Povezane vesti
„Nemojte me lažno oponašati“: Morgan Friman najavio tužbu, a sve zbog veštačke inteligencije
Nova 19.11.2025
Morgan Friman je otkrio da njegov pravni tim trenutno radi punom parom na slučajevima koji se tiču neovlašćene upotrebe veštačke inteligencije za reprodukovanje njegovog glasa. Morgan Friman priznaje da ga takvi pokušaji veoma uznemiravaju. Upitan o tome… »
Morgan Frimen pobesneo, zapretio tužbom: "Ne možete da me zamenite"
B92 19.11.2025
Morgan Friman je izrazio nezadovoljstvo zbog sve učestalije upotrebe veštačke inteligencije za repliciranje njegovog glasa bez dozvole. U jednom od poslednjih intervjua, u kom je promovisao svoj novi film "Now You See Me: Now You Don’t", priznao je da ga… »
Vesti dana »
Karlik blistao, odbrana pokidala, a brojke otkrile sve! Jedan podatak posebno upada u oči!
Kurir pre 42 minutajoš 16 povezanih
„Ko ima zdravlje, ima nadu, a ko ima nadu, ima sve“: Milan Panić - od rata, biciklizma i bekstva do američke priče o uspehu
N1 Info pre 4 satijoš 7 povezanih
Posle kišnog petka stiže toplija subota: U četiri grada do 22 stepena, ponegde mogući pljuskovi
Mondo pre 1 satjoš 8 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Raste broj žrtava ruskog napada na Kijev; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTV pre 7 minutajoš 1 povezana
Ako vašington prihvati predlog... Iran postavio uslov za otvaranje Ormuskog moreuza, na potezu su SAD
Telegraf pre 7 satijoš 4 povezane