Povezane vesti
"Svađao se sa ženom zbog mene, to je bila fatalna ljubav" Poznata Srpkinja (27) bila u vezi sa muškarcem od 70 godina, a sada…
Kurir pre 5 sati
Bivša rijaliti učesnica Milijana Bogdanović proslavila se učešćem u " Parovima" kada je javnost brujala o njenom braku sa 53 godine starijim Milojkom Božićem. Po izlasku iz rijalitija se zaposlila kao kondukterka, a sada je govorila o zanimanju. Milijana… »
Naša rijaliti učesnica (27) bila sa muškarcem od 70 godina! Svađao se sa ženom zbog nje, a danas sedi za volanom autobusa…
Alo pre 7 sati
Neviđeni ljubavni lom. Milijana Bogdanović proslavila se učešćem u rijalitiju Parovi, kada je javnost bruji̇la o njenom braku sa 53 godine starijim Milojkom Božićem. Nakon izlaska iz rijalitija, zaposlila se kao kondukterka, a sada je govorila o svom… »
"Naša ljubav je bila fatalna. Svađao se sa ženom zbog mene" Popularna Srpkinja (27) bila u vezi sa muškarcem od 70 godina, a…
Blic pre 8 sati
Milijana je sada koleginica sa bivšim partnerom Istakla je da voli posao kondukterke i da uživa u snegu Milijana Bogdanović proslavila se učešćem u rijalitiju "Parovi" kada je javnost brujala o njenom braku sa 53 godine starijim Milojkom Božićem. Po… »
Vesti dana »
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
Đurić u Briselu: Zbog teških globalnih okolnosti oseća nešto više zaleta i zamaha za proširenje EU
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Zelenski odbio američki plan za kraj rata: Hitno otkazan sastanak sa liderom Ukrajine u Turskoj: "Došao je sa drugim planom, koji Rusija neće prihvatiti"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Čupao kosu aktivistima, otimao telefon studentima: Ko je Dejan Obrenović, novi komandant novosadske Žandarmerije?
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
“Mi smo naše ispunili”: Oglasili se učenici Pete beogradske gimnazije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana