Povezane vesti

"Ljigavo i licemerno" Jelena Karleuša odgovorila Nataši Bekvalac: "Podržala si one koji su me napali"

"Ljigavo i licemerno" Jelena Karleuša odgovorila Nataši Bekvalac: "Podržala si one koji su me napali"

Alo pre 3 sata
Pored toga što su obe razočarane, Jelena je istakla i da je Nataša Bekvalac kopira. Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac bile su veoma bliske i često su se privatno čule i davale iskustva jedna drugoj. Uprkos tome, njihovo prijateljstvo je nedavno dovedeno… »
Jelena Karleuša pita Natašu Bekvalac: Kako sam ja to tebe povredila?

Jelena Karleuša pita Natašu Bekvalac: Kako sam ja to tebe povredila?

Svet & Skandal pre 4 sati
Jelena Karleuša odgovorila je Nataši Bekvalac na izjavu koju je dala ekskluzivno za SCANDAL! a to je da ju je koleginica veoma povredila. Naime, nedavni je nastala prava fama oko pesme „Mama“ koju je trebalo da peva Jelena i koju je Marina Tucaković… »
"Ne volim ljigavo ni licemerno" Oglasila se Jelena Karleuša nakon izjave Nataše Bekvalac da ju je povredila... Postavila joj…

"Ne volim ljigavo ni licemerno" Oglasila se Jelena Karleuša nakon izjave Nataše Bekvalac da ju je povredila... Postavila joj…

Kurir pre 4 sati
Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac su bile veoma bliske i često su se privatno čule i davale iskustva, a sada je njihovo prijateljstvo dovedeno u pitanje. Naime, Bekvalčeva je u jednom intervjuu rekla da ju je Karleuša povredila na šta je Jelena odmah… »
"Pokrij se tim stajliznima kojima me kopiraš i ne brukaj se": Jk brutalno odgovorila Nataši nakon njene izjave

"Pokrij se tim stajliznima kojima me kopiraš i ne brukaj se": Jk brutalno odgovorila Nataši nakon njene izjave

Mondo pre 3 sata
Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac su bile veoma bliske i često su se privatno čule i delile iskustva, a sada je njihovo prijateljstvo dovedeno u pitanje. Bekvalčeva je u jednom intervjuu rekla da ju je Karleuša povredila na šta je Jelena odmah reagovala… »
"Kako si mi vratila?!" Jelena Karleuša brutalno odgovorila Nataši Bekvalac: "Ne volim ni ljigavo ni licemerno"

"Kako si mi vratila?!" Jelena Karleuša brutalno odgovorila Nataši Bekvalac: "Ne volim ni ljigavo ni licemerno"

Telegraf pre 3 sata
Prijateljstvo Nataše Bekvalac i Jelene Karleuše nedavno je puklo, ali su pevačice o tome tek sada rešile da progovore. Sve je počelo kada je Karleuša otkrila da je pesma "Mama" koju je Nataša snimila, zapravo bila napisana za nju i njenu pokojnu majku… »
Puklo prijateljstvo Nataše Bekvalac i Karleuše: "Povredila me je jako! Povezale smo se kao majke a ona je..."

Puklo prijateljstvo Nataše Bekvalac i Karleuše: "Povredila me je jako! Povezale smo se kao majke a ona je..."

Telegraf pre 6 sati
Pevačice Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša bile su bliske, a potom je prijateljstvo puklo. Bekvalčeva je nedavno snimila i objavila pesmu koja je bila napisana za Karleušu, što je podiglo prašinu u javnosti, ali njihov odnos, kako se potom saznalo… »

Vesti dana »