Povezane vesti
Obećan izbor novog direktora Učenici Pete beogradske gimnazije izglasali povratak na nastavu izlaze iz blokade
Dnevnik pre 4 sati
Učenici Pete beogradske gimnazije saopštili su večeras da su izglasali povratak na nastavu i izlazak iz blokade, nakon što im je obećano raspisivanje konkursa za izbor novog direktora te škole. U objavi učenika te gimnazije na Instagramu se navodi da… »
Učenici Pete beogradske gimnazije prekidaju blokadu škole
Slobodna Evropa pre 5 sati
Učenici Pete beogradske gimnazije saopštili su 19. novembra da su izglasali povratak na nastavu. Oni su na društvenoj mreži Instagram naveli da im je obećano da će konkurs za novog direktora jedne od najprestižnijih škola u Beogradu biti raspisan kada… »
Peta beogradska gimnazija prekida blokadu: Više od polovine učenika glasalo za povratak u klupe od ponedeljka
Euronews pre 5 sati
Učenici Pete beogradske gimnazije zvanično će od ponedeljka prekinuti blokadu te škole koja traje od 13. oktobra, izjavio je predsednik samoformiranog Saveta roditelja Nemanja Milošević. Odluka je doneta nakon glasanja u kojem su 483 učenika bila za… »
Kraj blokade Pete beogradske gimnazije: Đaci se vraćaju na nastavu, obećan konkurs za direktora
Serbian News Media pre 5 sati
Učenici Pete beogradske gimnazije saopštili su danas da su izglasali povratak na nastavu. Oni su naveli da im je obećano da će konkurs za novog direktora škole biti raspisan kad blokada bude završena. „Mi smo naše ispunili, sad je vreme da i vi ispunite… »
Učenici Pete beogradske gimnazije izglasali povratak na nastavu
Beta pre 5 sati
Učenici Pete beogradske gimnazije saopštili su danas da su izglasali povratak na nastavu. Oni su naveli da im je obećano da će konkurs za novog direktora škole biti raspisan kad blokada bude završena. "Mi smo naše ispunili, sad je vreme da i vi ispunite… »
„Mi smo naše ispunili“: Učenici Pete gimnazije izglasali povratak na nastavu
Nedeljnik pre 5 sati
Učenici Pete beogradske gimnazije saopštili su danas da su izglasali povratak na nastavu. Oni su naveli da im je obećano da će konkurs za novog direktora škole biti raspisan kad blokada bude završena. „Mi smo naše ispunili, sad je vreme da i vi ispunite… »
Učenici Pete beogradske gimnazije izglasali povratak na nastavu
Novi magazin pre 5 sati
Učenici Pete beogradske gimnazije saopštili su danas da su izglasali povratak na nastavu. Oni su naveli da im je obećano da će konkurs za novog direktora škole biti raspisan kad blokada bude završena. "Mi smo naše ispunili, sad je vreme da i vi ispunite… »
Vesti dana »
Đurić u Briselu: Zbog teških globalnih okolnosti oseća nešto više zaleta i zamaha za proširenje EU
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
Čupao kosu aktivistima, otimao telefon studentima: Ko je Dejan Obrenović, novi komandant novosadske Žandarmerije?
Trampov specijalni izaslanik i Zelenski se neće sastati u Ankari, ukrajinski predsednik nezadovaljan mirovnim planom SAD
“Mi smo naše ispunili”: Oglasili se učenici Pete beogradske gimnazije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana