Povezane vesti
Noćas nam ne gine ljubav: Saša Matić o jubilarnom studijskom albumu i aktuelnoj muzici (foto)
Večernje novosti pre 20 dana
MUZIKA danas nije samo pesma. Ona mora da ima priču i osećaj i da „gađa“ pravo u srce. Meni je najlepše kad mi ljudi kažu da su uz neku moju pesmu zaplakali, pomirili se, preboleli, zavoleli ponovo. To je smisao. Sve drugo dođe i prođe, ali emocija… »
"To nije bila njena pesma" Saša Matić otkrio istinu o duetu sa Rozgom koji je bio namenjen Mariji Šerifović
Alo pre 20 dana
Nedavno je istakao da je duet koji ima sa Jelenom Rozgom trebao biti sa Marijom Šerifović, pa nas je zanimalo i da li je to bio slulčaj sa još nekom duetskom numerom. Saša Matić okupio je pripadnike sedme sile povodom promocije svog novog albuma i tom… »
Saša Matić odbio pesmu bube i jale Otišao u Sarajevo, ali ipak odustao od saradnje: "Zvučalo je kriminalno!"
Alo pre 20 dana
Povod konferencije je bila promocija njegovog novog albuma. Na večerašnjoj konferenciji za medije u jednom prestižnom beogradskom hotelu, Saša Matić je govorio pred našim kamerama. Povod je bila promocija njegovog novog albuma, a na samom početku otkrio… »
Saša Matić ponudio saradnju jakovu jozinoviću: Objavio album, nastavlja regionalnu koncertnu turneju, ali i pomenuo mladog…
Večernje novosti pre 20 dana
FOLK zvezda Saša Matić objavio je jubilarni deseti studijski album u karijeri pod nazivom "Noćas nam ne gine ljubav". Foto: Novosti Sašin muzički materijal postigao je rekordnu slušanost za samo sedam dana, a poslednjim koncertima u Banjaluci i u Novom… »
Saša Matić odbio pesmu bube i jale: Svidela mi se, otpevao sam, zvučao sam kriminalno, to nisam bio ja...
Kurir pre 20 dana
Na večerašnjoj konferenciji za medije u jednom prestižnom beogradskom hotelu, Saša Matić je, pored predstavljanja novog albuma, izneo i zanimljive detalje iz svog studijskog rada, otkrivši šta se zapravo dogodilo sa pesmom koju su za njega radili Jala… »
Saša Matić otkrio kome je poklonio veliki novac, pa pomenuo kolege: "Ja nemam problem za razliku od njih"
Telegraf pre 20 dana
Saša Matić predstavio je svoj novi album na večerašnjoj konferenciji u jednom prestižnom beogradskom hotelu i podelio zanimljive detalje iz muzičkog stvaralaštva. Pevač je otkrio i šta se zapravo dogodilo sa pesmom koju su za njega radili Jala Brat i… »
Saša Matić Ponudio saradnju ovom megapopularnom mladom pevaču: Spremio iznenađenje, pa pomenuo i kolege: "Za razliku od njih…
Blic pre 20 dana
Izrazio je zadovoljstvo jer njegovu muziku prepoznaju sve generacije Istakao je da je okružen kvalitetnim autorima koji ga razumeju. Na večerašnjoj konferenciji za medije u jednom prestižnom beogradskom hotelu, Saša Matić je, pored predstavljanja novog… »
Saša Matić odmah zvao Jakova Jozinovića: Priznao nam šta je rekao Hrvatu koji obara rekorde u Beogradu
Mondo pre 20 dana
Pevač Saša Matić organizovao je večeras u Beogradu promociju svog novog albuma koji nosi naziv "Noćas nam ne gine ljubav", gde je ugostio pripadnike sedme sile, a program je vodila voditeljka Sanja Kužet. Saša se dotakao brojnih tema, otkrio je mu je sve… »
Dok svi kukaju kako ne mogu da pronađu dobre autore pesama Saša Matić kontrira: Nemam problem sa tim...
Kurir pre 20 dana
U jednom od najprestižnijih beogradskih hotela večeras je održana konferencija za medije na kojoj je Saša Matić predstavio svoj novi album sa kojim je, kako sam kaže, zadovoljan. U prepunoj sali, uz prisustvo brojnih novinara, kolega i saradnika, Matić… »
Vesti dana »
Situacija sa NIS-om pod američkim sankcijama: opcije za rešenje i potencijalni kupci
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 25 povezanih
NBS: Stranog novca dovoljno, građani da prijave nepravilnosti u menjačnicama
Ekapija pre 3 satajoš 28 povezanih