Povezane vesti
Teodora varala Bebicu sa taksistom, on sada progovorio: "Zvala me kod nje u stan, a onda..."
Telegraf pre 4 sati
Taksista Mikija Dudića, Dušan Petrović, progovorio je o svom poznanstvu sa Teodorom Delići otkrio kako su imali aferu. Dušan se prisetio svog prvog susreta sa Teodorom, te ispričao kako su iskre odmah proradile i znao je da među njima ima strasti. - Ja… »
Teodora Delić imala aferu sa oženjenim taksistom? Javio se i ispričao sve: Zvala me je u njen stan, nasula piće, a onda smo…
Kurir pre 7 sati
Taksista Mikija Dudića, Dušan Petrović, progovorio je o svom poznanstvu sa Teodorom Delić i otkrio kako su imali aferu. Dušan se prisetio svog prvog susreta sa Teodorom, te ispričao kako su iskre odmah proradile i znao je da među njima ima strasti. - Ja… »
Skandal! Teodora Delić u tajnoj aferi sa oženjenim taksistom, Bebica nije imao pojma, a evo šta su radili u spoljašnjem svetu…
Alo pre 7 sati
Misteriozna veza iza kulisa. Taksista aktuelnog učesnika Elite Mikija Dudića, Dušan Petrović, prvi put je progovorio o svom poznanstvu sa Teodorom Delić i otkrio da su imali aferu. Prisetio se njihovog prvog susreta i ispričao kako su iskre odmah… »
Vesti dana »
Đurić u Briselu: Zbog teških globalnih okolnosti oseća nešto više zaleta i zamaha za proširenje EU
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
Čupao kosu aktivistima, otimao telefon studentima: Ko je Dejan Obrenović, novi komandant novosadske Žandarmerije?
Danas pre 1 satjoš 1 povezana