Povezane vesti
Putin proveo dva dana u bolnici: "Voleo bih da ovo može da se završi za minut"
Mondo pre 3 sata
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin proveo je dva dana u bolnici u sklopu redovnog godišnjeg sistematskog pregleda, piše " RBC.ru". Prema njegovim rečima, rezultati su mu odlični. "Upravo sam obavio godišnji pregled; trebalo mi je skoro dva dana… »
Putin obavio lekarski pregled: Rezultati odlični
Vesti online pre 4 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin objavio je da je završio godišnji lekarski pregled i rezultati su dobri. „Nedavno sam obavio godišnji sistematski pregled. Došao sam popodne na kliniku, a izašao sledećeg dana. Hvala Bogu, sve je u redu“, istakao je Putin… »
Putin završio u bolnici: Proveo noć na klinici
Večernje novosti pre 5 sati
RUSKI predsednik Vladimir Putin objavio je da je završio godišnji lekarski pregled i rezultati su dobri. Foto: Profimedia - Nedavno sam obavio godišnji sistematski pregled. Trebalo mi je skoro dva dana, uključujući i noćenje u klinici. Došao sam popodne… »
Putin dva dana u bolnici: Ruski predsednik prenoćio u klinici, pa objavio nalaze: "Voleo bi da se takav pregled obavi za minut"…
Blic pre 6 sati
Putin smatra redovne kontrole ključnim za ličnu i profesionalnu odgovornost. Zakonski je obavezan na dva pregleda godišnje radi transparentnosti zdravstvenog stanja. Ruski predsednik Vladimir Putin objavio je da je obavio svoj redovni godišnji… »
Putin završio u bolnici: Ruski predsednik proveo noć na klinici, evo kako se oseća!
Kurir pre 7 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin objavio je da je završio godišnji lekarski pregled, sa dobrim rezultatima. „Upravo sam obavio godišnji pregled; trebalo mi je skoro dva dana, uključujući i noćenje u klinici. Stigao sam popodne, a otišao sledećeg dana… »
Putin zadržan u bolnici! Proveo celu noć pod nadzorom lekara – oglasio se i otkrio pravi razlog!
Alo pre 8 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin saopštio je da je završio svoj godišnji lekarski pregled i da su rezultati veoma dobri. „Upravo sam obavio godišnji pregled; trajao je skoro dva dana, uključujući i noćenje u klinici. Stigao sam popodne, a otišao sledećeg… »
Vesti dana »
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
Đurić u Briselu: Zbog teških globalnih okolnosti oseća nešto više zaleta i zamaha za proširenje EU
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Trampov specijalni izaslanik i Zelenski se neće sastati u Ankari, ukrajinski predsednik nezadovaljan mirovnim planom SAD
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Čupao kosu aktivistima, otimao telefon studentima: Ko je Dejan Obrenović, novi komandant novosadske Žandarmerije?
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
“Mi smo naše ispunili”: Oglasili se učenici Pete beogradske gimnazije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana