Povezane vesti

"Dobijala sam pretnje preko posrednika Zorana Marjanovića!" Frizerka ubijene pevačice otkrila detalje iz Jeleninog života: "On…

"Dobijala sam pretnje preko posrednika Zorana Marjanovića!" Frizerka ubijene pevačice otkrila detalje iz Jeleninog života: "On…

Blic pre 9 sati
Optuženi Zoran Marjanović izjavio je da nije kriv i odbio da odgovara na dalja pitanja Suđenje će se nastaviti uz mogućnost dodatnog ispitivanja maloletne devojčice "Posle ubistva Jelene Marjanović, ja sam dobila pretnje preko posrednika porodice Zorana… »
"Zoran ju je omalovažavao, kontrolisao je njen život": Na suđenju Marjanoviću svedočila Jelenina frizerka

"Zoran ju je omalovažavao, kontrolisao je njen život": Na suđenju Marjanoviću svedočila Jelenina frizerka

Telegraf pre 9 sati
Suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu saslušanjem svedoka i veštaka. Suđenje je formalno ponovo počelo iz početka zbog promene u sastavu sudskog veća, re je on… »
Frizerka Jelene Marjanović tvrdi da joj je nakon ubistva pevačice prećeno

Frizerka Jelene Marjanović tvrdi da joj je nakon ubistva pevačice prećeno

RTV pre 10 sati
BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu danas je na suđenju Zorjanu Marjanoviću optuženom za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine, svedok Zorica Gemović rekla da joj je prećeno nakon ubistva pevačice. Gemović, koja je inače bila… »
„Posle Jeleninog ubistva sam dobijala pretnje posrednika porodice Zorana Marjanovića“: Na suđenju za ubistvo pevačice…

„Posle Jeleninog ubistva sam dobijala pretnje posrednika porodice Zorana Marjanovića“: Na suđenju za ubistvo pevačice…

Nova pre 10 sati
Posle ubistva Jelene Marjanović, ja sam dobila pretnje preko posrednika porodice Zorana Marjanovića, iz tog razloga je i moj brat pretio Zoranu, jer je osetio potrebu da stane u moju zaštitu", rekla je svedok Zorica Gemović na današnjem suđenju u sudnici… »
"Zoran je kontrolisao svaki Jelenin korak, ponižavao je": Frizerka ubijene pevačice dobijala pretnje od okrivljenog

"Zoran je kontrolisao svaki Jelenin korak, ponižavao je": Frizerka ubijene pevačice dobijala pretnje od okrivljenog

Mondo pre 10 sati
U Višem sudu u Beogradu pored frizerke Zorice Gemović svedočila je i veštak dr Ana Najman koja je veštačila devojčicu, odnosno ćerku Jelene i Zorana Marjanovića. "Posle ubistva Jelene Marjanović, ja sam dobila pretnje preko posrednika porodice Zorana… »
"Zoran je omalovažavao i kontrolisao Jelenu!" Frizerka svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović na suđenju iznela da je…

"Zoran je omalovažavao i kontrolisao Jelenu!" Frizerka svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović na suđenju iznela da je…

Kurir pre 10 sati
Posle ubistva Jelene Marjanović, ja sam dobila pretnje preko posrednika porodice Zorana Marjanovića, iz tog razloga je i moj brat pretio Zoranu, jer je osetio potrebu da stane u moju zaštitu", rekla je svedok Zorica Gemović na današnjem suđenju u sudnici… »
Danas je bio nastavak suđenja zoranu Marjanoviću Jelenina frizerka tvrdi da joj je nakon pevačicinog ubistva prećeno

Danas je bio nastavak suđenja zoranu Marjanoviću Jelenina frizerka tvrdi da joj je nakon pevačicinog ubistva prećeno

Alo pre 10 sati
U Višem sudu u Beogradu danas je na suđenju Zorjanu Marjanoviću optuženom za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine, svedok Zorica Gemović rekla da joj je prećeno nakon ubistva pevačice. Gemović, koja je inače bila frizerka Jelene… »

Vesti dana »