Povezane vesti

Putin dva dana u bolnici: Ruski predsednik prenoćio u klinici, pa objavio nalaze: "Voleo bih da se takav pregled obavi za…

Putin dva dana u bolnici: Ruski predsednik prenoćio u klinici, pa objavio nalaze: "Voleo bih da se takav pregled obavi za…

Blic 19.11.2025
Putin smatra redovne kontrole ključnim za ličnu i profesionalnu odgovornost. Zakonski je obavezan na dva pregleda godišnje radi transparentnosti zdravstvenog stanja. Ruski predsednik Vladimir Putin objavio je da je obavio svoj redovni godišnji… »
Putin proveo dva dana u bolnici: "Voleo bih da ovo može da se završi za minut"

Putin proveo dva dana u bolnici: "Voleo bih da ovo može da se završi za minut"

Mondo 19.11.2025
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin proveo je dva dana u bolnici u sklopu redovnog godišnjeg sistematskog pregleda, piše " RBC.ru". Prema njegovim rečima, rezultati su mu odlični. "Upravo sam obavio godišnji pregled; trebalo mi je skoro dva dana… »
Putin obavio lekarski pregled: Rezultati odlični

Putin obavio lekarski pregled: Rezultati odlični

Vesti online 19.11.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin objavio je da je završio godišnji lekarski pregled i rezultati su dobri. „Nedavno sam obavio godišnji sistematski pregled. Došao sam popodne na kliniku, a izašao sledećeg dana. Hvala Bogu, sve je u redu“, istakao je Putin… »
Putin završio u bolnici: Proveo noć na klinici

Putin završio u bolnici: Proveo noć na klinici

Večernje novosti 19.11.2025
RUSKI predsednik Vladimir Putin objavio je da je završio godišnji lekarski pregled i rezultati su dobri. Foto: Profimedia - Nedavno sam obavio godišnji sistematski pregled. Trebalo mi je skoro dva dana, uključujući i noćenje u klinici. Došao sam popodne… »
Putin završio u bolnici: Ruski predsednik proveo noć na klinici, evo kako se oseća!

Putin završio u bolnici: Ruski predsednik proveo noć na klinici, evo kako se oseća!

Kurir 19.11.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin objavio je da je završio godišnji lekarski pregled, sa dobrim rezultatima. „Upravo sam obavio godišnji pregled; trebalo mi je skoro dva dana, uključujući i noćenje u klinici. Stigao sam popodne, a otišao sledećeg dana… »
Putin zadržan u bolnici! Proveo celu noć pod nadzorom lekara – oglasio se i otkrio pravi razlog!

Putin zadržan u bolnici! Proveo celu noć pod nadzorom lekara – oglasio se i otkrio pravi razlog!

Alo 19.11.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin saopštio je da je završio svoj godišnji lekarski pregled i da su rezultati veoma dobri. „Upravo sam obavio godišnji pregled; trajao je skoro dva dana, uključujući i noćenje u klinici. Stigao sam popodne, a otišao sledećeg… »

Vesti dana »