Povezane vesti
"Ljigavo i licemerno" Jelena Karleuša odgovorila Nataši Bekvalac: "Podržala si one koji su me napali"
Alo pre 3 sata
Pored toga što su obe razočarane, Jelena je istakla i da je Nataša Bekvalac kopira. Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac bile su veoma bliske i često su se privatno čule i davale iskustva jedna drugoj. Uprkos tome, njihovo prijateljstvo je nedavno dovedeno… »
Jelena Karleuša pita Natašu Bekvalac: Kako sam ja to tebe povredila?
Svet & Skandal pre 4 sati
Jelena Karleuša odgovorila je Nataši Bekvalac na izjavu koju je dala ekskluzivno za SCANDAL! a to je da ju je koleginica veoma povredila. Naime, nedavni je nastala prava fama oko pesme „Mama“ koju je trebalo da peva Jelena i koju je Marina Tucaković… »
"Ne volim ljigavo ni licemerno" Oglasila se Jelena Karleuša nakon izjave Nataše Bekvalac da ju je povredila... Postavila joj…
Kurir pre 4 sati
Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac su bile veoma bliske i često su se privatno čule i davale iskustva, a sada je njihovo prijateljstvo dovedeno u pitanje. Naime, Bekvalčeva je u jednom intervjuu rekla da ju je Karleuša povredila na šta je Jelena odmah… »
"Pokrij se tim stajliznima kojima me kopiraš i ne brukaj se": Jk brutalno odgovorila Nataši nakon njene izjave
Mondo pre 3 sata
Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac su bile veoma bliske i često su se privatno čule i delile iskustva, a sada je njihovo prijateljstvo dovedeno u pitanje. Bekvalčeva je u jednom intervjuu rekla da ju je Karleuša povredila na šta je Jelena odmah reagovala… »
"Kako si mi vratila?!" Jelena Karleuša brutalno odgovorila Nataši Bekvalac: "Ne volim ni ljigavo ni licemerno"
Telegraf pre 3 sata
Prijateljstvo Nataše Bekvalac i Jelene Karleuše nedavno je puklo, ali su pevačice o tome tek sada rešile da progovore. Sve je počelo kada je Karleuša otkrila da je pesma "Mama" koju je Nataša snimila, zapravo bila napisana za nju i njenu pokojnu majku… »
Puklo prijateljstvo Nataše Bekvalac i Karleuše: "Povredila me je jako! Povezale smo se kao majke a ona je..."
Telegraf pre 6 sati
Pevačice Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša bile su bliske, a potom je prijateljstvo puklo. Bekvalčeva je nedavno snimila i objavila pesmu koja je bila napisana za Karleušu, što je podiglo prašinu u javnosti, ali njihov odnos, kako se potom saznalo… »
Vesti dana »
Uhapšeni zbog zlostavljanja i mučenja Namamili ga u stan, pa snimali kako ga tuku
Alo pre 2 satajoš 26 povezanih
Dijana Hrka pozvala Jaćimovića i novosadske majke da dođu u Beograd: Vreme je za blokade, treba konačno da se ujedinimo
Nova pre 34 minutajoš 17 povezanih
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 3 satajoš 28 povezanih
Tabaković: NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
NIN pre 2 satajoš 38 povezanih