Povezane vesti
UniCredit omogućava pristup pretprodaji ulaznica za koncerte Deep Purple i Lenny-ja Kravitz-a
Radio sto plus 19.11.2025
Pretprodaja ulaznica za koncerte ekskluzivno je omogućena samo za klijente UniCredit Banke i sve one koji to postanu. Više detalja na linku: https://www.unicreditbank.rs/rs/pi/presale.html Početak rane kupovine ulaznica za koncert Deep Purple je 19… »
UniCredit Banka vam omogućava pristup ekskluzivnoj pretprodaji ulaznica za koncerte Deep Purple i Lenny-ja Kravitz-a
Večernje novosti 19.11.2025
UNICREDIT Banka, u saradnji sa eFinity vodećom online platformom za kupovinu ulaznica, vam daje priliku da prvi obezbedite svoje mesto na predstojećim koncertima u organizaciji Skymusic-a: Lenny-ja Kravitz-a koji se održava 17. juna 2026, na Ušću, kao i… »
Deep Purple objavio nove datume MAD IN EUROPE turneje – U Beogradskoj areni 10. oktobra 2026.
NIN 19.11.2025
Globalne rock ikone Deep Purple danas najavljuju nove datume svoje evropske turneje zakazane za 2026. godinu. Koncert u Beogradu zakazan je za 10. oktobar 2026. u Beogradskoj areni. Poznati po tome što više od pet decenija definišu zvuk rock muzike, Deep… »
UniCredit Banka vam omogućava pristup ekskluzivnoj pretprodaji ulaznica za koncerte Deep Purple i Lenny-ja Kravitz-a
Hello 19.11.2025
UniCredit Banka, u saradnji sa eFinity vodećom online platformom za kupovinu ulaznica, vam daje priliku da prvi obezbedite svoje mesto na predstojećim koncertima u organizaciji Skymusic-a: Lenny-ja Kravitz-a koji se održava 17. juna 2026, na Ušću, kao i… »
Mondo 19.11.2025
Beograd, 19. novembar 2025. – UniCredit Banka, u saradnji sa eFinity vodećom online platformom za kupovinu ulaznica, vam daje priliku da prvi obezbedite svoje mesto na predstojećim koncertima u organizaciji Skymusic-a: Lenny-ja Kravitz-a koji se održava… »
UniCredit Banka omogućava pristup ekskluzivnoj pretprodaji ulaznica za Deep Purple i Lennyja Kravitza
B92 19.11.2025
UniCredit Banka, u saradnji sa eFinity vodećom online platformom za kupovinu ulaznica, vam daje priliku da prvi obezbedite svoje mesto na predstojećim koncertima u organizaciji Skymusic-a. U pitanju su koncerti Lenny-ja Kravitz-a koji se održava 17. juna… »
Nedeljnik 19.11.2025
UniCredit Banka, u saradnji sa eFinity vodećom online platformom za kupovinu ulaznica, vam daje priliku da prvi obezbedite svoje mesto na predstojećim koncertima u organizaciji Skymusic-a: Lenny-ja Kravitz-a koji se održava 17. juna 2026, na Ušću, kao i… »
UniCredit Banka vam omogućava pristup ekskluzivnoj pretprodaji ulaznica za koncerte Deep Purple i Lenija Kravica
Euronews 19.11.2025
UniCredit Banka vam omogućava pristup ekskluzivnoj pretprodaji ulaznica za Deep Purple i Lenny-ja Kravitz-a
Telegraf 19.11.2025
Muzika pokreće UniCredit Banka, u saradnji sa eFinity vodećom online platformom za kupovinu ulaznica, vam daje priliku da prvi obezbedite svoje mesto na predstojećim koncertima u organizaciji Skymusic-a: Lenny-ja Kravitz-a koji se održava 17. juna 2026… »
Vesti dana »
Izdato upozorenje zbog nevremena: U ove delove Srbije prvo stižu nepogode sa gradom
Nova pre 17 minutajoš 20 povezanih
Trump odbacio novi iranski mirovni predlog kao 'potpuno neprihvatljiv'
Bloomberg Adria pre 18 minutajoš 14 povezanih
Oglasio se rektor Đokić: Nisam ni lider ni predstavnik studenata, oni samostalno odlučuju
Nova pre 3 minutajoš 4 povezane
Američki putnik sa kruzera pozitivan na hantavirus, nema simptome
Insajder pre 57 minutajoš 11 povezanih