Povezane vesti
Veliko priznanje za legendarnog Švajcarca
Vesti online 19.11.2025
Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih. U saopštenju se navodi da je Federer izabran u Kuću slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. „Oduvek sam cenio istoriju tenisa i primer koji su postavili oni pre… »
Rodžer Federer u teniskoj Kući slavnih
RTS 19.11.2025
Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, preneo je AP. U saopštenju se navodi da je Federer izabran u Kuću slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. "Oduvek sam cenio istoriju tenisa i primer koji su postavili… »
Veliko priznanje za legendarnog Švajcarca
Sputnik 19.11.2025
Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih. U saopštenju se navodi da je Federer izabran u Kuću slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. „Oduvek sam cenio istoriju tenisa i primer koji su postavili oni pre… »
Jedan od najvećih u istoriji tenisa: Švajcarac Rodžer Federer izabran u Međunarodnu tenisku kuću slavnih
Večernje novosti 19.11.2025
Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, saopšteno je danas, preneo je AP. Foto: Profimedia U saopštenju se navodi da je Federer izabran u Kuću slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. "Oduvek sam cenio… »
Federer primljen u Kuću slavnih
Danas 19.11.2025
Osvajač 20 Grend slem trofeja, Švajcarac Rodžer Federer, će od 2026. godine biti deo teniske Kuće slavnih. – Oduvek sam cenio istoriju tenisa i primer koji su postavili oni pre mene. Osećam se vrlo ponizno što su me na ovaj način priznali sport i moji… »
Federer u Kući slavnih: Osećam se vrlo ponizno što su me na ovaj način priznali sport i moji vršnjaci
Sportski žurnal 19.11.2025
Federer je u karijeri osvojio 103 trofeja, od toga 20 gren slem titula. On je ukupno proveo 310 nedelja na čelu ATP liste. Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih. U saopštenju se navodi da je Federer… »
Rodžer Federer primljen u Kuću slavnih godinu dana nakon najlepše Ruskinje u istoriji tenisa
Telegraf 19.11.2025
Legendarni teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, saopšteno je ove srede. Odluka koja svakoga nikoga nije iznenadila je doneta bez imalo premišljanja. U saopštenju se navodi da je Federer izabran u prestižnu Kuću slavnih u… »
Federer u Međunarodnoj teniskoj kući slavnih
Sportske.net 19.11.2025
Nekadašnji prvi teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, objavila je danas Kuća slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. Prvi teniser koji je prvi stigao do 20 grend slem titula i koji je bio deo velike ere tenisa… »
Velika čast: Federer primljen u Kuću slavnih, obratile mu se legende tenisa VIDEO
Nova 19.11.2025
Rodžer Federer zvanično je izabran u Međunarodnu tenisku kuću slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. Švajcarski teniser koji je prvi stigao do 20 grend slem titula i koji je deo „Velike trojke“ sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom, bio je jedini kandidat… »
Federer primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih
Sport klub 19.11.2025
Nekadašnji prvi teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, objavila je Kuća slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. Prvi teniser koji je prvi stigao do 20 grend slem titula i koji je bio deo velike ere tenisa sa… »
Kakva čast za legendarnog švajcarca! Rodžer Federer primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, evo kada će biti održana…
Kurir 19.11.2025
Prvi teniser koji je prvi stigao do 20 grend slem titula i koji je bio deo velike ere tenisa sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom, perioda koji je Federer nazvao "zlatnim vremenom za tenis", bio je jedini kandidat koji je dobio dovoljnu podršku u… »
Novi magazin 19.11.2025
Nekadašnji prvi teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, objavila je danas Kuća slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. Prvi teniser koji je prvi stigao do 20 grend slem titula i koji je bio deo velike ere tenisa… »
Federer izabran u Međunarodnu tenisku kuću slavnih
RTV 19.11.2025
NJUPORT - Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, saopšteno je danas, preneo je AP. U saopštenju se navodi da je Federer izabran u Kuću slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. "Oduvek sam cenio istoriju… »
RODžER Federer u kući slavnih: Švajcarac se oglasio ovom porukom
Dnevnik 19.11.2025
Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih. U saopštenju se navodi da je Federer izabran u Kuću slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. – Oduvek sam cenio istoriju tenisa i primer koji su postavili oni pre… »
Radio sto plus 19.11.2025
Prvi teniser koji je prvi stigao do 20 grend slem titula i koji je bio deo velike ere tenisa sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom, perioda koji je Federer nazvao “zlatnim vremenom za tenis”, bio je jedini kandidat koji je dobio dovoljnu podršku u… »
Rodžer Federer primljen u Kuću slavnih
B92 19.11.2025
Nekadašnji švajcarski teniser Rodžer Federer izabran je u Međunarodnu tenisku kuću slavnih. U saopštenju se navodi da je Federer izabran u Kuću slavnih sa sedištem u Roud Ajlendu. "Oduvek sam cenio istoriju tenisa i primer koji su postavili oni pre mene… »
Vesti dana »
Kragujevac: Upozorenje na ekstremno visoke temperature i moguće nepogode
Pressek pre 1 satjoš 44 povezane
(Uznemirujući video) Pune ruke posla spasiocima posle ruskih udara! Evo kako izvlače ranjene civile iz porušenih zgrada, Harkov najgore prošao, ima mrtvih
Kurir pre 50 minutajoš 27 povezanih
(Foto) Voz iskliznuo iz šina usred grada, vagoni pali sa nadvožnjaka na ulicu! Jeziva železnička nesreća u Minhenu: Ima povređenih!
Blic pre 55 minutajoš 19 povezanih