Povezane vesti

Jovanu Jeremić spopao oženjeni muškarac Njegova žena sve besno pratila: "Da sam to znala..."

Jovanu Jeremić spopao oženjeni muškarac Njegova žena sve besno pratila: "Da sam to znala..."

Alo pre 2 sata
Evo šta se desilo! Voditeljka Jovana Jeremić nije mogla da sakrije bes nakon neprijatnosti koju je doživela na pumpi kada joj je prišao oženjeni muškarac. U društvu dva najbliža saradnika, svratila je na pumpu da sipa gorivo, a kada je krenula da plati… »
Jovani Jeremić na pumpi prišao oženjeni muškarac, pobesnela zbog onoga što je rekao: "Nisam javno vlasništvo"

Jovani Jeremić na pumpi prišao oženjeni muškarac, pobesnela zbog onoga što je rekao: "Nisam javno vlasništvo"

Telegraf pre 2 sata
Voditeljka Jovana Jeremić doživela je neprijatnost na benzinskoj pumpi kada joj je, kako tvrdi, prišao oženjeni muškarac. Jovana Jeremić je u društvu saradnika svratila na pumpu da sipa gorivo, međutim tada je doživela neočekivanu situaciju zbog koje je… »
(Video) Jovanu Jeremić na pumpi spopao oženjen muškarac: Njegova žena pobesnela: "Pa nisam ja čoveče javno vlasništvo!"

(Video) Jovanu Jeremić na pumpi spopao oženjen muškarac: Njegova žena pobesnela: "Pa nisam ja čoveče javno vlasništvo!"

Blic pre 4 sati
Saradnici voditeljke su istakli da je muškarac prvo pokazao interesovanje za njen automobil. Neočekivana situacija se dogodila dok je plaćala gorivo, kada joj je muškarac prišao radi upoznavanja. Voditeljka Jovana Jeremić doživela je neprijatnost na… »

Vesti dana »