Povezane vesti

Snežana Đurišić batalila muzičku karijeru Započela biznis u Americi: "Neću po svaku cenu da nastupam"

Snežana Đurišić batalila muzičku karijeru Započela biznis u Americi: "Neću po svaku cenu da nastupam"

Alo pre 54 minuta
Iako je privremeno napustila muziku, Snežana je ostala dosledna svom pozivu i vratila se pevanju. Pevačica Snežana Đurišić otkrila je zanimljive detalje o periodu kada je živela u Americi i bavila se poslovima koji nemaju veze sa muzikom. - Dok sam… »
Snežana Đurišić batalila pevanje, pa pokrenula biznis u Americi: "Neću po svaku cenu da nastupam"

Snežana Đurišić batalila pevanje, pa pokrenula biznis u Americi: "Neću po svaku cenu da nastupam"

Telegraf pre 1 sat
Pevačica Snežana Đurišić otkrila je zanimljive detalje o periodu kada je živela u Americi i bavila se poslovima koji nemaju veze sa muzikom. - Dok sam živela u Americi imala sam butik, pa sam malo radila i nekretnine. Bilo mi je malo dosadno, nisam po… »
Napustila Srbiju, pa otvorila butik: Naša pevačica (66) nije htela da peva po svaku cenu, pa je na ovaj načina počela da…

Napustila Srbiju, pa otvorila butik: Naša pevačica (66) nije htela da peva po svaku cenu, pa je na ovaj načina počela da…

Blic pre 3 sata
Tokom boravka u Americi bavila se poslovima vezanim za butik i nekretnine Komentarisala je razlike između izgradnje muzičke karijere nekad i danas, te i šta je danas teže pevačima Pevačica Snežana Đurišić otkrila je zanimljive detalje o periodu kada je… »
Snežana Đurišić o privatnim biznisima u Americi Otkrila šta je radila kada je napustila zemlju i ostavila mikrofon po strani…

Snežana Đurišić o privatnim biznisima u Americi Otkrila šta je radila kada je napustila zemlju i ostavila mikrofon po strani…

Kurir pre 2 sata
Pevačica Snežana Đurišić progovorila je o periodu života kada je boravila u Americi i bavila se poslovima koji nemaju veze sa muzikom. Snežana se najbolje oseća kada peva, ali je tada privremeno ostavila mikrofon po strani i okušala se u poslovima koji… »

Vesti dana »