Povezane vesti
Škoti na Mondijalu - Endi: Stalno sam mislio na Žotu
Sportski žurnal pre 4 minuta
Dobro sam to krio, ali bio sam rasejan. Znam koliko imam godina i da je ovo mogla da bude moja poslednja šansa da odem na Svetsko prvenstvo – kazao je Robertson. Kapiten reprezentacije Škotske Endi Robertson rekao je da je tokom utakmice protiv Danske u… »
VIDEO Prošao na Mundijal, pa se slomio pred kamerama: Setio se saigrača koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći
Nova pre 34 minuta
Endi Robertson, kapiten fudbalske reprezentacije Škotske, prisetio se Dioga Žote, koji je ranije ove godine poginuo u saobraćajnoj nesreći. Škotska je u poslednjem kolu kvalifikacija pobedila Dansku na domaćem terenu sa 4:2, pa je tako izborila direktan… »
Kapiten Škotske posle plasmana na SP: Stalno sam mislio na Žotu
Sport klub pre 3 sata
Kapiten Škotske Endi Robertson rekao je da je tokom utakmice protiv Danske u kojoj je njegova ekipa obezbedila plasman na SP 2026. godine, stalno mislio na nekadašnjeg saigrača Dioga Žotu, koji je poginuo ovog leta u saobraćajnoj nesreći. „Dobro sam to… »
Igraće na mundijalu posle 28 godina! Nakon teške drame kapiten se potpuno slomio i pričao o poginulom saigraču: stalno smo…
Kurir pre 3 sata
Podsetimo, Diogo Žota, koji je sa levim bekom igrao u Liverpulu, poginuo je ovog leta u saobraćajnoj nesreći. Škotska je pobedom protiv Danaca rezultatom 4:2 obezbedila odlazak na Svetsko prvenstvo koje će biti održano 2026. godine. Biće to prvi Mundijal… »
Kapiten Škotske posle plasmana na SP: Stalno sam mislio na Žotu
Radio sto plus pre 4 sati
“Dobro sam to krio, ali bio sam rasejan. Znam koliko imam godina i da je ovo mogla da bude moja poslednja šansa da odem na Svetsko prvenstvo. Nisam mogao da prestanem da mislim na mog drugara Dioga Žiotu. Toliko smo pričali o odlasku na Mundijal, pošto… »
"Diogo, znam da se sada smešiš"! Posle plasmana na Mundijal fudbaler Liverpula se setio Žote
Večernje novosti pre 4 sati
Kapiten fudbalske reprezentacije Škotske Endi Robertson rekao je da je tokom utakmice protiv Danske u kojoj je njegova ekipa obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo 2026. godine, stalno mislio na nekadašnjeg saigrača Dioga Žotu, koji je poginuo ovog leta… »
Vesti dana »
Tabaković: NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
Euronews pre 1 satjoš 36 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih
„Pomogao mi je Dodik, dosadilo mi je ovo“: Oglasio se Vlado Đajić nakon što je smenjen posle skandaloznog snimka
Nova pre 1 satjoš 23 povezane