Повезане вести
Показала сам шта умем! Емина Јаховић подигла публику на ноге на другом београдском концерту (ФОТО)
Стори пре 21 дана
Синоћ је Сава Центар заблистао – Емина Јаховић одржала је спектакуларни концерт у оквиру своје турнеје „Свитање“, пред распроданом Плавом двораном. Од првих нота баладе „Узалуд се будим“, атмосфера је била набијена емоцијама –… »
Филип Митровић жестоко поткачио Јелену Карлеушу: "Жао ми је, она је само у хајпу вештачке популарности"
Телеграф пре 20 дана
Синоћ је Емина Јаховић одржала свој други концерт од три заказана. Многе колеге су дошле су Сава Центар да подрже колегеницу, а међу њима је био и певач Филип Митровић. Он је одмах открио да му је Емина Јаховић велика… »
Никад му нисам тражила новац, радила сам срцем: Емина Јаховић о другом концерту и односу са колегама (фото)
Вечерње новости пре 21 дана
ПОП звезда Емина Јаховић синоћ је одржала други концерт у Београду, а на сцени су јој се поново придружиле бројне колеге. Фото: Новости Међутим, иако је један од њених најпознатијих дуета „Још ти се надам“ са Сашом Ковачевићем… »
Саша Ковачевић открио истину о односу са Емином Јаховић: “Мислио сам да ми је пријатељ, а онда…”
Вести онлине пре 21 дана
Певач Саша Ковачевић одлучио је да проговори о односу са колегиницом Емином Јаховић. “Имам своје разлоге…”. Он није био гост на њеном недавном концерту у Београду, а ни на овом другом у Сава Центру. Саша је сад открио да га је… »
Саша то мора у лице да ми каже: Емина након концерта одговорила Ковачевићу да је имају проблем из прошлости
Стори пре 21 дана
Већ неколико дана уназад пише се о сукобу Саше Ковачевића и певачице Емине Јаховић и о томе да ли је он био или пак, није био позван као гост на њеном концерту. Певачица Емина Јаховић синоћ је одржала други спектакуларни концерт… »
„Никад му нисам тражила новац, радила сам бесплатно“: Емина Јаховић оштро одбрусила Саши Ковачевићу
Нова пре 21 дана
Емина Јаховић синоћ је одржала други концерт у Београду, а на сцени су јој се поново придружиле бројне колеге. Међутим, иако је један од њених најпознатијих дуета „Још ти се надам“ са Сашом Ковачевићем, овог певача поново није… »
"Има нешто из прошлости" Саша Ковачевић више није могао да ћути, открио разлог сукоба са Емином Јаховић
Ало пре 21 дана
Нагађања у каквом су заправо односу њих двоје почела су након што се певач није појавио на њеном концерту, иако имају дует. Певач Саша Ковачевић проговорио је о колегиници Емини Јаховић и томе да га није звала на концерт. Како… »
Емина Јаховић је синоћ због овог потеза расплакала пола сале на концерту: Песму отпевала у част колеге
Телеграф пре 21 дана
Певачица Емина Јаховић одржала је синоћ, 18. новембра други по реду концерт у Сава Центру, на којем је расплакала многе. Најемотивнији моменат на концерту био је кад се Емина на бини присетила покојног колеге Халида Бешлића. Она… »
Најемотивнији моменат на концерту емине Јаховић: Запевала Бешлићев хит и довела публику до суза: "За нашег Халида" (видео)
Блиц пре 21 дана
Емина је изразила срећу након свог другог концерта. Публика је одушевљено реаговала, а многи су се разнежили у једном делу концерта. Певачица Емина Јаховић одржала је синоћ концерт у Сава Центру, о ком се и те како прича… »
"Саша то мора у лице да ми каже": Емина након концерта одговорила Ковачевићу и открила зашто породица није с њом
Мондо пре 21 дана
Певачица Емина Јаховић поново је запевала у Београду, на другом солистичком концерту на којем је публика имала прилике да на бини види Џенана Лончаревића и Мирзу Селимовића. На претходном концерту је угостила бројне колеге, међу… »
"Све што има да каже мени" Емина након концерта одговорила Саши Ковачевићу: Није тачно да сам узела новац!
Курир пре 21 дана
Певачица Емина Јаховић одржала је други концерт у Београду, а након тога открила и шта се дешава између ње и Саше Ковачевића Певачица Емина Јаховић поново је запевала у Београду, на другом солистичком концерту на којем је… »
"Мислио сам да ми је Емина Јаховић пријатељица, а онда се десило више ствари": Саша Ковачевић открио истину о односу са…
Блиц пре 21 дана
Њихов проблем траје годинама и има професионално-приватни карактер. Њихова сарадња на дуету пре 15 година оставила је значајан траг на музичкој сцени. Саша Ковачевић одлучио је да проговори о односу са колегиницом Емином… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара?! Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Решетка пре 6 сатијош 11 повезаних
НБС предузела мере за додатну стабилност мењачког тржишта да би снабдевање девизама било ефикасније
Нова економија пре 29 минутајош 29 повезаних