Повезане вести

Путин два дана у болници: Руски председник преноћио у клиници, па објавио налазе: "Волео бих да се такав преглед обави за…

Путин два дана у болници: Руски председник преноћио у клиници, па објавио налазе: "Волео бих да се такав преглед обави за…

Блиц 19.11.2025
Путин сматра редовне контроле кључним за личну и професионалну одговорност. Законски је обавезан на два прегледа годишње ради транспарентности здравственог стања. Руски председник Владимир Путин објавио је да је обавио свој… »
Путин провео два дана у болници: "Волео бих да ово може да се заврши за минут"

Путин провео два дана у болници: "Волео бих да ово може да се заврши за минут"

Мондо 19.11.2025
Председник Руске Федерације Владимир Путин провео је два дана у болници у склопу редовног годишњег систематског прегледа, пише " РБЦ.ру". Према његовим речима, резултати су му одлични. "Управо сам обавио годишњи преглед… »
Путин обавио лекарски преглед: Резултати одлични

Путин обавио лекарски преглед: Резултати одлични

Вести онлине 19.11.2025
Руски председник Владимир Путин објавио је да је завршио годишњи лекарски преглед и резултати су добри. „Недавно сам обавио годишњи систематски преглед. Дошао сам поподне на клинику, а изашао следец́ег дана. Хвала Богу, све је… »
Путин завршио у болници: Провео ноћ на клиници

Путин завршио у болници: Провео ноћ на клиници

Вечерње новости 19.11.2025
РУСКИ председник Владимир Путин објавио је да је завршио годишњи лекарски преглед и резултати су добри. Фото: Профимедиа - Недавно сам обавио годишњи систематски преглед. Требало ми је скоро два дана, укључујући и ноћење у… »
Путин завршио у болници: Руски председник провео ноћ на клиници, ево како се осећа!

Путин завршио у болници: Руски председник провео ноћ на клиници, ево како се осећа!

Курир 19.11.2025
Руски председник Владимир Путин објавио је да је завршио годишњи лекарски преглед, са добрим резултатима. „Управо сам обавио годишњи преглед; требало ми је скоро два дана, укључујући и ноћење у клиници. Стигао сам поподне, а… »
Путин задржан у болници! Провео целу ноћ под надзором лекара – огласио се и открио прави разлог!

Путин задржан у болници! Провео целу ноћ под надзором лекара – огласио се и открио прави разлог!

Ало 19.11.2025
Руски председник Владимир Путин саопштио је да је завршио свој годишњи лекарски преглед и да су резултати веома добри. „Управо сам обавио годишњи преглед; трајао је скоро два дана, укључујући и ноћење у клиници. Стигао сам… »

Вести дана »