Povezane vesti
Noćas nam ne gine ljubav: Saša Matić o jubilarnom studijskom albumu i aktuelnoj muzici (foto)
Večernje novosti pre 2 sata
MUZIKA danas nije samo pesma. Ona mora da ima priču i osećaj i da „gađa“ pravo u srce. Meni je najlepše kad mi ljudi kažu da su uz neku moju pesmu zaplakali, pomirili se, preboleli, zavoleli ponovo. To je smisao. Sve drugo dođe i prođe, ali emocija… »
"To nije bila njena pesma" Saša Matić otkrio istinu o duetu sa Rozgom koji je bio namenjen Mariji Šerifović
Alo pre 3 sata
Nedavno je istakao da je duet koji ima sa Jelenom Rozgom trebao biti sa Marijom Šerifović, pa nas je zanimalo i da li je to bio slulčaj sa još nekom duetskom numerom. Saša Matić okupio je pripadnike sedme sile povodom promocije svog novog albuma i tom… »
Saša Matić odbio pesmu bube i jale Otišao u Sarajevo, ali ipak odustao od saradnje: "Zvučalo je kriminalno!"
Alo pre 3 sata
Povod konferencije je bila promocija njegovog novog albuma. Na večerašnjoj konferenciji za medije u jednom prestižnom beogradskom hotelu, Saša Matić je govorio pred našim kamerama. Povod je bila promocija njegovog novog albuma, a na samom početku otkrio… »
Saša Matić ponudio saradnju jakovu jozinoviću: Objavio album, nastavlja regionalnu koncertnu turneju, ali i pomenuo mladog…
Večernje novosti pre 3 sata
FOLK zvezda Saša Matić objavio je jubilarni deseti studijski album u karijeri pod nazivom "Noćas nam ne gine ljubav". Foto: Novosti Sašin muzički materijal postigao je rekordnu slušanost za samo sedam dana, a poslednjim koncertima u Banjaluci i u Novom… »
Saša Matić odbio pesmu bube i jale: Svidela mi se, otpevao sam, zvučao sam kriminalno, to nisam bio ja...
Kurir pre 5 sati
Na večerašnjoj konferenciji za medije u jednom prestižnom beogradskom hotelu, Saša Matić je, pored predstavljanja novog albuma, izneo i zanimljive detalje iz svog studijskog rada, otkrivši šta se zapravo dogodilo sa pesmom koju su za njega radili Jala… »
Saša Matić otkrio kome je poklonio veliki novac, pa pomenuo kolege: "Ja nemam problem za razliku od njih"
Telegraf pre 4 sati
Saša Matić predstavio je svoj novi album na večerašnjoj konferenciji u jednom prestižnom beogradskom hotelu i podelio zanimljive detalje iz muzičkog stvaralaštva. Pevač je otkrio i šta se zapravo dogodilo sa pesmom koju su za njega radili Jala Brat i… »
Saša Matić Ponudio saradnju ovom megapopularnom mladom pevaču: Spremio iznenađenje, pa pomenuo i kolege: "Za razliku od njih…
Blic pre 5 sati
Izrazio je zadovoljstvo jer njegovu muziku prepoznaju sve generacije Istakao je da je okružen kvalitetnim autorima koji ga razumeju. Na večerašnjoj konferenciji za medije u jednom prestižnom beogradskom hotelu, Saša Matić je, pored predstavljanja novog… »
Dok svi kukaju kako ne mogu da pronađu dobre autore pesama Saša Matić kontrira: Nemam problem sa tim...
Kurir pre 6 sati
U jednom od najprestižnijih beogradskih hotela večeras je održana konferencija za medije na kojoj je Saša Matić predstavio svoj novi album sa kojim je, kako sam kaže, zadovoljan. U prepunoj sali, uz prisustvo brojnih novinara, kolega i saradnika, Matić… »
Saša Matić odmah zvao Jakova Jozinovića: Priznao nam šta je rekao Hrvatu koji obara rekorde u Beogradu
Mondo pre 5 sati
Pevač Saša Matić organizovao je večeras u Beogradu promociju svog novog albuma koji nosi naziv "Noćas nam ne gine ljubav", gde je ugostio pripadnike sedme sile, a program je vodila voditeljka Sanja Kužet. Saša se dotakao brojnih tema, otkrio je mu je sve… »
Vesti dana »
Đurić iz Brisela: Zbog teških globalnih okolnosti u EU pojačan zamah za proširenje na naš region
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
Čupao kosu aktivistima, otimao telefon studentima: Ko je Dejan Obrenović, novi komandant novosadske Žandarmerije?
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Trampov specijalni izaslanik i Zelenski se neće sastati u Ankari, ukrajinski predsednik nezadovaljan mirovnim planom SAD
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
“Mi smo naše ispunili”: Oglasili se učenici Pete beogradske gimnazije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana