Povezane vesti
“Bila sam ljubavnica, znala sam da je imao ženu i decu”: Voditeljka imala šemu, pa se srećno udala
Telegraf pre 10 sati
Voditeljka Nataša Aksentijević bez dlake na jeziku priznala je jednom prilikom da je bila ljubavnica. Nataša Aksentijević ispričala je kako je znala da osoba sa kojom se viđa ima ženu i decu, ipak ušla je u odnos sa njim. - Bila sam ljubavnica, neću reći… »
"Bila sam ljubavnica, znala sam da ima ženu i decu": Naša voditeljka imala aferu, a danas je srećno udata: "Priznam mužu kad…
Blic pre 10 sati
Sa mužem u braku iskreno razgovara, a probleme zajedno rešavaju Nataša je otkrila da ljubav koju ima sa mužem sve pobeđuje Voditeljka Nataša Aksentijević bez dlake na jeziku priznala je jednom prilikom da je bila ljubavnica. Nataša Aksentijević ispričala… »
Vesti dana »
Hrka i Jaćimović nastavljaju proteste ispred Skupštine Srbije u Beogradu i Banovine u Novom Sadu
RTS pre 1 satjoš 48 povezanih
Uhapšeni zbog zlostavljanja i mučenja Namamili ga u stan, pa snimali kako ga tuku
Alo pre 2 satajoš 26 povezanih
Lalić: Policija više ne preza ni da se pred kamerama vrlo brutalno obračunava sa novinarima
Cenzolovka pre 2 satajoš 17 povezanih
(Foto, video) objavljen snimak brutalnog napada: Stambena zgrada uništena, broj mrtvih raste iz sata u sat: Prizori su jezivi!
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih
Građani, upravo je objavljeno: Ova odluka će stupiti na snagu 20. novembra, stigla je nova zvanična informacija iz NBS
Alo pre 9 minutajoš 38 povezanih