Повезане вести
УниЦредит омогућава приступ претпродаји улазница за концерте Дееп Пурпле и Ленни-ја Кравитз-а
Радио сто плус пре 16 сати
Претпродаја улазница за концерте ексклузивно је омогућена само за клијенте УниЦредит Банке и све оне који то постану. Више детаља на линку: хттпс://ввв.уницредитбанк.рс/рс/пи/пресале.хтмл Почетак ране куповине улазница за… »
УниЦредит Банка вам омогућава приступ ексклузивној претпродаји улазница за концерте Дееп Пурпле и Ленни-ја Кравитз-а
Вечерње новости пре 16 сати
УНИЦРЕДИТ Банка, у сарадњи са еФинити водећом онлине платформом за куповину улазница, вам даје прилику да први обезбедите своје место на предстојећим концертима у организацији Скимусиц-а: Ленни-ја Кравитз-а који се одржава 17… »
Дееп Пурпле објавио нове датуме МАД ИН ЕУРОПЕ турнеје – У Београдској арени 10. октобра 2026.
НИН пре 17 сати
Глобалне роцк иконе Дееп Пурпле данас најављују нове датуме своје европске турнеје заказане за 2026. годину. Концерт у Београду заказан је за 10. октобар 2026. у Београдској арени. Познати по томе што више од пет деценија… »
УниЦредит Банка вам омогућава приступ ексклузивној претпродаји улазница за концерте Дееп Пурпле и Ленни-ја Кравитз-а
Хелло пре 17 сати
УниЦредит Банка, у сарадњи са еФинити водећом онлине платформом за куповину улазница, вам даје прилику да први обезбедите своје место на предстојећим концертима у организацији Скимусиц-а: Ленни-ја Кравитз-а који се одржава 17… »
Мондо пре 17 сати
Београд, 19. новембар 2025. – УниЦредит Банка, у сарадњи са еФинити водећом онлине платформом за куповину улазница, вам даје прилику да први обезбедите своје место на предстојећим концертима у организацији Скимусиц-а: Ленни-ја… »
УниЦредит Банка омогућава приступ ексклузивној претпродаји улазница за Дееп Пурпле и Леннија Кравитза
Б92 пре 17 сати
УниЦредит Банка, у сарадњи са еФинити водећом онлине платформом за куповину улазница, вам даје прилику да први обезбедите своје место на предстојећим концертима у организацији Скимусиц-а. У питању су концерти Ленни-ја Кравитз-а… »
Недељник пре 18 сати
УниЦредит Банка, у сарадњи са еФинити водећом онлине платформом за куповину улазница, вам даје прилику да први обезбедите своје место на предстојећим концертима у организацији Скимусиц-а: Ленни-ја Кравитз-а који се одржава 17… »
УниЦредит Банка вам омогућава приступ ексклузивној претпродаји улазница за концерте Дееп Пурпле и Ленија Кравица
Еуроневс пре 18 сати
УниЦредит Банка вам омогућава приступ ексклузивној претпродаји улазница за Дееп Пурпле и Ленни-ја Кравитз-а
Телеграф пре 18 сати
Музика покреће УниЦредит Банка, у сарадњи са еФинити водећом онлине платформом за куповину улазница, вам даје прилику да први обезбедите своје место на предстојећим концертима у организацији Скимусиц-а: Ленни-ја Кравитз-а који… »
Вести дана »
Кремљ: Москва спремна за преговоре; Ердоган: Истанбулски процес мора да буде активиран
РТС пре 1 сатјош 3 повезане
Изложба "100 година од обнове Његошеве капеле" отворена у Краљевском двору: Присуствовао и принц Александар Карађорђевић
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Ђурић у Бриселу: Због тешких глобалних околности осећа нешто више залета и замаха за проширење ЕУ
Данас пре 7 сатијош 1 повезана