Povezane vesti
Veliko priznanje za legendarnog Švajcarca
Vesti online pre 9 sati
Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih. U saopštenju se navodi da je Federer izabran u Kuću slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. „Oduvek sam cenio istoriju tenisa i primer koji su postavili oni pre… »
Rodžer Federer u teniskoj Kući slavnih
RTS pre 11 sati
Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, preneo je AP. U saopštenju se navodi da je Federer izabran u Kuću slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. "Oduvek sam cenio istoriju tenisa i primer koji su postavili… »
Veliko priznanje za legendarnog Švajcarca
Sputnik pre 11 sati
Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih. U saopštenju se navodi da je Federer izabran u Kuću slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. „Oduvek sam cenio istoriju tenisa i primer koji su postavili oni pre… »
Jedan od najvećih u istoriji tenisa: Švajcarac Rodžer Federer izabran u Međunarodnu tenisku kuću slavnih
Večernje novosti pre 11 sati
Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, saopšteno je danas, preneo je AP. Foto: Profimedia U saopštenju se navodi da je Federer izabran u Kuću slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. "Oduvek sam cenio… »
Federer primljen u Kuću slavnih
Danas pre 12 sati
Osvajač 20 Grend slem trofeja, Švajcarac Rodžer Federer, će od 2026. godine biti deo teniske Kuće slavnih. – Oduvek sam cenio istoriju tenisa i primer koji su postavili oni pre mene. Osećam se vrlo ponizno što su me na ovaj način priznali sport i moji… »
Federer u Kući slavnih: Osećam se vrlo ponizno što su me na ovaj način priznali sport i moji vršnjaci
Sportski žurnal pre 12 sati
Federer je u karijeri osvojio 103 trofeja, od toga 20 gren slem titula. On je ukupno proveo 310 nedelja na čelu ATP liste. Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih. U saopštenju se navodi da je Federer… »
Rodžer Federer primljen u Kuću slavnih godinu dana nakon najlepše Ruskinje u istoriji tenisa
Telegraf pre 12 sati
Legendarni teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, saopšteno je ove srede. Odluka koja svakoga nikoga nije iznenadila je doneta bez imalo premišljanja. U saopštenju se navodi da je Federer izabran u prestižnu Kuću slavnih u… »
Federer primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih
Sport klub pre 13 sati
Nekadašnji prvi teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, objavila je Kuća slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. Prvi teniser koji je prvi stigao do 20 grend slem titula i koji je bio deo velike ere tenisa sa… »
Novi magazin pre 14 sati
Nekadašnji prvi teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, objavila je danas Kuća slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. Prvi teniser koji je prvi stigao do 20 grend slem titula i koji je bio deo velike ere tenisa… »
Federer u Međunarodnoj teniskoj kući slavnih
Sportske.net pre 13 sati
Nekadašnji prvi teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, objavila je danas Kuća slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. Prvi teniser koji je prvi stigao do 20 grend slem titula i koji je bio deo velike ere tenisa… »
Velika čast: Federer primljen u Kuću slavnih, obratile mu se legende tenisa VIDEO
Nova pre 13 sati
Rodžer Federer zvanično je izabran u Međunarodnu tenisku kuću slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. Švajcarski teniser koji je prvi stigao do 20 grend slem titula i koji je deo „Velike trojke“ sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom, bio je jedini kandidat… »
Kakva čast za legendarnog švajcarca! Rodžer Federer primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, evo kada će biti održana…
Kurir pre 14 sati
Prvi teniser koji je prvi stigao do 20 grend slem titula i koji je bio deo velike ere tenisa sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom, perioda koji je Federer nazvao "zlatnim vremenom za tenis", bio je jedini kandidat koji je dobio dovoljnu podršku u… »
Federer izabran u Međunarodnu tenisku kuću slavnih
RTV pre 14 sati
NJUPORT - Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, saopšteno je danas, preneo je AP. U saopštenju se navodi da je Federer izabran u Kuću slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. "Oduvek sam cenio istoriju… »
RODžER Federer u kući slavnih: Švajcarac se oglasio ovom porukom
Dnevnik pre 14 sati
Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih. U saopštenju se navodi da je Federer izabran u Kuću slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. – Oduvek sam cenio istoriju tenisa i primer koji su postavili oni pre… »
Radio sto plus pre 14 sati
Prvi teniser koji je prvi stigao do 20 grend slem titula i koji je bio deo velike ere tenisa sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom, perioda koji je Federer nazvao “zlatnim vremenom za tenis”, bio je jedini kandidat koji je dobio dovoljnu podršku u… »
Rodžer Federer primljen u Kuću slavnih
B92 pre 14 sati
Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih. U saopštenju se navodi da je Federer izabran u Kuću slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. "Oduvek sam cenio istoriju tenisa i primer koji su postavili oni pre mene… »
Vesti dana »
Izložba "100 godina od obnove Njegoševe kapele" otvorena u Kraljevskom dvoru: Prisustvovao i princ Aleksandar Karađorđević
Blic pre 10 minutajoš 1 povezana
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
Đurić iz Brisela: Zbog teških globalnih okolnosti u EU pojačan zamah za proširenje na naš region
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Italija odlučila da isporuči Nemačkoj osumnjičenog za diverziju gasovoda Severni tok 1 i 2
Danas pre 2 satajoš 1 povezana