Povezane vesti

Poznati šeširi za žreb, tri selekcije već znaju grupu

Poznati šeširi za žreb, tri selekcije već znaju grupu

Sportski žurnal pre 1 sat
Zbog najvećeg broja učesnika (16) samo iz Evrope će u istoj grupi moći da se nađu dve selekcije, sa ostalih kontinenata ne. Kenedi centar u Vašingtonu, 5. decembra, domaćin je žreba za Mondijal 2026. u SAD, Meksiku i Kanadi (11. jun – 19. jul). Poznato… »
"Zaslužio si svaki zvižduk, Džaka": Na Kosovu ne praštaju izdaju, uvredili ga kao nikad

"Zaslužio si svaki zvižduk, Džaka": Na Kosovu ne praštaju izdaju, uvredili ga kao nikad

Mondo pre 1 sat
Kapiten reprezentacije Švajcarske Granit Džaka izviždan je u Prištini. Tokom utakmice tzv. Kosova i Švajcarske njega su "na zub" uzeli navijači domaće selekcije, tako da su mu zviždali svaki put kada bi lopta bila do njega, sve zbog izjave koju je dao o… »
Određeni šeširi za Mundijal, hoćemo li imati "grupu smrti"?

Određeni šeširi za Mundijal, hoćemo li imati "grupu smrti"?

Sportske.net pre 2 sata
Do Svetskog prvenstva u SAD, Meksiku i Kanadi ostalo je još nešto manje od sedam meseci, a u ovom trenutku poznate su 42 države učesnice najvećeg sportskog događaja u 2026. godini. Za preostalih šest mesta vodiće se borbe širom sveta sve do marta naredne… »
Oglasili se krivci za zvižduke Granitu Džaki: Nije hteo da ode iz Prištine dok ih nije našao

Oglasili se krivci za zvižduke Granitu Džaki: Nije hteo da ode iz Prištine dok ih nije našao

Mondo pre 2 sata
Kapiten reprezentacije Švajcarske Granit Džaka izviždan je u Prištini na utakmici protiv tzv. Kosova. U remiju 1:1, Džaka je bio stalna meta domaćih navijača na stadionu "Fadilj Vokri" i tužan je napustio teren u 75. minutu, valjda jer je očekivao da će… »
„Boli me, ovo je poslednja stvar koju sam očekivao“: Džaka na ivici suza zbog poniženja za sva vremena usred Prištine

„Boli me, ovo je poslednja stvar koju sam očekivao“: Džaka na ivici suza zbog poniženja za sva vremena usred Prištine

Nova pre 2 sata
Granit Džaka je očekivao da u Prištini bude slavljen kao heroj, a umesto toga ga je na stadionu "Fadilj Vokri" sačekala salva zvižduka. Ona nije prestala više od 75 minuta svaki put kada bi dodirnuo loptu. Švajcarska i Kosovo su remizirali (1:1) i tako… »
DžAKA izviždan u Prištini: Boli, to je poslednja stvar koju sam mogao da očekujem

DžAKA izviždan u Prištini: Boli, to je poslednja stvar koju sam mogao da očekujem

Dnevnik pre 2 sata
Na stadionu „Fadilj Vokri“ u Prištini odigrana je poslednja utakmica B grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. Selekcija tzv. Fudbalskog saveza Kosova i Švajcarska remizirali su 1:1 (0:0). „Sajdžije“ je u vođstvo doveo Ruben Vargas u 47. minutu… »
Ko se kvalifikovao na Mundijal, a ko u baraž? Karta sve govori

Ko se kvalifikovao na Mundijal, a ko u baraž? Karta sve govori

Sport klub pre 4 sati
Kvalifikacije za Mundijal 2026. čije će domaćinstvo da dele Kanada, Meksiko i Sjedinjene Američke Države gotove su, barem što se tiče selekcija pod okriljem UEFA - ne računajući rasplet u utakmicama baraža. Pobednici 12 kvalifikacionih grupa igraće na… »
Džaka dočekan zvižducima u Prištini: Boli, nisam to očekivao

Džaka dočekan zvižducima u Prištini: Boli, nisam to očekivao

Sport klub pre 4 sati
Na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini odigrana je poslednja utakmica B grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. u Severnoj Americi, a selekcija Fudbalskog saveza Kosova i Švajcarska remizirali su 1:1 (0:0). Popularne „sajdžije“ u vođstvo je doveo… »
Emotivan momenat za Timija Elšnika, fudbaler Zvezde će ovaj dan pamiti do kraja života

Emotivan momenat za Timija Elšnika, fudbaler Zvezde će ovaj dan pamiti do kraja života

Telegraf pre 4 sati
Poslednjeg dana evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo na programu je bilo i nekoliko nevažnih utakmica. Među njima i susret Švedske i Slovenije u okviru grupe B, u kojoj je Švajcarska bila prva, a tzv. Kosovo drugo. U Solni je bilo 1:1. Goste je u… »

Vesti dana »