Povezane vesti
Micotakis: Čast mi je što sam pozdravio legendarnog Đokovića
Vesti online 19.11.2025
Srpski teniser Novak Đoković i premijer Grčke Kirijakos Micotakis sastali su se u Atini. Pre nekoliko meseci saznali smo za Novakovu selidbu u Atinu, gde se po svemu sudeći veoma prijatno oseća i sa porodicom želi tamo da živi na duže staze. Najbolji… »
Grčki premijer o sastanku sa Đokovićem: „Pozdravio sam legendu...“
Sputnik 19.11.2025
Srpski teniser Novak Đoković i premijer Grčke Kirijakos Micotakis sastali su se u Atini. Pre nekoliko meseci saznali smo za Novakovu selidbu u Atinu, gde se po svemu sudeći veoma prijatno oseća i sa porodicom želi tamo da živi na duže staze. Najbolji… »
Vesti dana »
Policija kod Vranja zaplenila veću količinu duvana bez akcize: Šteta po budžet dva miliona
N1 Info pre 16 minutajoš 32 povezane
Tužilac iz Kruševca rekao da je direktor BIA držao sastanak sa glavnim tužiocima pred ponovljeno glasanje za VST, Dolovac potvrdila njegove reči (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 14 povezanih
Poljoprivrednici traže hitan sastanak sa Macutom: "Ne možemo da pregovaramo sa ministrom Glamočićem"
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 19 povezanih
(VIDEO) Proglašena lista "Glas mladih opštine Kula“, građani ih sačekali i pružili podršku ispred opštine
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih
Crna Gora na nogama: Policija završila pretres stana Aca Đukanovića, na redu porodična kuća u Nikšiću (video)
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana