Povezane vesti
Emotivna poruka o snazi svetla i ljubavi: Kristina Jovanović KIKA objavila novi singl “Ja ću da igram”
Telegraf 19.11.2025
Kristina Jovanović KIKA objavljuje svoj novi singl „Ja ću da igram” u izdanju Mascoma, emotivnu i iskrenu pesmu koja govori o očuvanju svetla u sebi čak i onda kada se čini da se sve oko nas raspada. KIKA ovim singlom donosi snažnu poruku o ljubavi, nadi… »
INTERVJU Kristina Jovanović Kika: Svi mi smo zauvek deca, samo je potrebno spustiti gard
Danas 18.11.2025
Kristina Jovanović KIKA objavljuje svoj novi singl „Ja ću da igram” u izdanju Mascoma. To je emotivna i iskrena pesma koja govori o očuvanju svetla u sebi, čak i onda kada se čini da se sve oko nas raspada. KIKA ovim singlom donosi snažnu poruku o… »
Vesti dana »
„Da su danas izbori oni ne bi pobedili, videćemo šta će biti za 10 meseci“: Vučić posetio novogodišnji bazar ispred Skupštine
Nova pre 19 minutajoš 45 povezanih
Broj mrtvih se približio 50, najmanje 115 teško povređenih; "Katastrofalna tragedija" FOTO/VIDEO
B92 pre 9 minutajoš 26 povezanih
Niški studenti 1. januara šetnjom i tišinom obeležavaju 14 meseci od pada nadstrešnice
Naissus info pre 39 minutajoš 28 povezanih
BLOG UŽIVO Raste broj žrtava tragedije u Švajcarskoj: Više od 40 osoba poginulo, najmanje 115 povređenih, ima i nestalih
Nova pre 19 minutajoš 85 povezanih