Povezane vesti

Nikad mu nisam tražila novac, radila sam srcem: Emina Jahović o drugom koncertu i odnosu sa kolegama (foto)

Nikad mu nisam tražila novac, radila sam srcem: Emina Jahović o drugom koncertu i odnosu sa kolegama (foto)

Večernje novosti pre 2 sata
POP zvezda Emina Jahović sinoć je održala drugi koncert u Beogradu, a na sceni su joj se ponovo pridružile brojne kolege. Foto: Novosti Međutim, iako je jedan od njenih najpoznatijih dueta „Još ti se nadam“ sa Sašom Kovačevićem, ovog pevača ponovo nije… »
Saša Kovačević otkrio istinu o odnosu sa Eminom Jahović: “Mislio sam da mi je prijatelj, a onda…”

Saša Kovačević otkrio istinu o odnosu sa Eminom Jahović: “Mislio sam da mi je prijatelj, a onda…”

Vesti online pre 5 sati
Pevač Saša Kovačević odlučio je da progovori o odnosu sa koleginicom Eminom Jahović. “Imam svoje razloge…”. On nije bio gost na njenom nedavnom koncertu u Beogradu, a ni na ovom drugom u Sava Centru. Saša je sad otkrio da ga je Emina povredila više puta… »
Saša to mora u lice da mi kaže: Emina nakon koncerta odgovorila Kovačeviću da je imaju problem iz prošlosti

Saša to mora u lice da mi kaže: Emina nakon koncerta odgovorila Kovačeviću da je imaju problem iz prošlosti

Story pre 7 sati
Već nekoliko dana unazad piše se o sukobu Saše Kovačevića i pevačice Emine Jahović i o tome da li je on bio ili pak, nije bio pozvan kao gost na njenom koncertu. Pevačica Emina Jahović sinoć je održala drugi spektakularni koncert pred domaćom publikom… »
Pokazala sam šta umem! Emina Jahović podigla publiku na noge na svom drugom beogradskom koncertu (FOTO)

Pokazala sam šta umem! Emina Jahović podigla publiku na noge na svom drugom beogradskom koncertu (FOTO)

Story pre 8 sati
Sinoć je Sava Centar zablistao – Emina Jahović održala je spektakularni koncert u okviru svoje turneje „Svitanje“, pred rasprodanom Plavom dvoranom. Od prvih nota balade „Uzalud se budim“, atmosfera je bila nabijena emocijama – Emina je priznala da je… »
„Nikad mu nisam tražila novac, radila sam besplatno“: Emina Jahović oštro odbrusila Saši Kovačeviću

„Nikad mu nisam tražila novac, radila sam besplatno“: Emina Jahović oštro odbrusila Saši Kovačeviću

Nova pre 9 sati
Emina Jahović sinoć je održala drugi koncert u Beogradu, a na sceni su joj se ponovo pridružile brojne kolege. Međutim, iako je jedan od njenih najpoznatijih dueta „Još ti se nadam“ sa Sašom Kovačevićem, ovog pevača ponovo nije bilo. Naime, on je… »
"Ima nešto iz prošlosti" Saša Kovačević više nije mogao da ćuti, otkrio razlog sukoba sa Eminom Jahović

"Ima nešto iz prošlosti" Saša Kovačević više nije mogao da ćuti, otkrio razlog sukoba sa Eminom Jahović

Alo pre 9 sati
Nagađanja u kakvom su zapravo odnosu njih dvoje počela su nakon što se pevač nije pojavio na njenom koncertu, iako imaju duet. Pevač Saša Kovačević progovorio je o koleginici Emini Jahović i tome da ga nije zvala na koncert. Kako je istakao, Emina ga je… »
Emina Jahović je sinoć zbog ovog poteza rasplakala pola sale na koncertu: Pesmu otpevala u čast kolege

Emina Jahović je sinoć zbog ovog poteza rasplakala pola sale na koncertu: Pesmu otpevala u čast kolege

Telegraf pre 9 sati
Pevačica Emina Jahović održala je sinoć, 18. novembra drugi po redu koncert u Sava Centru, na kojem je rasplakala mnoge. Najemotivniji momenat na koncertu bio je kad se Emina na bini prisetila pokojnog kolege Halida Bešlića. Ona je otpevala njegov hit… »
Najemotivniji momenat na koncertu emine Jahović: Zapevala Bešlićev hit i dovela publiku do suza: "Za našeg Halida" (video)

Najemotivniji momenat na koncertu emine Jahović: Zapevala Bešlićev hit i dovela publiku do suza: "Za našeg Halida" (video)

Blic pre 11 sati
Emina je izrazila sreću nakon svog drugog koncerta. Publika je oduševljeno reagovala, a mnogi su se raznežili u jednom delu koncerta. Pevačica Emina Jahović održala je sinoć koncert u Sava Centru, o kom se i te kako priča. Najemotivniji momenat na… »
"Saša to mora u lice da mi kaže": Emina nakon koncerta odgovorila Kovačeviću i otkrila zašto porodica nije s njom

"Saša to mora u lice da mi kaže": Emina nakon koncerta odgovorila Kovačeviću i otkrila zašto porodica nije s njom

Mondo pre 10 sati
Pevačica Emina Jahović ponovo je zapevala u Beogradu, na drugom solističkom koncertu na kojem je publika imala prilike da na bini vidi Dženana Lončarevića i Mirzu Selimovića. Na prethodnom koncertu je ugostila brojne kolege, među kojima je i pevačica… »
"Sve što ima da kaže meni" Emina nakon koncerta odgovorila Saši Kovačeviću: Nije tačno da sam uzela novac!

"Sve što ima da kaže meni" Emina nakon koncerta odgovorila Saši Kovačeviću: Nije tačno da sam uzela novac!

Kurir pre 10 sati
Pevačica Emina Jahović održala je drugi koncert u Beogradu, a nakon toga otkrila i šta se dešava između nje i Saše Kovačevića Pevačica Emina Jahović ponovo je zapevala u Beogradu, na drugom solističkom koncertu na kojem je publika imala prilike da na… »
"Mislio sam da mi je Emina Jahović prijateljica, a onda se desilo više stvari": Saša Kovačević otkrio istinu o odnosu sa…

"Mislio sam da mi je Emina Jahović prijateljica, a onda se desilo više stvari": Saša Kovačević otkrio istinu o odnosu sa…

Blic pre 19 sati
Njihov problem traje godinama i ima profesionalno-privatni karakter. Njihova saradnja na duetu pre 15 godina ostavila je značajan trag na muzičkoj sceni. Saša Kovačević odlučio je da progovori o odnosu sa koleginicom Eminom Jahović. On nije bio gost na… »

Vesti dana »