Povezane vesti
Voditeljka uhvatila kolegu za međunožje na RTS: Kamera je usnimila, o skandalu je brujala Srbija
Telegraf 19.11.2025
Ivana Bajić bila je voditeljka talent šou programa "Ja imam talenat", a ostaće upamćena i po neprimerenoj sceni kada je uhvatila kolegu Vladimira Aleksića za međunožje, o čemu se danima pisalo i pričalo. Naime, atraktivna voditeljka je pre nekoliko… »
(Foto) kolegu usred emisije uhvatila za međunožje: O skandalu voditeljke brujalo se danima u javnosti, a evo kako ona danas…
Blic 19.11.2025
Na javnoj sceni poznata je po kontroverznim momentima koji su se dešavali uživo u programima Preselila se van Srbije i uživa sa partnerom, te je povremeno aktivna na mrežama Ivana Bajić bila je voditeljka talent šou programa "Ja imam talenat", a ostaće… »
Vesti dana »
Rođena u Americi, ali Srbiju nosi u srcu! Otac iz Leskovca, majka Srpkinja iz Splita - a ona osvaja Njujork! Ko je Iva (18), nova teniska senzacija?
Kurir pre 5 minutajoš 12 povezanih
Ovo je Stoja savetovala sina pred ulazak u "Elitu 10"! Prošli pakao kad je bio mali, ostali na ulici, a on je danas novi učesnik Elite
Kurir pre 3 satajoš 13 povezanih
Na današnji dan, 6. septembar: Umrli sultan Sulejman II Veličanstveni, Kurosava i Pavaroti
N1 Info pre 55 minutajoš 5 povezanih
Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme – najviša temperatura do 32 stepena
RTS pre 1 satjoš 6 povezanih
Derbi ranjenih: Zvezda veliki favorit, Partizan sa novim samopouzdanjem stiže na Marakanu
Danas pre 7 satijoš 7 povezanih