Povezane vesti
Emotivna poruka o snazi svetla i ljubavi: Kristina Jovanović KIKA objavila novi singl “Ja ću da igram”
Telegraf 19.11.2025
Kristina Jovanović KIKA objavljuje svoj novi singl „Ja ću da igram” u izdanju Mascoma, emotivnu i iskrenu pesmu koja govori o očuvanju svetla u sebi čak i onda kada se čini da se sve oko nas raspada. KIKA ovim singlom donosi snažnu poruku o ljubavi, nadi… »
INTERVJU Kristina Jovanović Kika: Svi mi smo zauvek deca, samo je potrebno spustiti gard
Danas 18.11.2025
Kristina Jovanović KIKA objavljuje svoj novi singl „Ja ću da igram” u izdanju Mascoma. To je emotivna i iskrena pesma koja govori o očuvanju svetla u sebi, čak i onda kada se čini da se sve oko nas raspada. KIKA ovim singlom donosi snažnu poruku o… »
Vesti dana »
Vučić čestitao Ramazanski bajram: "Želim da praznični dani donesu duhovnu snagu i blagostanje"
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 25 povezanih
Cene nafte rastu posle napada na energetska postrojenja, Iran poručuje da se neće 'suzdržavati'
BBC News pre 59 minutajoš 39 povezanih
Lideri članica EU optužuju Orbana da blokira pomoć Ukrajini zbog izbora u Mađarskoj
Insajder pre 2 satajoš 29 povezanih
Nagli skok cena nafte i gasa – Vučić: Komplikovana situacija za nas, šest pitanja je ključno; Vlada Srbije donela hitne mere
RTS pre 1 satjoš 240 povezanih
Lesor motivisan pred Zvezdu: "Ako to učinimo, nijedan tim u Evropi nas neće moći zaustaviti"
Nova pre 2 satajoš 44 povezane