Povezane vesti
Teodora varala Bebicu sa taksistom, on sada progovorio: "Zvala me kod nje u stan, a onda..."
Telegraf 19.11.2025
Taksista Mikija Dudića, Dušan Petrović, progovorio je o svom poznanstvu sa Teodorom Delići otkrio kako su imali aferu. Dušan se prisetio svog prvog susreta sa Teodorom, te ispričao kako su iskre odmah proradile i znao je da među njima ima strasti. - Ja… »
Teodora Delić imala aferu sa oženjenim taksistom? Javio se i ispričao sve: Zvala me je u njen stan, nasula piće, a onda smo…
Kurir 19.11.2025
Taksista Mikija Dudića, Dušan Petrović, progovorio je o svom poznanstvu sa Teodorom Delić i otkrio kako su imali aferu. Dušan se prisetio svog prvog susreta sa Teodorom, te ispričao kako su iskre odmah proradile i znao je da među njima ima strasti. - Ja… »
Skandal! Teodora Delić u tajnoj aferi sa oženjenim taksistom, Bebica nije imao pojma, a evo šta su radili u spoljašnjem svetu…
Alo 19.11.2025
Misteriozna veza iza kulisa. Taksista aktuelnog učesnika Elite Mikija Dudića, Dušan Petrović, prvi put je progovorio o svom poznanstvu sa Teodorom Delić i otkrio da su imali aferu. Prisetio se njihovog prvog susreta i ispričao kako su iskre odmah… »
Vesti dana »
Tužilaštvo će se žaliti zbog kućnog pritvora za ženu koja je umešana u ubistvo na Senjaku: Biće traženo preinačenje ove odluke i određivanje pritvora!
Kurir pre 28 minutajoš 36 povezanih
"Čestitamo Daro, ali sve smo prvi radili": Hit snimak kruži mrežama, Bugarka iskopirala Tap 011? (video)
Mondo pre 43 minutajoš 66 povezanih
Najmasovniji ukrajinski napad dronovima na Rusiju, uništeno 556 bespilotnih letelica
NIN pre 28 minutajoš 21 povezana
SZO: Zemlje koje se graniče sa Kongom u visokom riziku od širenja virusa, ali nema proglašenja pandemije
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih