Povezane vesti

Lebron Džejms: Neću igrati na OI u Los Anđelesu

Lebron Džejms: Neću igrati na OI u Los Anđelesu

Vesti online pre 3 sata
Četvorostruki MVP NBA lige i dugogodišnji reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država Lebron Džejms saopštio je da neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine. “Već znate moj odgovor. Gledaću ih”, izjavio je 40-godišnji Džejms u… »
Srbija dobila sjajne vesti ukoliko se plasira na Olimpijske igre, Ameri bez Lebrona, neizvestan i Kari!

Srbija dobila sjajne vesti ukoliko se plasira na Olimpijske igre, Ameri bez Lebrona, neizvestan i Kari!

Telegraf pre 5 sati
Četvorostruki MVP NBA lige i jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Lebron Džejms, saopštio je da neće igrati za reprezentaciju SAD na Olimpijskim igrama 2028. godine u Los Anđelesu. Američki superstar time završava reprezentativnu karijeru i… »
Lebron Džejms: "Neću igrati na OI u Los Anđelesu"

Lebron Džejms: "Neću igrati na OI u Los Anđelesu"

B92 pre 6 sati
Četvorostruki MVP NBA lige i dugogodišnji reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država Lebron Džejms saopštio je da neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine. "Već znate moj odgovor. Gledaću ih", izjavio je 40-godišnji Džejms u… »
Lebron i Kari prelomili: Poznato hoće li duo igrati na Olimpijskim igrama 2028. godine!

Lebron i Kari prelomili: Poznato hoće li duo igrati na Olimpijskim igrama 2028. godine!

Hot sport pre 13 sati
Dve istinske legende ovog sporta! Košarkaški svet ostao je zatečen vešću da Lebron Džejms i Stefan Kari neće nastupiti na Olimpijskim igrama 2028. godine u Los Anđelesu. Iako je dugo postojala nada da bi dvojica NBA velikana mogla da se oproste od… »
Amerikanci bez dve najveće zvezde na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu

Amerikanci bez dve najveće zvezde na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu

Danas pre 1 dan
Četvorostruki najkorisniji igrač (MVP) Američke profesionalne košarkaške lige (NBA) i reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Lebron Džejms saopštio je da neće igrati na narednim Olimpijskim igrama u Los Anđelesu. „Već znate moj odgovor… »

Vesti dana »