8 sati
Švajcarski fudbaler Granit Džaka nije se osećao prijatno pre utakmice protiv tzv. reprezentacije Kosova, koja je okončana nerešenim rezultatom. Utakmica poslednjeg kola kvalifikacija okončana je rezultatom 1:1, što je bilo dovoljno Švajcarcima da se… »
Sukob Granita Džake i huligana lažne države Kosovo: Pogledajte kako je sve izgledalo (galerija)

Sukob Granita Džake i huligana lažne države Kosovo: Pogledajte kako je sve izgledalo (galerija)

Kurir pre 9 sati
Granit Džaka našao se u centru pažnje tokom utakmice koju su odigrali fudbaleri lažne države Kosovo i Švajcarske. Tokom meča navijači lažne države su ga vređali, a na kraju se i sukobio sa vođom grupe "Dardanët". Pogledajte kako je to izgledalo...… »
"Ovo da mi uradite, u mojoj kući": Granit Džaka skoro zaplakao zbog poniženja na Kosovu

"Ovo da mi uradite, u mojoj kući": Granit Džaka skoro zaplakao zbog poniženja na Kosovu

Mondo pre 9 sati
Kapiten reprezentacije Švajcarske Granit Džaka izviždan je tokom utakmice svog državnog tima protiv tzv. Kosova na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini. Svaki put kada bi Džaka dobio loptu, navijači na tribinama pratili su ga zvižducima na šta je u jednom… »
Granit Džaka: "Zvižduci na Kosovu bole, to je poslednje..."

Granit Džaka: "Zvižduci na Kosovu bole, to je poslednje..."

Telegraf pre 9 sati
Utakmicu između tzv. Kosova i Švajcarske u Prištini obeležili su zvižduci upućeni granitu Džaki, reprezentativcu gostujuće selekcije, koja je posle remija 1:1 obezbedila direktan put na Mundijal. Ovo niko nije očekivao, pa ni sam Džaka. Gromoglasni… »
Haos u Prištini! Granit DŽaka izazvao epski skandal (video)

Haos u Prištini! Granit DŽaka izazvao epski skandal (video)

Večernje novosti pre 9 sati
Reprezentativac Švajcarske Granit Džaka našao se na udaru navijača tokom meča takozvanog Kosova i njegove selekcije. Foto: Printskrin Svaki put kad bi kapiten Švajcarske primio loptu čuli su se zvižduci. Ne tako davno Džaka je zbog partija protiv Srbije… »
VIDEO Epsko poniženje za Džaku usred Prištine: Ovo nigde pre nije doživeo, hteo da propadne u zemlju

VIDEO Epsko poniženje za Džaku usred Prištine: Ovo nigde pre nije doživeo, hteo da propadne u zemlju

Nova pre 10 sati
Kapiten Švajcarske Granit Džaka izviždan je na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini. Iako je bio jedan od najglasnijih promotera "Velike Albanije" i provokator kog su Srbi dobro upamtili sada je u Prištini doživeo šok. U okršaju Kosova i Švajcarske (1:1)… »
Granit Džaka u žestokom sukobu sa vođom navijača lažne države Kosovo! Isplivao snimak epskog skandala: Pljuštale uvrede, malo…

Granit Džaka u žestokom sukobu sa vođom navijača lažne države Kosovo! Isplivao snimak epskog skandala: Pljuštale uvrede, malo…

Kurir pre 10 sati
Fudbaleri lažne države Kosovo i Švajcarske odigrali su svoj meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo nerešeno (1:1), a tokom susreta u Prištini u centru pažnje bio je Granit Džaka. On nije dobro dočekan od strane domaće publike, ceo stadion mu je zviždao… »
Granit Džaka na Kosovu ponižen kao nikad: Ovo nije doživeo ni u Leskovcu

Granit Džaka na Kosovu ponižen kao nikad: Ovo nije doživeo ni u Leskovcu

Mondo pre 11 sati
Kapiten reprezentacije Švajcarske Granit Džaka izviždan je na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini. Tokom utakmice tzv. Kosova i Švajcarske (1:1) domaći navijači su uzeli Džaku "na zub" i zviždali su mu od početka do kraja susreta, što je stvarno poslednja… »
Skandal u Prištini! Žestok sukob vođe navijača tzv. Kosova i Granita Džake na stadionu "Fadilj Vokri"

Skandal u Prištini! Žestok sukob vođe navijača tzv. Kosova i Granita Džake na stadionu "Fadilj Vokri"

Telegraf pre 18 sati
Fudbalska reprezentacija tzv. Kosova i Danske odigrale su nerešeno 1:1 meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini protiv Švajcarske, a sam susret obeležile su i neverovatne scene u kojima su domaći navijači… »

Vesti dana »