Povezane vesti

„Hvala lepo i doviđenja“: Saša Matić otvoreno o odnosu sa Marijom Šerifović

„Hvala lepo i doviđenja“: Saša Matić otvoreno o odnosu sa Marijom Šerifović

Nova pre 1 sat
Naš popularni pevač sarađivao je sa mnogim kolegama, a jedan od njegovih uspešnijih dueta jesta sa koleginicom Jelenom Rozgom. Saša Matić i Jelena Rozga snimili su pesmu „Ti i ja“, a malo je poznato da je prvobitno bila namenjena Mariji Šerifović. Kako… »
Saša Matić priznao zašto nije snimio pesmu sa marijom Šerifović Koleginici poručio: "Hvala lepo, doviđenja!"

Saša Matić priznao zašto nije snimio pesmu sa marijom Šerifović Koleginici poručio: "Hvala lepo, doviđenja!"

Alo pre 1 sat
S obzirom na to da joj se nije dopala, Sale je pesmu kupio i sklopio saradnju s koleginiciom iz Hrvatske. Saša Matić nedavno je gostujući u emisiji "Amidži šou" govorio o svojim pesmama, ali i saradnji sa koleginicama sa kojima je snimio duet. Numera "Ti… »
"Rekao sam hvala lepo, doviđenja" Saša Matić otkrio detalje odnosa s Marijom Šerifović: U sve umešan i kompozitor

"Rekao sam hvala lepo, doviđenja" Saša Matić otkrio detalje odnosa s Marijom Šerifović: U sve umešan i kompozitor

Kurir pre 5 sati
Saša Matić nedavno je gostujući u emisiji "Amidži šou" govorio o svojim pesmama, ali i saradnji sa mnogim koleginicama s kojima je snimio duet. Gotovo da svaka pesma koju Matić otpeva postaje hit, a tu se nalazi i pesma "Ti i ja" koju je pevač snimio s… »
Saša Matić izašao u javnost, pa otkrio zašto Karleušu nije zvao na porodično slavlje Pevač iznenadio razlogom, niko nije…

Saša Matić izašao u javnost, pa otkrio zašto Karleušu nije zvao na porodično slavlje Pevač iznenadio razlogom, niko nije…

Alo pre 6 sati
Saša Matić otkrio razlog zbog koga nije zvao Jelenu Karleušu na ćerkino punoletstvo. Pevač Saša Matić objasnio je zašto Jelena Karleuša nije bila pozvana na punoletstvo njegove ćerke održano u septembru mesecu. Naime, folk pevač je napravio gala slavlje… »
"Nije pozvana ni ona ni 15 ljudi sa spiska": Saša Matić konačno priznao zašto nije zvao Karleušu na ćerkino punoletstvo

"Nije pozvana ni ona ni 15 ljudi sa spiska": Saša Matić konačno priznao zašto nije zvao Karleušu na ćerkino punoletstvo

Mondo pre 10 sati
Pevač Saša Matić otkrio je zbog čega njegova koleginica Jelena Karleuša, s kojom je snimio i duet ''Ne smem da se zaljubim u tebe'', nije dobila pozivnicu za veliku proslavu 18. rođendana njegove ćerke na kojoj je okupio pola estrade. Jelena je javno… »

Vesti dana »