Povezane vesti
Lebron Džejms: Neću igrati na OI u Los Anđelesu
Vesti online 19.11.2025
Četvorostruki MVP NBA lige i dugogodišnji reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država Lebron Džejms saopštio je da neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine. “Već znate moj odgovor. Gledaću ih”, izjavio je 40-godišnji Džejms u… »
Srbija dobila sjajne vesti ukoliko se plasira na Olimpijske igre, Ameri bez Lebrona, neizvestan i Kari!
Telegraf 19.11.2025
Četvorostruki MVP NBA lige i jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Lebron Džejms, saopštio je da neće igrati za reprezentaciju SAD na Olimpijskim igrama 2028. godine u Los Anđelesu. Američki superstar time završava reprezentativnu karijeru i… »
Lebron Džejms: "Neću igrati na OI u Los Anđelesu"
B92 19.11.2025
Četvorostruki MVP NBA lige i dugogodišnji reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država Lebron Džejms saopštio je da neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine. "Već znate moj odgovor. Gledaću ih", izjavio je 40-godišnji Džejms u… »
Lebron i Kari prelomili: Poznato hoće li duo igrati na Olimpijskim igrama 2028. godine!
Hot sport 19.11.2025
Dve istinske legende ovog sporta! Košarkaški svet ostao je zatečen vešću da Lebron Džejms i Stefan Kari neće nastupiti na Olimpijskim igrama 2028. godine u Los Anđelesu. Iako je dugo postojala nada da bi dvojica NBA velikana mogla da se oproste od… »
Amerikanci bez dve najveće zvezde na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu
Danas 18.11.2025
Četvorostruki najkorisniji igrač (MVP) Američke profesionalne košarkaške lige (NBA) i reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Lebron Džejms saopštio je da neće igrati na narednim Olimpijskim igrama u Los Anđelesu. „Već znate moj odgovor… »
Vesti dana »
UŽIVO Mića Berić analizira novi poraz Partizana: Šta je pošlo po zlu…
Nova pre 27 minutajoš 52 povezane
Proizvođači mleka Šumadije i Pomoravlja poklonili mleko koje su hteli da prospu u centru Kraljeva
Serbian News Media pre 7 satijoš 30 povezanih
Kosovo: Optužnica protiv 21 pripadnika VJ i MUP Srbije zbog navodnog ratnog zločina u Račku
Beta pre 4 satijoš 22 povezane
Nova godina i GSP režim: Kako će funkcionisati javni prevoz tokom praznika
Nova ekonomija pre 6 satijoš 57 povezanih
Spoljnotrgovinska roba razmena Srbije u periodu januar-novembar 68,4 milijardi evra
Euronews pre 8 satijoš 25 povezanih