Povezane vesti

Godinama bili nerazdvojni, a onda zaratili: Evo zbog čega su se Ristovski i Bajić žestoko posvađali

Godinama bili nerazdvojni, a onda zaratili: Evo zbog čega su se Ristovski i Bajić žestoko posvađali

Mondo pre 7 sati
Radoš Bajić se u jednom trenutku osvrnuo na svoje razočaranje povodom promocije monografije "Moj život - moja priča", kada mnogi prijatelji nisu došli da ga podrže. Na Instagramu je napisao sve što mu je na duši. "I tako. Moj život - moja priča. U knjizi… »
Evo zašto su Radoš Bajić I Lazar Ristovski prestali da se druže: Odjednom su se udaljili, a reditelj je ovako prekinuo ćutnju…

Evo zašto su Radoš Bajić I Lazar Ristovski prestali da se druže: Odjednom su se udaljili, a reditelj je ovako prekinuo ćutnju…

Blic pre 13 sati
Bajić je izrazio razočaranje što mnogi prijatelji nisu prisustvovali promociji njegove monografije Na Instagramu je podelio kratak tekst u kom je objasnio sve što oseća i misli Radoš Bajić i Lazar Ristovski nekada su bili nerazdvojni prijatelji, ali… »
Evo zbog čega su se Ristovski i Bajić žestoko posvađali: Godinama su bili nerazdvojni, a onda ušli u rat

Evo zbog čega su se Ristovski i Bajić žestoko posvađali: Godinama su bili nerazdvojni, a onda ušli u rat

Telegraf pre 12 sati
Radoš Bajić i Lazar Ristovski nekada su bili nerazdvojni prijatelji, ali vreme je donelo promene koje su ih udaljile, o čemu kasnije nisu hteli previše da govore. Naime, Radoš Bajić se ipak u jednom trenutku osvrnuo na svoje razočaranje povodom promocije… »

Vesti dana »