Povezane vesti

Češki fudbaleri ostali bez premija za pobedu protiv Gibraltara

Češki fudbaleri ostali bez premija za pobedu protiv Gibraltara

RTS pre 11 sati
Izvršni komitet Fudbalskog saveza Češke saopštio je da igračima nacionalnog tima neće biti isplaćena premija za pobedu protiv Gibraltara (6:0) zbog ponašanja prema domaćim navijačima po završetku poslednjeg meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026… »
Česi ostali bez premija zbog ponašanja prema navijačima

Česi ostali bez premija zbog ponašanja prema navijačima

Sportski žurnal pre 11 sati
Niko od igrača nije iznad države, koju ima čast da predstavlja i niko od igrača nije iznad navijača, koji izdvajaju svoja sredstva, vreme i energiju kako bi podržali reprezentaciju Češke - navodi se u saopštenju FAČR. Izvršni komitet Fudbalskog saveza… »
Kurasao Meklarena koštao posla: Lider prepozna kada je timu potrebna nova energija

Kurasao Meklarena koštao posla: Lider prepozna kada je timu potrebna nova energija

Sportski žurnal pre 11 sati
Nakon dubokog razmišljanja i iskrene procene kuda bi trebalo da idemo, odlučio sam da se povučem sa mesta selektora reprezentacije Jamajke – kazao je Stiv. Engleski trener Stiv Meklaren (64) nije više selektor reprezentacije Jamajke. Meklaren je odlučio… »
Meklaren podneo ostavku u Jamajci: "Fudbal je posao rezultata"

Meklaren podneo ostavku u Jamajci: "Fudbal je posao rezultata"

Sportske.net pre 12 sati
Selektor fudbalske reprezentacije Jamajke Stiv Meklaren podneo je danas ostavku nakon što ekipa nije direktno uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo 2026. godine. "U poslednjih 18 meseci dao sam sve što sam mogao za ovaj posao. Vođenje ove ekipe bila… »
Česi ostali bez premija: Niko od igrača nije iznad države i navijača

Česi ostali bez premija: Niko od igrača nije iznad države i navijača

Dnevnik pre 12 sati
Izvršni komitet Fudbalskog saveza Češke (FAČR) saopštio je da igračima nacionalnog tima neće biti isplaćena premija za pobedu protiv Gibraltara. Razlog je ponašanje prema domaćim navijačima po završetku poslednjeg meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo… »
Ništa od premija! Fudbalski savez Češke kaznio reprezentativce zbog navijača

Ništa od premija! Fudbalski savez Češke kaznio reprezentativce zbog navijača

Večernje novosti pre 11 sati
Izvršni komitet Fudbalskog saveza Češke (FAČR) saopštio je da igračima nacionalnog tima neće biti isplaćena premija za pobedu protiv Gibraltara zbog ponašanja prema domaćim navijačima po završetku poslednjeg meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026… »
Stiv Meklaren dao otkaz na mesto selektora Jamajke

Stiv Meklaren dao otkaz na mesto selektora Jamajke

Sport klub pre 13 sati
Selektor reprezentacije Jamajke Stiv Meklaren podneo je ostavku nakon što ekipa nije direktno uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo 2026. godine. „U poslednjih 18 meseci dao sam sve što sam mogao za ovaj posao. Vođenje ove ekipe bila je jedna od… »
Česi ostali bez premija, kapiten bez trake posle 6:0 - "Niko od igrača nije iznad navijača" VIDEO

Česi ostali bez premija, kapiten bez trake posle 6:0 - "Niko od igrača nije iznad navijača" VIDEO

B92 pre 12 sati
Izvršni komitet Fudbalskog saveza Češke (FAČR) saopštio je da igračima nacionalnog tima neće biti isplaćena premija za pobedu protiv Gibraltara zbog ponašanja prema domaćim navijačima po završetku poslednjeg meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026… »
Meklaren nije više selektor Jamajke

Meklaren nije više selektor Jamajke

B92 pre 12 sati
Engleski trener Stiv Meklaren nije više selektor fudbalske reprezentacije Jamajke, preneo je Rojters. Meklaren je odlučio da se povuče sa mesta selektora pošto Jamajka nije uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo 2026. godine. Jamajka je ranije danas u… »
Stiv Meklaren nije više selektor reprezentacije Jamajke

Stiv Meklaren nije više selektor reprezentacije Jamajke

Radio sto plus pre 14 sati
“U poslednjih 18 meseci dao sam sve što sam mogao za ovaj posao. Vođenje ove ekipe bila je jedna od najvećih časti u moj karijeri. Ali fudbal je posao rezultata i sada nismo ispunili cilj, da se plasiramo direktno iz ove grupe. Obaveza vođe je da istupi… »
VIDEO Nikad luđa završnica: Pogledajte golčinu u 93. minutu koja je odvela reprezentaciju na Mundijal

VIDEO Nikad luđa završnica: Pogledajte golčinu u 93. minutu koja je odvela reprezentaciju na Mundijal

Nova pre 15 sati
Fudbalska reprezentacija Škotske obezbedila je plasman na Svetsko prvenstvo, pošto je u meču poslednjeg, šestog kola Grupe C pobedila Dansku 4:2. Prednost Škotskoj doneo je Skot Mektominej nestvarnim „makazicama“ u trećem minutu, a izjednačenje Danskoj… »
(VIDEO) Ludnica u Škotskoj: Makazice i gol sa centra za plasman na Mundijal posle 28 godina

(VIDEO) Ludnica u Škotskoj: Makazice i gol sa centra za plasman na Mundijal posle 28 godina

Danas pre 1 dan
Fudbaleri Škotske su savladali u Glazgovu reprezentaciju Danske 4:2 u meču poslednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Ovom pobedom su Škoti obezbedili direktan plasman na Mundijal, prestigavši upravo Dansku, koja je pred utakmicu… »

Vesti dana »