Povezane vesti
Pavlović: Mislim da su Vučić i Ričard Grenel pravi investitori za Generalštab
Novi magazin pre 8 sati
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miloš Pavlović izjavio je kako misli da je pravi investitor, plana da se na mestu Generalštaba podigne luksuzni kompleks, predsednik države Aleksandar Vučić "preko Siniše Malog i Ričarda Grenela". "Ko jedini… »
Pavlović (NPS): Mislim da su Vučić i Ričard Grenel pravi investitori za Generalštab
Beta pre 8 sati
Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miloš Pavlović izjavio je kako misli da je pravi investitor, plana da se na mestu Generalštaba podigne luksuzni kompleks, predsednik države Aleksandar Vučić "preko Siniše Malog i Ričarda Grenela". "Ko jedini… »
Pavlović (NPS): Mislim da su Vučić i Ričard Grenel pravi investitori za Generalštab
Radio sto plus pre 8 sati
“Ko jedini ima političku snagu i kapacitet u redovima vlasti da donese odluku da se zgrada Generalštaba, koja je u javnoj svojini, bez tendera i bez plaćanja naknade, a suprotno važećim zakonima, pokloni nego Vučić? Pošto to može samo Vučić i pošto je on… »
Miloš Pavlović: Pravi investitor Trampovih kula u Beogradu je Aleksandar Vučić
Danas pre 10 sati
“Mislim da je pravi investitor ustvari Aleksandar Vučić, preko Siniše Malog i Ričarda Grenela”, istakao je u intervjuu za Novu potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović, govoreći o planu vlasti da na mestu zgrade Generalštaba budu izgrađene… »
INTERVJU Miloš Pavlović: Pravi investitor Trampovih kula u Beogradu je Aleksandar Vučić
Nova pre 10 sati
“Mislim da je pravi investitor ustvari Aleksandar Vučić, preko Siniše Malog i Ričarda Grenela”, istakao je u intervjuu za Novu potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović, govoreći o planu vlasti da na mestu zgrade Generalštaba budu izgrađene… »
Vesti dana »
Vlasotinčanin preko interneta prodavao kacige pa kupcu poslao bundevu i ciglu
Stav.life pre 2 satajoš 26 povezanih
Dijana Hrka podržala predlog Milomira Jaćimovića o blokadi Beograda, u subotu skup ispred FDU
NIN pre 38 minutajoš 17 povezanih
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 3 satajoš 28 povezanih
Tabaković (NBS): Sekundarne sankcije značile bi obustavu svih plaćanja, ne želim da kažem ništa o specijalnoj operaciji
Danas pre 4 satijoš 38 povezanih