Povezane vesti
(Foto) kolegu usred emisije uhvatila za međunožje: O skandalu voditeljke brujalo se danima u javnosti, a evo kako ona danas…
Blic 19.11.2025
Na javnoj sceni poznata je po kontroverznim momentima koji su se dešavali uživo u programima Preselila se van Srbije i uživa sa partnerom, te je povremeno aktivna na mrežama Ivana Bajić bila je voditeljka talent šou programa "Ja imam talenat", a ostaće… »
Voditeljka uhvatila kolegu za međunožje na RTS: Kamera je usnimila, o skandalu je brujala Srbija
Telegraf 19.11.2025
Ivana Bajić bila je voditeljka talent šou programa "Ja imam talenat", a ostaće upamćena i po neprimerenoj sceni kada je uhvatila kolegu Vladimira Aleksića za međunožje, o čemu se danima pisalo i pričalo. Naime, atraktivna voditeljka je pre nekoliko… »
Vesti dana »
Ali Hamnei sahranjen u rodnom Mašhadu nakon višednevne pogrebne ceremonije
Nedeljnik pre 38 minutajoš 25 povezanih
Danas pre podne sunčano, posle podne umereno naoblačenje, temperatura do 30 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 58 minutajoš 23 povezane
Počeo sa radom portal „Ko si, bre, ti“: Građani anonimno mogu da prijave bahate funkcionere i korupciju
RINA pre 28 minutajoš 17 povezanih
Mbape podigao alarm zbog kog strepi Francuska: Evo šta je rekao o povredi zbog koje je napustio igru
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih