Povezane vesti
Sale Tropiko progovorio o svadbi Pevač se dotakao i bivše supruge Jovane, pa otkrio da li je ona spremna za novu ljubav
Alo pre 2 sata
Pevač iskreno o razvodu, braku i novoj ljubavi. Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko, nakon razvoda od koleginice Jovane Pajić, sa kojom ima dve ćerke, našao je novu ljubav. Povodom beogradskog koncerta koji će se održati 29. decembra, Sale… »
"Druga opcija ne postoji" Sale otkrio detalje razvoda od Jovane Pajić, pa progovorio o njenoj novoj ljubavi
Telegraf pre 3 sata
Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, uplovio je u novu ljubav nakon razvoda od pevačice Jovane Pajić, sa kojom ima dve ćerke. Kako je pevač sada rekao, sa Jovanom super funkcioniše, pa je otkrio da je bivšu suprugu pozvao na njegov koncert… »
„Papir pokreće lavinu gluposti“: Sale Tropiko iskreno o Jovani Pajić i drugom braku
Nova pre 3 sata
Popularni pevač nedavno je govorio o bivšoj supruzi, ćerkama, ali i odluci da se ponovo oženi. Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, iz braka sa koleginicom Jovanom Pajić ima dve ćerke, koje se retko pojavljuju u javnosti, iako su im… »
"Tu sam za one koji me povrede" Sale Tropiko o razvodu od Jovane Pajić, novoj devojci i svadbi: Papir pokreće lavinu gluposti!…
Kurir pre 4 sati
Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, nakon razvoda od koleginice Jovane Pajić, sa kojom ima dve ćerke, našao je novu ljubav. On kaže da dobro balansira u svim odnosima i da sa starijom ćerkom prolazi kroz razna pitanje vezana za tinejdžerske… »
(Video) "tu sam za one koji me povrede": Sale Tropiko o razvodu od Jovane Pajić, novoj devojci i svadbi: "Papir pokreće lavinu…
Blic pre 5 sati
Ima prijateljski odnos sa bivšom suprugom Jovanom Pajić i podržava je u pronalaženju nove ljubavi. Cvetković aktivno učestvuje u životu svojih ćerki i pomaže im u svakodnevnim izazovima. Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko nakon razvoda od… »
Vesti dana »
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Pravda pre 29 minutajoš 51 povezana
Prvo oglašavanje direktora teatra u kom Mitrović deli otkaze: Spomenuo advokate, pa se javno obratio Željku
Mondo pre 9 minutajoš 29 povezanih
NIS podneo novi zahtev Ministarstvu finansija SAD za izdavanje posebne dozvole za rad
RTS pre 59 minutajoš 71 povezana
Stravičan trenutak udara ruske krstareće rakete u zgradu u Ternopolju: Broj mrtvih porastao na 25, ranjene 73 osobe (video)
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih